tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kimse kimseyi müslüman yapmaya çalışmıyo zaten islamda böyle bi olayda yok kıçınızdan uydurup bişeylere inanıyosunuz. islam da herkes kendi yaptığından mesul öyle grup halinde bişeyler yapalım derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Seele said: Loxias allaha inaniyor musun? Hayır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tombik nasil grup yok lan. 4 kari alip grup sex yapiyorun o sayilmiyor mu? @loxias bir seye inanmak iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hamsilipilav said: orta çağda da bir iki ilerlediler sonra avrupa ağzını kırdı osmanlının oturdu aşağı hamsilipilav sen galiba trabzonda unutulmuş bir rum köyünden alınıp atinada yetimhanelerde türk düşmanı olarak yetiştirilmiş,kendini laz sanan bir hamsi kafalısın heralde ahahahaha biri iki ilerledi dediğin herifler ,avrupanın 500 sene anasını ağlattı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ooooooooooo benzetmeye bak, kavga çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sabahları işe giderken en büyük destekçim sevgili pastanem beni sırtımdan vurdu, kapalıydı, mahalle baskısı altındayım. oruç tutmak istiyorum ama iş yerinde hayalet gibi dolaşıp 1 ay yarım yamalak çalışıp aldığım paraya ihanet etmek istemiyorum sanki hırsızlık yapıyor olacakmışım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tombik_yanak said: kimse kimseyi müslüman yapmaya çalışmıyo zaten islamda böyle bi olayda yok kıçınızdan uydurup bişeylere inanıyosunuz. islam da herkes kendi yaptığından mesul öyle grup halinde bişeyler yapalım derdi yok. teoride müslümanlık diye bişey yokki? bırak sosyal hayat ile şekillenmiş dini, teoride bile müslümanlık 50 parçaya ayrılmış durumda. avrupada şeriat alanı ilan edip, kuralları uymayanları tespit etmek için devriyeler kurmaya başlayan grupta islama inanıyor. tabi onlar GERÇEK müslüman değil fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: hamsilipilav said: orta çağda da bir iki ilerlediler sonra avrupa ağzını kırdı osmanlının oturdu aşağı hamsilipilav sen galiba trabzonda unutulmuş bir rum köyünden alınıp atinada yetimhanelerde türk düşmanı olarak yetiştirilmiş,kendini laz sanan bir hamsi kafalısın heralde ahahahaha biri iki ilerledi dediğin herifler ,avrupanın 500 sene anasını ağlattı:D http://www.youtube.com/watch?v=qLBCH948r48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Loxias said: Seele said: Loxias allaha inaniyor musun? Hayır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Seele said: @loxias bir seye inanmak iyidir :) bir şeye inanabilmeyi ben dahil bütün ateistler istiyordur herhalde. her derdinde koşup yardım isteyebileceğin, en savunmasız anda adını anıp güç alabileceğin, dileklerine kavuştuğunda minnet duyabileceğin, cevaplayamadığın sorulara bir çırpıda cevap bulmanı sağlayacak bir varlığa inanmak hem güzel, hemde bir o kadar nahiflik. olmuyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 günün sorusu: 1 milyon dolarınızın olmadığını kanıtlayabilir misiniz? (özellikle oruçlu kafaların cevaplamasını istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 einstein durur mu yapıştırmış cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bişeyin olmadığı kanıtlanamayacağı gibi olmadığının kanıtlanamaması da varlığı veya yokluğu hakkında bir fikir vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 çok da güzel fikir verir çok da iyi güzel fikir verir taam mı? fikri vermesini bi kenara bıraktım, biri bi şey hakkında "bence yoktur" dediğinde "olmadığını kanıtlasana, hadi kanıtla, hadi hadi" diye 38 tane sivilcesi olan dişlek ergen tribine girmek niye? fikir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dine ve islama saygı duyulmalı diye bi şey yok. özellikle (gayrimüslimlerin, münafıkların, kafirlerin, ya da nasıl tanımlıyolarsa) insanların yaşantısına saygı duymayan bi dine. ramazan ayındaki öküzler yüzünden genelleme de yapmıyorum hani. dinlerin dünyanın ne kadar anasını ağlattığı ortada. "insanlar yanlış uyguluyor" lafı da geçersiz aslında. bu "aslında bazuka iyi bi şey ama kullananlarda kabahat" demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 neden 38? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 seraphiel said: dine ve islama saygı duyulmalı diye bi şey yok. özellikle (gayrimüslimlerin, münafıkların, kafirlerin, ya da nasıl tanımlıyolarsa) insanların yaşantısına saygı duymayan bi dine. şu mantığa da hastayım. biri size nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılık veriyorsanız onlardan bir farkınız yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ingenious said: günün sorusu: 1 milyon dolarınızın olmadığını kanıtlayabilir misiniz? (özellikle oruçlu kafaların cevaplamasını istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Oruç tutan da kendine tutuyor tutmayanda kendindine tutmuyor, kimseyi ilgilendirmez kimsenin orucu arkadaşlar. Tutmayanlar tutanlara oruçlu kafa diye dalga geçerse, tutanlarda tutmayanlara dinsiz şerefsiz diye aşağılarsa bu işler böyle yürümez. İç savaş çıkar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Var biri tepki olarak yapıyo diğeri hayali bi adamın minyonluğunu yapıyo. argumanlar çok kötü gerçekten. İnanmayanı doğrayın diyen bi dini savunmak için aynı seviyeye inmeyin demek çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 amaç fark yaratmak değil doğruluğuna inandığın ya da doğru kabul ettiğin değerin/durumun arkasında durmak. farklı olmak adına her tokatta diğer yanağı dönmek mi normal olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bence 100 oruçlu 1000 oruçsuzu döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Oruçlular adam dövücene şeridinden gitmeyi becersin önce bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ahmedinejad said: seraphiel said: dine ve islama saygı duyulmalı diye bi şey yok. özellikle (gayrimüslimlerin, münafıkların, kafirlerin, ya da nasıl tanımlıyolarsa) insanların yaşantısına saygı duymayan bi dine. şu mantığa da hastayım. biri size nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılık veriyorsanız onlardan bir farkınız yok demektir. saygı duymamayı ne diye anlıyorsun burada? adamın ağzına su mu sıkıyorum ? adam benim yemeğime karışıyor mesela, "OROÇLO ONSONLOR VOR BORDO" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar