Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç tutacak mısınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bişi sorcam, sahurda top atılıyor mu bulunduğunuz yerde? Antalya'da hatırlamıyorum öyle bişey de Isparta'da iki sefer atıyorlar. Bir de dibimizden atılıyor her gece anansilkeyim diye uyanıyorum.
Mesaj tarihi:
Ingenious said:

vivavale said:

Hadis: “Allah ahirette Peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir.”

e bu bildiğin otostop çekmek.

kuran = otostopçunun galaksi rehberi?

MIND = BLOWN
Mesaj tarihi:
JsH said:

Bir kere dini bir topiğin cıvımadığını ve saygı çerçevesinde devam ettiğini görsek.

katılıyorum. ne kadar ağır olursa olsun, dini eleştiren her yorumun sonuna bir "saygılar" ibaresi koyulursa, hava hemen yumuşar.
Mesaj tarihi:
JsH said:

Bir kere dini bir topiğin cıvımadığını ve saygı çerçevesinde devam ettiğini görsek.

http://www.gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/2065109_o.gif
Mesaj tarihi:
Laorx said:

JsH said:

http://www.gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/2065109_o.gif

ahaha bune abi
Mesaj tarihi:
tokat zile de calıstım .
ramazanda yemek yicek restoran falan olmaz her yer kapalı ufak bir ilçe .
oruç tutmadım ama kimse kalkıp da niye oruç tutmuyorsun diye sormadı bile .
tamam tutmayana inanmayana saygısızca davranan yok mu var .
iftar a yetişcem diye trafigi altu üst eden de var
oruç tutuyor diye dalga geçen de var ama içki yi içip trafige çıkıp insanların hayatına kastaden de
bu ülkede döneceksin sağa sinyal verirsin sağdaki araba gaza basar önüne geçme diye
dini ramazanı yok bunun türkiye nin genel problemi bencillik kanımıza işlemiz .
Mesaj tarihi:
oruç tutmuyorum,hatta ramazanda biraz sapıtıyorum içki konusunda,bende ters tepiyor sanırım.şu an bile içiyorum,sıcak olduğundan ötürüde tutanlar nasıl dayanıyor bilmiyorum,gerçi hoş izmirde oruç ne kadar tutulabilir,benimki kesin bozulurdu
  • Yeni Oluştur...