Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Gruplar açıklandı az önce MMA de hayırlı olsun code s'e ^_^ http://i.imgur.com/Be5Wl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 happy eu daki rus terran olan happy mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok, bu happy koreli ve IM takımında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Memphis said: happy eu daki rus terran olan happy mi O adam region'lar birleşmeden önce de vardı acaba rus serverı yerine EU'damı oynuyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 2 tane happy var arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 liseli bebe Huk var Nada var. ama sevdiginiz, taptiginiz ruhunun önünde diz cöktügünüz BoXer YOOOOOHHH. nerde hani nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ... dün sabahladım bu arada çok temiz çalışıyorum 2 saatlik uyku ilen ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok abi ben yattim baktim tvtler havada ucusacak. 4-5 saat felan yattim, yoksa calisamam. neyse eve gidersin yemegini yersin erken yataga gider birde ilik süt ictin mi. ohh melekler gibi uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ne zaman başlıyacak? nereden yayınlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://www.gomtv.net/ burdan yayınlancak ayın 4 ünde sanırm başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 boxer reis yoksa izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Boxer Code A'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ne zaman başlıyacak bu hiç bi bok belli değil ne saçma. gom tv rezalet geliyor artık o kadar kaliteli turnuvaadn sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bugün başladı. Pazar dışında her gün yayın oluyor işte. http://www.gomtv.net/ Sitede ne gün ne var, hangi saatte yazıyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 isyerindeyin is cok izliyenleri kiniyorum. elinde ticketi olan varmi vodlara bakaydim en azindan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 aynen. lanet portlar kapalı izleyemiyorum bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Boxera ilk Leenock geldi ve 2-0 yenildi :/ boxer yine Code B de :/ FAKAT MMA , Nestea'yi dövdü 2-0 , ro16 ya çıktı ^_^ nestea de çıktı ama merak etmeyin das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Nestea az kalsın bir üst tura çıkamıyordu. Baneling tuzağıyla 20 marine ve 2-3 tank alana kadar tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 birisi bana lütfen code geyiğini anlatabilir mi? code a nedir b nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yazık oldu boxer'a. Sen git daha ilk turdan leenockla eşleş. Neyse boxer bu bırakmaz hayatta, savaşmaya devam. Keşke Yellow'u da alsa Slayers'a çok bomba olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 diablozadeh said: birisi bana lütfen code geyiğini anlatabilir mi? code a nedir b nedir? code b ikinci lig, code a birinci lig olarak düşün. code s de şampiyonlar ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi bu sabah Code A foreignerların günüydü Jinro, Thorzain, Sase ve Naniwa'nın maçları vardı Sonuçlar Lucky 2-0 Jinro Yugioh 2-1 Thorzain Sniper 2-0 Sase Check 2-0 Naniwa DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mendoza said: Yazık oldu boxer'a. Sen git daha ilk turdan leenockla eşleş. Neyse boxer bu bırakmaz hayatta, savaşmaya devam. Keşke Yellow'u da alsa Slayers'a çok bomba olur valla. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=252792 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kalbin temizmiş be Mendoza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 said: However, YellOw is not entering SlayerS as an official team player. In addition, YellOw is only taking his baby steps in Starcraft 2 and due to his past legendary status in Starcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar