cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 küheylan said: abi bişi sorcam, sahurda top atılıyor mu bulunduğunuz yerde? Antalya'da hatırlamıyorum öyle bişey de Isparta'da iki sefer atıyorlar. Bir de dibimizden atılıyor her gece anansilkeyim diye uyanıyorum. İstanbul bahçelievler'de de atıyorlar. Ispartalımısın küheylan? Eşim Yalvaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şarkikaraağaçlılara selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ispartalı değilim abi, üniversite okuyorum Isparta'da. Yalvaç'a gezmeye gidicem de 2 saat sürüyor burdan kasamıyorum. Geçen caz festivali vardı orda hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Süleyman Demirel'de okuyorsun o zaman. Güzel yerler de memleketin çoğu gibi yobaz yerler kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 32. sayfada olmamız da büyük bir tesadüf olsa gerek. ben çok sıkıntı yaşamıyorum abi ya, gittikçe düzeliyor. ilk gittiğim gün annemlerle beraber gitmiştik, evi falan yerleştirdik yemek yiyelim demiştik iftardan önce vermediler, ama şuan öyle bir durum yok rahat rahat yiyoruz heryerde. pek takmicaksın şehir halkını, üniversitelilerle takılıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Orası öyle canım. Alışmışsındır artık.Benim en iyi arkadaşım Sül.Dem.Tekstil Müh. mezunu hatta az önce onlardan döndük. O da anlatıyor hep, gençler yani üniversiteli gençler çok müthiş eğlenmişler-eğleniyorlarmış Isparta'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 oha lan "hayır" domine etmiş. dua edin 22 ağustostaki yasak ertelendi yoksa pati bu sefer yırtamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Artık millet parasına bakıyor, sıkıyorsa yemek vermesin üniversite olan yerde. Elbet veren bulunur, parayı da o kırar. Ben görükledeydim bugün, lokantalar ağzına kadar doluydu. Orda herhangi birinin ramazan diye dükkan açmama lüksü yok, kiralar 5k dan başlıyor zaten. İsterse delikanlılık yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 JsH said: haha adam bi de özel mesaj atmış o suratı bana:> bu ÖMyi hakettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar