sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 zuahauha karı lafı iyi çakmış :D,sanırım şimdi laikçilerin yandım yandıma düşme zamanıdır:D Asker bu ne hal? -Komutanım laf dinletemedim bir ordu imam daldılar içeriye... Ne demek daldılar içeriye? Hey siz ne işiniz var burda? -Valla bize imamlardan ordu kuruyorlarmış dediler. E haliyle duyan geldi duyan geldi! -Ne imamı ne ordusu kardeşim! Biz bu kapıdan değil imam, imam hatipli bile sokmadık. Zaten ortalık toz duman, kim uyduruyor bunları? Ben bilmem Komutan kim uyduruyor, hele çekil kenara şöyle teravih başlayacak. Safları sık tutun beyler komutanlar koşarak teravihe geliyor... ........ TSK bitmiş de şimdi imamın ordusu kuruluyormuş öyle mi? Vallahi Azizim bir gün korkudan ölecekler diye düşünsek de senelerdir ne korkudan öldüler ne de korkmaktan bıktılar... Bunlarınki korku değil "endişeliyim sendromu". Dillerinden düşürmedikleri korku imparatorluğunu önce kurup işlediler sonra halkı bu imparatorluğun kölesi yapmaya kalktılar. Yahu Türk milletinin köle olduğu nerde görülmüş, bari biraz tarih okuyun! Son tahlilde bakın ne oldu? Generaller istifa yelkenini açarken halk sakince bulandırılan suyu izledi. "Ayy bu su öyle çok bulanmadı durun bir taş da ben atayım" edasıyla Meclis'in çiçekci vekili Kamer Genç "imamın ordusu geliyorr kaçınn millettttt" diye veryansın etse de o millet senelerdir imamlardan değil kendinden kaçan generallerden muzdaripti Kamercim... Orduevlerine başörtüsüyle alınmayan o kadınlar bu milletin anaları... İçeride düğünü olurken 50 yaşın üstünde değilsen başını açmadan giremezsin yasağına maruz kalan o kadının zaten ordu mensubunun kardeşi olduğunu, "Teyzeciğim başındakiyle giremezsin" dedirttiğiniz kapıdaki o emir emirinin evde bekleyen anasının da başörtülü olduğunu, aslında bu kadınları protokollerden köşe bucak kaçırdığınız törenlerin yine bu kadınların oğulları, babaları, kardeşleri için yapılan törenler olduğunu unuttunuz! Allahaşkına söyleyin siz senelerce kimi nerden kovdunuz, kovuyorsunuz? Sen rütbeli askerin imam hatipli olacak diye aklın çıkarken aldığın erlerin imamına hatibine de baksaydın ya! Gözünü kırpmadan ölüme gönderdiğin imam hatiplinin canını isterken iyi de aynı imam hatipli genç askeri okullara başvurduğunda "YASSAK! Kardeşim!" Korların Orların ellerinde kadehlerle "canımız sıkıldı aman bir darbe yapsak da hayat renklense" diye can attığı dönemlerde siz şapkayı alıp giderken işkencelerle ölenler bu ülkenin imanlı gençleriydi beyler! Şimdi Kamer Beycimmm ve hattı zatında tüm endişelilerin Paşası tutuştu! Neymiş TSK artık imamın ordusuymuş! Neymiş orlar korlar imam hatipli olacakmış! Hahh Hayyy... Sizi gördüğünüz bir avuç rütbeli general aldatmış senelerce Azizim! Bu ordu zaten imamın ordusuydu da sizin aklınız hep bir karış havada olduğundan farkedememişsiniz. Hele şöyle yaklaşın, girin milletin içine... Şimdi sıklaştırın bakalım safları, hazır Ramazan da geldi! Ne demişler üstadım : To be OR Not to be! Kaynak : http://www.internethaber.com/imamin-ordusu-siklastirin-saflari-11836y.htm#ixzz1Tn8uCftQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oruclu olmayan biri ozetlesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://i360.photobucket.com/albums/oo48/NavyMan69/GIF/DidntReadLOL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 şakirtler niye böyle ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 özet: asker düşüşte bi tekme de sen vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ahahaha hiç alakası yok,golfçü paşalar ve onların yandaşı,1.cumhuriyetçiler panikte bence:D kusura bakmayın ama..hoşgeldin 2.cumhuriyet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: hoşgeldin 2.cumhuriyet:D http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf ileri demokrasiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ban :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ray ban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: ahahaha hiç alakası yok,golfçü paşalar ve onların yandaşı,1.cumhuriyetçiler panikte bence:D kusura bakmayın ama..hoşgeldin 2.cumhuriyet:D akşam bi orduevine gideyim balık yemeye senin gibi tipleri almazlar kafa dinleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hahahaha ben oralara terliğimi atmam lan:D kaç para en yüksek generalin maaşı? 6bin ? aracımın yaktığı aylık akaryakıtın 2 katı sadece puahauahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bonzi mi ban mı gelecek dımdımdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hahah tam bir öküz lan bu edik lafım sivilceye başkası girmiş araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Laikçi 1. cumhuriyet gibi seylerin noldugunu açıklarmısın 18. devletmi kurulduda bizim haberimiz yok.Sizin gibi embesiller yüzünden dısarda müslümanız diye mal muamelesi görüyoz en çokda ondan kılım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 adam terlikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: hahahaha ben oralara terliğimi atmam lan:D kaç para en yüksek generalin maaşı? 6bin ? aracımın yaktığı aylık akaryakıtın 2 katı sadece puahauahauha off tipe bak yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 herkes neye gülüyor bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 parmak arası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Aluriel said: http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf abi şunu açtığımda kapatmak bilemiyor, farklı diyarlara sürükleniyorum. bu arada topağı acanı da patlatsın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sen ne biçim bir şeysin ya? Desteklediğin kişilerin insan haklarına zerre saygısı olmadığını bilmek azıcık da olsa seni rahatsız etmiyor mu? Şaka gibi cidden şaka gibi ya, faşistim lan işte faşistim, bunlardan iğreniyorsam hepsini sürmek istiyorsam tamam abi faşistim ya of. Gerildim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 haah oruç kafası da kendini göstermeye başladı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dinsiz o adam ne orucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 atayist atayisti vuruyo nası memleket bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar