Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yvz said: kacırdıgınz bir nokta var. blue hell in gelme zamanı siz tam drone üretimini kesip army üretimine başladıgınız bir ana denk geliyor genelde. adam gelip işcileri kestiğinde elinizdeki larvalarla army üretmek yerine tüm larvalar drone a gidiyor. evet drone sayısı eskisinden bile daha iyi, peki gelecek saldırıyı nasıl tutcak bu zerg ? abi bak çözmüşsün işte senin X sayıda droneu bırakıp armyye döndüğünde blueflame geliyor ozaman x-5 drone yaparak 5 tane roach bas tutuver linglerle ... sonuç: blueflamee yatırılan para yalan oldu , buna karşı sadece 5 droenun 30sn lik mining kaybettiki blueflame+hellionlara yatırılan karşısında kardasın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bence blue flame yerine eski vulture'ın mayın yeteneği geri getirilebilir çünkü blue flame upgrade olarak çok güçlü yani bildiğin hellion'ları iki katı güçlü hale getiren bir upgrade ve istediği tek şay factory+tech lab. Bence en iyisi direk blue flame'i atmak olsada bir iki önerim var patch notu olarak herhangi birini alın :D Hellions now require 75 minerals 25 gas additional +10 değil de +5 damage requires armory decrease width of hellion to 0.10 and range to 4 yani önemli olan bence blue flame'in op olup olmaması değil terran blue flame yatırsada parayı geriye düşmüyor bir çoğunuzun düşündüğünün aksine sallıyorum toss dt'ye yatırdı parayı ve ben bunu scout ettim hızlıca lair atıp overseer yapıp mass roach'la counter'a gidebilirim ama terran'a karşı bunu yapamam ya da sallıyorum kendimi iyi savunurum ama terran buna karşı bir ceza çekmez (ceza çekmez derken punish diyor gavurlar genelde oyun terimi olarak :)) Terran çok affedebilen bir ırk yaptığın tech başarılı olmasa bile oyunda geriye düşmüyorsun. Katılmadığım kısımlar olsada şu videoyu bir izleyin Destiny'nin değindiği önemli noktalar var. Özellikle ilk 5 dakika da çok iyi açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 said: Sürekli ünite kaybedip bundan iyi bir şekilde kurtarabiliyorYok öyle bir şey. said: Mvp 15 drone öldürdükren 30 saniye sonra Nestea zaten 3 base'de saturation sağlamıştı. Ama rakip terran olduğu için yapabileceği bir şey yokMVP de 3 base'deydi o anda ve 15 drone öldürmüştü tabii ki önde olacak, ırkla alakası yok bunun. said: Terran'ın hata yapmasına bakıyor baneling'lerAynı şey bire bir blue flame hellion için de geçerli. said: MVP nasıl dünyanın en iyi 2. oyuncusu oldu merak ettim? MVP iyi bir oyuncu ama o kadar da değil.GSL puanı olarak ikinci. Katıldığı tek yabancı turnuva olan MLG'yi ezdi geçti. Zaten ikincilik için başka kimin adı geçebilir ki? MC belki ama MVP bence şu an çok ondan da iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 İşin kaynağına inmek lazım.O mule denen hayatımdaki bütün küfürleri ettiğim zımbırtı olmasa işte o zaman görürüm ne blueflamme mi kalır mass marine mi kalır cart mı kalır curt mu kalır vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Sleeep said: abi bak çözmüşsün işte senin X sayıda droneu bırakıp armyye döndüğünde blueflame geliyor ozaman x-5 drone yaparak 5 tane roach bas tutuver linglerle ... sonuç: blueflamee yatırılan para yalan oldu , buna karşı sadece 5 droenun 30sn lik mining kaybettiki blueflame+hellionlara yatırılan karşısında kardasın ... ama sıkıntı şurda, 5 roach ile blue hellionlara defans yapamıyorsun, hellion gelir yine keser dronelarını.yani aniden öldürcek bir şey lazım, bane gibi. ama bane de yetşmiyor işte hız olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 anlamadim, siz mineral line'a baneling drop yapinca sorun yok, cok dengeli. adam hellion getirince mi cok guclu? mule kalksin, hellion kalksin, ustune zerge de iwin tusu eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 MUMcum helion harass kaçıncı dakikada çıkıyor, baneling drop kaçıncı dakika'da bilirmin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mum_Chamber said: anlamadim, siz mineral line'a baneling drop yapinca sorun yok, cok dengeli. adam hellion getirince mi cok guclu? mule kalksin, hellion kalksin, ustune zerge de iwin tusu eklensin. Hellion kalksın demiyor ki kimse sadece ucuz bir upgrade üniteyi apayrı bir şekile sokuyor ki oyunda hiç ırkta bir upgrade'yle bir ünite 2-3 katı güçte olmuyor. Mule'da cooldown gelmesini savunuyorum ben SC2'de her ırka bir makro mekaniği geldi. Zerg'e inject, Toss'a chrono, Terran'a da Mule şimdi bakınca Zerg'ün her 45 saniyede inject etmesi gerekiyor ve kaçırınca larva da geriye düşürüyor ki bu olay direk oyunu kaybetmene yol açabilir. Toss'ta chrono'yu ne kadar geç kullanırsa o kadar kötü toss için zaten chrono biraz daha farklı iki ırkın özelliğini göre ve chrono'yu sallıyorum biriktiği zaman hepsini aynı forge'da kullanamıyorsun ama mule apayrı yani 2 dakika unutsan mule'u tak 2-3 tane çağırabiliyorsun ki mantıksız yani şöyle düşünün Zerg'de Terran gibi olsaydı Queen'e sürekli inject etmeyi unutsaydım ama tek seferde 2-3 kere inject edebilseydim herkes başlardı QQ'ya ki mule zaten 90 saniye de bir çağırılıyor. O yüzden terran daha basit oynanan ve hataları affeden bir ırk cooldown skill olayını biraz daha öne çıkarırdı multi tasking olarak. Son olarak'ta Overlord'un mineral line yaklaştığı an bane'leri kaçırabilirsin ya da split edebilirsin sonuçta bane'ler patlayınca yok oluyor ayrıca bane drop'a harcanan para da çok fazla bane nest, overlord speed ve overlord'ların ünite taşıması için olan upgrade, ama hellion mineral line'a girdiği an kurtarma şansın o anki pozisyonuna bağlı yakında üniten yoksa oyunu bitirebilecek kadar işçi öldürebilir hellion'lar ayrıca zaten tank'e gideceğinden ve medivac çıkaracağından farklı bir tech'e de zorlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Uliking said: Bence blue flame yerine eski vulture'ın mayın yeteneği geri getirilebilir çünkü blue flame upgrade olarak çok güçlü yani bildiğin hellion'ları iki katı güçlü hale getiren bir upgrade ve istediği tek şay factory+tech lab. Bence en iyisi direk blue flame'i atmak olsada bir iki önerim var patch notu olarak herhangi birini alın :D Hellions now require 75 minerals 25 gas additional +10 değil de +5 damage requires armory decrease width of hellion to 0.10 and range to 4 Beyler istedim said: StarCraft II: Wings of Liberty - Patch 1.4.0 TERRAN Barracks Build time increased from 60 to 65. Hellion Infernal Pre-Igniter damage upgrade decreased from 10 to 5. Raven Seeker missile movement speed increased from 2.5 to 2.953. Oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tam da ben de bunu diyordum. hellionlarda bir sıkıntı var, defansı zor diyorduk blizzard duymuş bizi rsmen :) demek ki varmış bir eksiklik, ya da fazlalık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Vodları download edebilecek bir yer olmaması bitirdi beni... İzleyemiyorum artık peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 genius voidrayle kafayı bozmuş ಠ_ಠ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 SenariouS said: Vodları download edebilecek bir yer olmaması bitirdi beni... İzleyemiyorum artık peh Demonoid.me de düşüyor ertesi gün torrenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 rutracker.org'a o akşam bile düştüğü oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 herif ciddi ciddi most valued player.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Agustos finali az sonra başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Lanet bozulmuşa benziyor. Sadece ilk maç bile diğer tüm GSL finallerinin toplamından iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 40 viking ve base e nuke tecavüzünden sonrasını izleyemedim ya. kim aldı ilk maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 IMSensei pardon Mvp'de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 top'un işi zor baya ya. o kadar erken avantaj elde etti, sağdan geldi olmadı soldan geldi olmadı zar zor yendi. resmen yetemiyor adam mvp'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Nefesi yetmedi derler ya ondan. MVP MMA finalı izlemek isterdim ama olmadı. Neyse ilk maç iyiydi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ahah grup secımlerdınde korkunc aksiyon döndü kacıranlar üzülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ahahah Jinro'nun zalimce koreli cocukları trollemesi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 NADA GÖSTERE GÖSTERE MMA KOYDU GRUBUNA. BASTIRA BASTIRA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ne beta şu kore ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar