Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bana daha çok "dur bişeyler saçmalıyayım buna bile inanan çıkarsa alırım içeri" diyo gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ya kitap el yapımıysa arkadaşlar oturup kitap yazdık abi hadi pazarlıyak bunu trollliyelim milleti dedilerse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Len olm haklıyken haksız olmamak lazım. Bırakın Allah'ın baldırını-bacağını gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi bişi sorcam, sahurda top atılıyor mu bulunduğunuz yerde? Antalya'da hatırlamıyorum öyle bişey de Isparta'da iki sefer atıyorlar. Bir de dibimizden atılıyor her gece anansilkeyim diye uyanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ingenious said: vivavale said: Hadis: “Allah ahirette Peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir.” e bu bildiğin otostop çekmek. kuran = otostopçunun galaksi rehberi? MIND = BLOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bir kere dini bir topiğin cıvımadığını ve saygı çerçevesinde devam ettiğini görsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 JsH said: Bir kere dini bir topiğin cıvımadığını ve saygı çerçevesinde devam ettiğini görsek. katılıyorum. ne kadar ağır olursa olsun, dini eleştiren her yorumun sonuna bir "saygılar" ibaresi koyulursa, hava hemen yumuşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Muhaha oruç tutuyolar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Eskiden tutmuyordum da bu aralar bi geldi ya, havada var bi ramazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 JsH said: Bir kere dini bir topiğin cıvımadığını ve saygı çerçevesinde devam ettiğini görsek. http://www.gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/2065109_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 senko said: Eskiden tutmuyordum da bu aralar bi geldi ya, havada var bi ramazan. senko da böyleyse ALLAH KESİN VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kanıtlayamam allahın oldugunu, zaten gerek yok ki birşeyin oldugunu kanıtlamaya inanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 top patladı senkom allah gabletsin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 İnşallah. İzmir'de karı kız içinde orucumu çok zor koruyorum allah affetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sinem sen hala bekleniyorsun izmire cnmss <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gelcem kuzum az kaldı az =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Laorx said: JsH said: Bir kere dini bir topiğin cıvımadığını ve saygı çerçevesinde devam ettiğini görsek. http://www.gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/2065109_o.gif ahaha bune abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 haha adam bi de özel mesaj atmış o suratı bana:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 öm değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 öm değil de ben ilk gördüğümde öm diyip tek tek cevap bile verdim. epic fail oldu allahtan arkadaşlar anlayışlı çıktı da bişey demediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 tokat zile de calıstım . ramazanda yemek yicek restoran falan olmaz her yer kapalı ufak bir ilçe . oruç tutmadım ama kimse kalkıp da niye oruç tutmuyorsun diye sormadı bile . tamam tutmayana inanmayana saygısızca davranan yok mu var . iftar a yetişcem diye trafigi altu üst eden de var oruç tutuyor diye dalga geçen de var ama içki yi içip trafige çıkıp insanların hayatına kastaden de bu ülkede döneceksin sağa sinyal verirsin sağdaki araba gaza basar önüne geçme diye dini ramazanı yok bunun türkiye nin genel problemi bencillik kanımıza işlemiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 JsH said: haha adam bi de özel mesaj atmış o suratı bana:> awwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 JsH said: haha adam bi de özel mesaj atmış o suratı bana:> evet aramızda kalsın istedim, sonra dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Tamam daha vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 oruç tutmuyorum,hatta ramazanda biraz sapıtıyorum içki konusunda,bende ters tepiyor sanırım.şu an bile içiyorum,sıcak olduğundan ötürüde tutanlar nasıl dayanıyor bilmiyorum,gerçi hoş izmirde oruç ne kadar tutulabilir,benimki kesin bozulurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar