sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 cetintas said: deadwoll said: Oruç tutanların neden diş fırçalamadığını çözebilmiş değilim ben henüz. Diş macununu yemek olarak görüp ağzına sokmayan zihniyet günde 5 vakit orucunu bozmuş oluyor zaten dsf. İşte bu diş fırçalamamayı savunan, minicik diş macununun orucu bozacağını savunan zihniyettir bu memleketin insanını her daim batının 300 sene gerisinden gitmeye mecbur bırakan. abi bir ara bu millet 500 sene önündeydi avrupanın buna ne dicen şimdi,ne zamanki dini bıraktı,sapık yollara dadandı böyle oldu işte ,
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://troll.me/images/jackie-chan-whut/wtf.jpg
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 cetintas said: tombik_yanak said: @cetintas çüş Ben insanım, çetintaş insan adı yani, Veliefendi'de koşmuyorum. o zaman saçmalama güzel kardeşim. diş fırçalamak ile zamanın gerisinde kalmasının ne alakası var?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: cetintas said: deadwoll said: Oruç tutanların neden diş fırçalamadığını çözebilmiş değilim ben henüz. Diş macununu yemek olarak görüp ağzına sokmayan zihniyet günde 5 vakit orucunu bozmuş oluyor zaten dsf. İşte bu diş fırçalamamayı savunan, minicik diş macununun orucu bozacağını savunan zihniyettir bu memleketin insanını her daim batının 300 sene gerisinden gitmeye mecbur bırakan. abi bir ara bu millet 500 sene önündeydi avrupanın buna ne dicen şimdi,ne zamanki dini bıraktı,sapık yollara dadandı böyle oldu işte , ne zamandı o zaman? hele bi söyle bakem şampiyon
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Polyushka said: Ben de diyorum bişeyler eksik ama ne... Ramazana özel paticik geleneksel yemek resmi topiğini unuttuk.
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://inciswf.com/1302803070.swf
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Shadow küfür etmek istemiyorum yapma bunu bir daha asdasdfasdf.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oooof ulan canım çekti yaaaa :(
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nilep,şu anda islami bir devletin çatısı altında yaşamıyorsun bu 1 2.kafir olarak damgalanmayı istemekle eline ne geçek bunu anlıyamıyorum,yani bak lan ben islama sövüp sayıyorum oh bea v.s gibi ,abi sana kafir denilmiyor islamda münafık deniliyor,işine geldiğinde herkesten çok islamı bilen işine geldiğinde herkesten çok karşı çıkan,yani işin kısası kafirun suresinde.. 1 De ki: "Ey kafirler, 2 tapmam o taptıklarınıza! 3 Siz de benim kulluk ettiğime tapanlardan değilsiniz. 4 Hem ben tapıcı değilim sizin taptıklarınıza. 5 hem de siz, benim kulluk ettiğime tapıcılardan değilsiniz. 6 Size dininiz, bana dinim (sizin dininiz size, benim dinim bana)!
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: 1 De ki: "Ey kafirler, 2 tapmam o taptıklarınıza! 3 Siz de benim kulluk ettiğime tapanlardan değilsiniz. 4 Hem ben tapıcı değilim sizin taptıklarınıza. 5 hem de siz, benim kulluk ettiğime tapıcılardan değilsiniz. 6 Size dininiz, bana dinim (sizin dininiz size, benim dinim bana)! ne dion dayı
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce ünide oruc tutmuyorsun diye adam dövüyorlar. senin dinin herkeze. yerse
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 panpa iyi güzel de sivilce said: abi bir ara bu millet 500 sene önündeydi avrupanın buna ne dicen şimdi,ne zamanki dini bıraktı,sapık yollara dadandı böyle oldu işte , SFDIHUSIUFHISHFIUSHFIHSDUIFHSIHFU tamamen fetihlere dayanan bir ideoloji, bir devlet anlayışına din sayesinde mi 500 sene öndeydi diyorsun.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hamsilipilav said: ne zamandı o zaman? hele bi söyle bakem şampiyon Orta çağı diyo sanırım ama avrupa da o sıralarda tamamen kilisenin kontrolündeydi. Ne zaman dini bıraktı kilisenin kontrolünden çıktı böyle oldu işte.
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kilise mass crit atıyo halka islam da herkes kendinden sorumlu çok farklı şeyler.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 orta çağda da bir iki ilerlediler sonra avrupa ağzını kırdı osmanlının oturdu aşağı
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 biz iyi değildik olm yanlış anlatmışlar, onlar kötüydü dfs
tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 timur gelmeseydi görürdük avrupayı
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hamsilipilav said: sivilce said: 1 De ki: "Ey kafirler, 2 tapmam o taptıklarınıza! 3 Siz de benim kulluk ettiğime tapanlardan değilsiniz. 4 Hem ben tapıcı değilim sizin taptıklarınıza. 5 hem de siz, benim kulluk ettiğime tapıcılardan değilsiniz. 6 Size dininiz, bana dinim (sizin dininiz size, benim dinim bana)! ne dion dayı lekum dinikum veliyedin
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: cetintas said: deadwoll said: Oruç tutanların neden diş fırçalamadığını çözebilmiş değilim ben henüz. Diş macununu yemek olarak görüp ağzına sokmayan zihniyet günde 5 vakit orucunu bozmuş oluyor zaten dsf. İşte bu diş fırçalamamayı savunan, minicik diş macununun orucu bozacağını savunan zihniyettir bu memleketin insanını her daim batının 300 sene gerisinden gitmeye mecbur bırakan. abi bir ara bu millet 500 sene önündeydi avrupanın buna ne dicen şimdi,ne zamanki dini bıraktı,sapık yollara dadandı böyle oldu işte , sdhasdgasdfasf dini bırakınca aydınlanma dönemi başlıyor sapıtma değil.
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paticik'in en sevdiğim zamanları böyle tartışmalar. Amansız bir ateist dindar tartışması fasd Oruç konusunda, oruç tutmayanlar açısından düşünürsek, bu ülkede dindarların çekmediği zulmü onlar yaşıyor. Ateistlerin çoğunun dine karşı düşman olmasının nedeni de bu aslında. Kimsenin sizin inandığınız bir şeye saygılı olmasını bekleyemezsiniz. O zaman biz de öküz kesmeyelim birileri tapıyor diye. Hele sizin yaşantınızı, kendi inançlarıyla sınırlamaya çalışan bir topluluğa bırakın saygıyı karşı konulamaz bir nefret beslersiniz. 2 sayfa önce de bile, burada yazmanı önermem git gavur forumlarında yaz diyenler çıkıyor. Düşünce özgürlüğünüzü bile, bırakın yaşantınızda forumda bile uygulayamıyorsunuz, uygulasanız da tehdit vari cevaplar alıyorsunuz. Oruç tutun, kimsenin size oruç tutmayın diyecek hali yok. Ama oruç tutarken milletin hayatını zindan etmeyin. Dünya sizin ve sizin gibi düşünenlerin etrafında dönmüyor. Kokulu ağzınız ile yüzümüze karşı konuşmayın, Mümkünse trafiğe değil evinizden dahi çıkmayın, Eğer kendi nefsinize sahip çıkamıyorsanız, oruç tutmayın, böylelikle başkalarının yeyip içmesine de karışmamış olursunuz, en önemlisi Herkes müslüman olmak zorunda değil. Bunu aklınızdan çıkarmayın
Öne çıkan mesajlar