Gorgo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 EU - Excaliburdaki Acc umu US Kayde bir ACC ile değiştirmek istiyorum tabiki içeriğinde Sorc,Eld,BD gibi caster karakterlerden biri olmak şartıyla... Benim acc un içinde 5L7 Azo Sorc. var...Tüm temp. bitmiş durumda tek problemi Nailah,Scalars levellenecek ve Stat caplerinin tamamlanması için İmmolated Ring alinacak 12p'ye pazarda var veya ML1.1 camp edilecek... Artiler... Nailah,Scalars,Zahur,Moon,Tartaros,Traldors,Croc Tear,Dreamsphere (Bazıları temp. dışında kaldı lvl10 olmalarına rağmen çantada süs duruyorlar :P ) Diğer karakter 3L5 Kibos Necro...Oda çok güssel bi char aynı zamanda pazarda ev sahibi...Sight specli statlar cap fakat resistlerinde eksik var... Str: 0 Int: 102 Hits: 246 Con: 75 Pie: 0 Power: 0 Dex: 101 Cha: 0 Qui: 0 Emp: 0 Resists Body: 25 Energy: 25 Crush: 29 (2) Cold: 26 Matter: 14 Thrust: 25 Heat: 22 Spirit: 27 (5) Slash: 30 (3) Skills 7 Body or 3 Mind Magic Focus 50 Matter Focus 50 Body Focus 50 Mind Focus Cap Increases 23 Dex 23 Int 120 Hits 5 Power Other Bonuses 5 Fatique 5 Buff Bonus 4 Spell Range Bonus 9 Spell Damage Bonus 10 Casting Speed Bonus 16 AF Bonus 25 Power Percentage Bonus İlgilenen olursa lütfen pmlesin.... Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer] Kibos [LVL50 3L5Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi ayar oldum zerglere artık.... Ağız tadıyla oyun oynanmıyor...Odin ne güzeldi artık orasıda berbat... Kimse bizde zerg yok demesin Excal da hibde midde albde herkesde öküz gibi zerg var... Ağız tadıyla solo adam kesiyom şöle bi etrafıma bakıyım diyom 1fg iniyor tepeme pehhh Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer] Kibos [LVL50 3L5Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 . [Bu mesaj Leathas tarafından 22 Eylül 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Soloya 1 fg girmek zerg olmuyor, biz guild grubunda genelde sololara ellemesek de (ilk o saldirmazsa tabi) zergden farkli birsey, mantalite meselesi. Zerg ornegi: [Aliance]: 6fgish albs amgE, Zoyster (veya Outlaw) and co. as usual :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 zerg örnegi [alliance]Garbanoch : Forming Hib zerg to emain. [alliance]elwizardo : i am inc with co. gozumle gordum bunu baska birsey demeyin yani. zoyster ile outlaw konusunda hic birsey demem ama onlarinda zergine katilmam. azo sende 1 fg brehon u alacak kadar kabiliyetlisin saniyordum :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr4L2(BANNED) Teba lvl 50 Briton Cleric rr5L4 (no one knows..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Gorursun tabi, genelde Garba ve Domain kurar counter-zergleri.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Garba Elwiz Meani Lucier... Montarloo Zoys Outlaw Eny Marlo Hellraiser Dijin Midem kalkıyor bu heriflerin oyun anlayışından Sür önden koyunları arada rp farmla hay allam bu zevkli değilki bence...[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer] Kibos [LVL50 3L5Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 lol 1fg brehon çıtır çıtır gidiyo heleki slvyanlar ve luriler arada bolsa allah diyorum :)[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer] Kibos [LVL50 3L5Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Albiyonken olay farklı oluyo zergle alıyosunu ama mid veya hib ken daha zevkli bi bakıyon 40 kisi allah basıyon mezzi bi bakıyon eski arkadasların neyi yapamadıgını ezbere biliyosun bide okuz gibi vurdunmuydu allah keyfe gel [hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Gorgo, 22 Eylül 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Ağız tadıyla oyun oynanmıyor...Odin ne güzeldi artık orasıda berbat...Saygılar... hazır karakter şart diyosan bilmiyorumda prydwende belki istediin sayıyı bulabilirsin, emain sabahları stealther mekanı akşam normal güne göre deişiyo bazen sadece 1-2 fgda olabiliyo koca emainde bazen bütün realm toplanmış oluo... odin istediinden biraz az bile olabilir, hadrianı sölemiyorum bile sabah oturur halde bırak karakteri tam ortasında akşam geldiinde canlı bulabilirsin :p yani yeni acc bulamassan bekleriz (ben pek sık oynamıorum artık gerçi ama ossun) ha bide değişebilir bu sölediklerimden farklı çıkar nf gelince falan... kesin diil yani :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Saat 8-9 dan sonra emain zaten çekilmiyor alb zerg mid zerg almış başını gidiyor ama gece 2-3 den sonra mis gibi çok rahat 1fg vs 1fg yapabiliyorsun ve gerçektende zevkli oluyor eğer durabilirsen gece oyna derim o zaman zevk alırsın veya sabahleyin 11-2(pm) arası iyi gidiyor :) olmazsa odine gel akşam 9 dan sonra biz hep odindeyiz 1fg olarak kapışırız azo :D arada da /hug yaparız(hatırlarsan) :)[signature][hline]L50 Druid Aepy 4L5 Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya olm nie change ediyon ki prywden a gel benim gibi ehehe :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya cidden öğlen 11-14 arası ve gece 1 sonrası EXc çok zevkli ama...iş güç ben o zamanlarda oynayamıyorum ancak akşam 8-12 arası oyundayım... Ben Pry'ı bir deniyim... Kimler nerelerde? en güssel pl nerde? :) Ha birde dün Pry de karakter açmaya çalıştım lvl20 den başladı fakat zevk için 1 ay önce bir eld bi animist açmıştım onlar lvl30 dan başlamışlardı nedir durum neden artık Lvl30 dan başlanmıyor? Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer] Kibos [LVL50 3L5Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Curunir, 22 Eylül 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Saat 8-9 dan sonra emain zaten çekilmiyor alb zerg mid zerg almış başını gidiyor ama gece 2-3 den sonra mis gibi çok rahat 1fg vs 1fg yapabiliyorsun ve gerçektende zevkli oluyor eğer durabilirsen gece oyna derim o zaman zevk alırsın veya sabahleyin 11-2(pm) arası iyi gidiyor :) olmazsa odine gel akşam 9 dan sonra biz hep odindeyiz 1fg olarak kapışırız azo :D arada da /hug yaparız(hatırlarsan) :) aha yuh midlerede zerg yapiyo dedin ya helal valla:P[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 elwizardo nun nesi varmiski,iyi adamdir aslinda.o da mi zerg olusturuyor? garbannoch lux normal,sonucta Celtic Fist guildinin uyesi..sasirmadim.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Gorgo, 23 Eylül 2004 09:07 tarihinde demiş ki: ya cidden öğlen 11-14 arası ve gece 1 sonrası EXc çok zevkli ama...iş güç ben o zamanlarda oynayamıyorum ancak akşam 8-12 arası oyundayım... Ben Pry'ı bir deniyim... Kimler nerelerde? en güssel pl nerde? :) Ha birde dün Pry de karakter açmaya çalıştım lvl20 den başladı fakat zevk için 1 ay önce bir eld bi animist açmıştım onlar lvl30 dan başlamışlardı nedir durum neden artık Lvl30 dan başlanmıyor? Saygılar... nasıl lvl 20 den 30 dan başlıyor? ne bu başlayan?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 /level komutu eğer lvl 50 bir charın varsa yeni açtığın charda yazıp trainer a gidiyorsun lvl 20 exp i veriyor yani lvl 20de başlamış oluyorsun daha doğrusu lvl 20 başlamış oluyor alt ın. bazı serverların realm nüfusuna göre lvl 30 dan başlanılabiliniyor.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 anladım bende ztn hiçbi char lvl 10 u geçmediği için oyle bi şansım yok o zmn... bayıyor beni oyun açıyorum tek başıma oynayamıyorum sonra kapatıyorum hemen bu oyun sırf crafter olarak oynama gibi bi olayımız var mı mesela smith flm olmak sadece savaşmayıp onun lvl atlama olayları nasıl?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 mob kesmeden level alamazsın ancak oyuna senin gibi az girenler için yeni bir özellik geldi, charına 1 level aldırdığın zaman server populationına göre populationı en az olan realmde 3, normal olanda 5, kalabalık olan realmde 7 gün sonra sana bedavadan 1 level veriyor yani 10 iken 11 yaptın charını server populationı normal ise 5 gün sonra karşına bir window çıkıyor ve bu free level ı isteyip istemediğini soruyor evet dedikten sonra trainerına gittiğinde level 12 olmuş oluyorsun, ancak bu patch sanırım 1.71de gelmişti yani eu serverlarına gelmesi uzun sürebilir :) craft olabilirsin ancak uo gibi değil bu oyun acaip ötesi bayıcı kasmakta mp çıkarmakta :hmm:[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar