Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 kimisinin her bi$eyi tutuyor kimisinin hiç bi$eyi ki buda sallama olduklarına iyice inandırıyor beni :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 inanmam, inana da inanmamasını tavsiye ederim.akıl alır bişiy diil.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben inanırım ancak yakın arkadaşlarım bakarsa inanmam...geçenlerde bi akrabaya baktırdım söledikleri çıktı bende öle kaldım...ama dedimya ara sıra baktırırım ara sıra tutar..hep tuttugu olmaz.Mesela bi kuş var der (kuş kız oluyo bu arada)..oysaki ne kalbimde nede ölesine bi kız yoktur!!...bide zaten bakan kişi şekilleri benzetir şekillerinde bazı terimleri wardır...yol her falda çıkar aralıksızdır...neyse ama falsız kalma demişler...[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben inanmam[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Rewendor, 10 Ocak 2004 17:54 tarihinde demiş ki: Abi bahse girerim gelecek değil geçmiş ve şu anla ilgili bilgi vermişerdir sana... Çoğu falcı sadece sallar. İyiler de (sanırım sen iyi birine rastlamışsın) senin tipine, tavırlarına falan bakarak kişilik tahmini yürütürler. Sherlock Holmes okusan sen de anlardın. Yani bakar Ankaralı 20 yaşlarında "üni.de okuyosun" der. Eğer üstünde pahalı bir şeyler varsa "maddi durumun yerinde" der. Ufak detaylardan hayatını çıkarır sana söylerler... işte falcılığın tanımı budur, fala inanan bu tanımı okusun daha inanıyor mu (pohpoh cekmiyorum harbi aciklamis rewendor)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 genelde bu falcılar genelde olanları söylüyor,insanlara bilio gibi gelio ben fikrim bu ama bazende dedikleri çıkıo istisna..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 falcılar tüm insanlar arasındaki ortak noktaları söyler . birasda uç nktalar söyler (tipine bakarak) böylece biliyomuş gibi gelir :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 var ben...[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ne iinanım bence şaçmalık bi kere tutmuştu hoş :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 böle manitayla fln ken fal ii oluyo :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 heh heh bi de hatunların fal merakını da anlamıyorum var ya.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende inanmazdım birisi bana yok denizaşırı biyerlere gitceksin, yok söyle olcak böyle olcak dediği zamanlar inanmazdım tabi. ama bunlar olunca inandım ister istemez. sallayanda var ama gerçekten görende var. bi falcıda hasta olacağımı ve ameliyat olacağımı söylemişti inanmamıştım zamanını bile söylemişti yılbaşından önce ameliyat olacan keh keh derken ne hastalığı kardeşim ben sağlıklıyım demiştim. [signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one [Bu mesaj evildoer tarafından 24 Eylül 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Fal geçmişi çok güzel gösterir geçmiş bilinebilir ama gelicek asla ve asla bilinemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: bravecik, 24 Eylül 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Fal geçmişi çok güzel gösterir geçmiş bilinebilir ama gelicek asla ve asla bilinemez. +1 fakat sıkı dostlar bakarsa bilinir :D:D:D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: bravecik, 24 Eylül 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Fal geçmişi çok güzel gösterir geçmiş bilinebilir ama gelicek asla ve asla bilinemez. kesinlikle katılmıyorum gelecek bilinebilir fakat bi olasılıkdır bilinen.[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 harbiden fal gerçek çıkaranda var allahına sallayanda var:)[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Avrupa Yakası'nın son bolumunu izleyin anlarsınız falcıuların numaralarını :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 inanmıyorum inanmadım inanmam bazı şeyler açık ve nettir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Kadere inanırım ama fala değil[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende ınanmama ama arkadasa fal baktırmaya gıttık be burda bırı askere gıdıcek dedı sakın askere gıtmesın dedı ulen varya ne tırstım o andan ıtıbaren[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 inanan varmı?[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 neden ayran falına da bakılmıyor? o da böyle abuk sabuk çizgiler bırakıyor içince..ama yalarsan bardağın içini gider yani. fal mal boş iş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bizim bi temizlikçinin buyuk kızı var bi ara o gelmisti temizlie, kadın çay falı bakıyo ne derse çıkıyo ya böle bi olay görmedim ben inanıyorum o yüzden eheh[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 inanmam ama arada sırada böyle beni umutlandırdıkları ve korkuttukları olur hepside kısa sürer.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ya ne çıkması atıyorlar, bazen de tutuyor işte. Ben aynısını ÖSS'de yaptım (yalan :)) ama kimse bana "oo b@b gralsın, gel bizim fala da bi bak!" diyor mu? Fal aslında ABD komplosu. Rus da olabilir. Hatta bir arkadaş İtalyan falan demişti. Araştırmak lazım.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar