benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 world cup 2014 in brazil and holland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=htwvCwtV_Ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 abii bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAOILSJHLASHANSKHALKSHN ASHAHA GHASGHJKLASFGASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bu ibrahim kırkayak takip ettiğim bir yorumcudur.gerçekten futbol bilgisi ve kültürü olan biri.trtspor'un arşivcisi ayrıca. bu duruma düşmesine ve muhtemelen işinden olacak olmasına üzüldüm.kendi isteğiyle çıkmadığı kesin... ama ibrahim abi tv sektöründesin bari çabalayıp en azından belli bir seviyede ingilizce bileceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 welcome dediği kısımdan sonrasını İZLEMEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 barnacle said: abi ben de çok utanıyorum böyle ya. ilk 20 saniyesini izleyebildim anca. fazla empati midir nedir bu? evet abi bende izleyemiyorum direk kapadim icim rahatsiz oldu ya, neden boyle oluyo bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 başka bi yerden izlemiştim sabah bunu ben de neden bilmiyorum ama izlerken feci sıkıntı basmıştı.. topike girince niye utandığımı ve yalnız olmadığımı anladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi bunları nasıl muhabir yapıyorlar lan hani kimse ıckıp demiyor mu aga sen çekil şurdan.git bir kursa iyice ögren sonra gel falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 namazı niyazı yerindedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 o değilde hido ne demiş lan acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar