GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 :) biraz katkı da benden olsun dedim... işte digitalart'da sevdiğim birkaç isim, siteleri, ve tutorialları: Socar Myles Tutorial Craig Mullins - Tapınılası adam:P Dhabih Tutorial hmm, şimdilik bu kadar... bookmarkları biraz düzene sokabildiğimde, yenilerini de yazabilirim sanırım:P :) şimdilik kolay gelsin...
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 İşte bunlar da diğer toplu galeriler(herşey digitalart olmasa da..): digitalart.org Elfwood- ki bilmeyen yoktur artık heralde.... Epilogue
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Eline sağlık. Gorblimey'deki tutoriallardan "How to paint clouds" kısmını şiddetle tavsiye diyorum. Hatta çalışmaya başlıyorum :P[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri.
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 sağlam, çok sağlam...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
elysion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Belki ilginizi ceker! http://www.novembre.ws/
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tüm bunları bi sticky altında toplayalım bence. o zaman daha erişilebilir olur. birsürü ayrı topikte olunca pek yararlı olamıyo...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? [Bu mesaj mayfer tarafından 22 Eylül 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 http://forum.paticik.com//view.php?id=84012 ya da burdan devam edelim[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Digitalart konusunda cok da uzaklara gitmeye gerek yok, cem gul yeterli olacaktir.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Öne çıkan mesajlar