GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 :) biraz katkı da benden olsun dedim... işte digitalart'da sevdiğim birkaç isim, siteleri, ve tutorialları: Socar Myles Tutorial Craig Mullins - Tapınılası adam:P Dhabih Tutorial hmm, şimdilik bu kadar... bookmarkları biraz düzene sokabildiğimde, yenilerini de yazabilirim sanırım:P :) şimdilik kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 İşte bunlar da diğer toplu galeriler(herşey digitalart olmasa da..): digitalart.org Elfwood- ki bilmeyen yoktur artık heralde.... Epilogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Eline sağlık. Gorblimey'deki tutoriallardan "How to paint clouds" kısmını şiddetle tavsiye diyorum. Hatta çalışmaya başlıyorum :P[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 sağlam, çok sağlam...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elysion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Belki ilginizi ceker! http://www.novembre.ws/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tüm bunları bi sticky altında toplayalım bence. o zaman daha erişilebilir olur. birsürü ayrı topikte olunca pek yararlı olamıyo...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? [Bu mesaj mayfer tarafından 22 Eylül 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 http://forum.paticik.com//view.php?id=84012 ya da burdan devam edelim[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Digitalart konusunda cok da uzaklara gitmeye gerek yok, cem gul yeterli olacaktir.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar