EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Bugün, telefonu 2.el aldım. ilk defa böyle bi telefonla bu kadar yakından bir münasebetim oluyor.. şimdi bu telefona uygulamalar, oyunlar falan nasıl kurucaz. Kies üzerinden falan mı.. Bi b.k anlamadım telefondan. Durumumu anladınız zaten.. Yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 telefonun içinde storelar var SlideMe, samsung store gibi onlarda da baya program var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Android Market var, oradan. Korsan konusunu pek tasvip etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hmm.. yalnız wifi bağlanmıyor anlamadım nedenini.. ace'ye öyle bi sorun yoktur inşallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mesela pes2011 var 50 mb bişey. indiriyorum ama onda .apk falan yok. onu nasıl kurucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 aynı telefondan var ; eşleştiremiyorum google hesabıyla telefonu. dolayısıyla bir şeyde indiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yazılımı güncelleyince düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar