Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fala inanmayan varmi?

quamor

Öne çıkan mesajlar

kimisinin her bi$eyi tutuyor kimisinin hiç bi$eyi ki buda sallama olduklarına iyice inandırıyor beni :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

ben inanırım ancak yakın arkadaşlarım bakarsa inanmam...geçenlerde bi akrabaya baktırdım söledikleri çıktı bende öle kaldım...ama dedimya ara sıra baktırırım ara sıra tutar..hep tuttugu olmaz.Mesela bi kuş var der (kuş kız oluyo bu arada)..oysaki ne kalbimde nede ölesine bi kız yoktur!!...bide zaten bakan kişi şekilleri benzetir şekillerinde bazı terimleri wardır...yol her falda çıkar aralıksızdır...neyse ama falsız kalma demişler...[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 10 Ocak 2004 17:54 tarihinde demiş ki:
Abi bahse girerim gelecek değil geçmiş ve şu anla ilgili bilgi vermişerdir sana... Çoğu falcı sadece sallar. İyiler de (sanırım sen iyi birine rastlamışsın) senin tipine, tavırlarına falan bakarak kişilik tahmini yürütürler. Sherlock Holmes okusan sen de anlardın. Yani bakar Ankaralı 20 yaşlarında "üni.de okuyosun" der. Eğer üstünde pahalı bir şeyler varsa "maddi durumun yerinde" der. Ufak detaylardan hayatını çıkarır sana söylerler...

işte falcılığın tanımı budur, fala inanan bu tanımı okusun daha inanıyor mu (pohpoh cekmiyorum harbi aciklamis rewendor)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]
Sosyal ağlarda paylaş

falcılar tüm insanlar arasındaki ortak noktaları söyler . birasda uç nktalar söyler (tipine bakarak) böylece biliyomuş gibi gelir :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böle manitayla fln ken fal ii oluyo :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

heh heh bi de hatunların fal merakını da anlamıyorum var ya.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bende inanmazdım

birisi bana yok denizaşırı biyerlere gitceksin, yok söyle olcak böyle olcak dediği zamanlar inanmazdım tabi. ama bunlar olunca inandım ister istemez. sallayanda var ama gerçekten görende var. bi falcıda hasta olacağımı ve ameliyat olacağımı söylemişti inanmamıştım zamanını bile söylemişti yılbaşından önce ameliyat olacan keh keh derken ne hastalığı kardeşim ben sağlıklıyım demiştim.

[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one

[Bu mesaj evildoer tarafından 24 Eylül 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bravecik, 24 Eylül 2004 22:33 tarihinde demiş ki:
Fal geçmişi çok güzel gösterir geçmiş bilinebilir ama gelicek asla ve asla bilinemez.

kesinlikle katılmıyorum gelecek bilinebilir fakat bi olasılıkdır bilinen.[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one
Sosyal ağlarda paylaş

bende ınanmama ama arkadasa fal baktırmaya gıttık be burda bırı askere gıdıcek dedı sakın askere gıtmesın dedı ulen varya ne tırstım o andan ıtıbaren[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Sosyal ağlarda paylaş

inanmam ama arada sırada böyle beni umutlandırdıkları ve korkuttukları olur hepside kısa sürer.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne çıkması atıyorlar, bazen de tutuyor işte.

Ben aynısını ÖSS'de yaptım (yalan :)) ama kimse bana "oo b@b gralsın, gel bizim fala da bi bak!" diyor mu?

Fal aslında ABD komplosu. Rus da olabilir. Hatta bir arkadaş İtalyan falan demişti. Araştırmak lazım.[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...