Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evle kafirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 barnacle said: taharet musluğu kullanmıyolar onu bilin rahata alışır ya. suyun bahar çiçekleri esintisi gibi gelen yaz ferahlığı ve derin arındırıcılığı ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bu ↑ reklam suyu poponuza doğru geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 BURN THE INFIDELS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 o benle evlenmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yahudiyle evlenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Evlenilir dabii, ben polonyalı hatunları çok sevdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bulsam evlenecek birini aborjin olsun gene kabulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 gayet evlenırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Evlenirdim, tabii Türkçe falan öğretirdim yani illa ki. Çocuklar yabancı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 odullusoru said: ailenizin tepkisi ne olurdu ? çocuğun ismi, dini yetişme tarzı gibi konularda sorun yaşar mıydınız ? %80 yabancıyla evlenirim ben.. %19 hiç evlenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 zaten evlenmek istiyorum, sevgilim gayrimüslim sayılır mı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 irlandalı bulursam kesin evlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bundan sonra soranlara falan ben de böle cevap vericem irlandalı olsam kesin evlenirim. irlandalı bulsam kesin evlenirim haydi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 getirin evlenek gardaş. getirdiniz de evlenmedik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 gardaş dünyanın en iyi kelimesi ya, bir müddet ankaralılara maruz kaldım çok hoşlandım gardaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Lyvanna_Dolores said: irlandalı bulursam kesin evlenirim içimizdeki irlandalılardan verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben irlandalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evlenilir yahu. bi kutu bonibonun sadece sarılarını/mavilerini/kahverengilerini etc. yemek olur mu lan? ırkçılık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 vaperon said: Fin, Belarus, Brezilya ve Japon kırması bir hatun bulursam neden olmasın? :D Genetik çok geri kaldı çok... bacanak olalibiliriz senle uyarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Allah izin verirse vakti geldiğinde Japon bir kadınla evlenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Buraya bu soruyu soran adam bu sitedeki yoğunluk hakkında pek bilgisi olmayan adamdır. Lakin bu sitedeki aynı düşünceye sahip adamlar Türkiyenin malesef azınlığını oluşturmaktadır. Haliyle evlenirim diyen çok olacaktır. Amma ve lakin sen yabancı bi hatundan hoşlandıysan zaten onun kararını kafanda vermişsindir yetiştiriliş tarzından mütevellit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Frantic said: vaperon said: Fin, Belarus, Brezilya ve Japon kırması bir hatun bulursam neden olmasın? :D Genetik çok geri kaldı çok... bacanak olalibiliriz senle uyarsa :D işte bu adamlar kurban bayramında falan "danaya giriyoz biz 3 aile" diyen adamlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar