Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Varmı? Varsa nickleri PM , trade falan yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Yok yok vazgeçtim kesinlikle oynamayn böyle saçma bir client ile mtgo... Swiss draft yapıyorum 1. maç kaybettim 2. maç kazandım 3. maçıda kazanyorum waiting ur opponent dedi 10 dakika sonra dropladı beni yok böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben deli gibi M12 draft yapıyorum 2 gündür, 8 tane avatar birikmis =D bi jace bi de foil gideon açtım art arda =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi sebebini bilmediğim birşekilde ban yemişim,email yolladılar bilgileri ulaştırın,bunu yapana kadar ban süreniz başlamıcak vs.vs. 1 haftadır bilgileri yolladım bekliorum ne cevap ne bişi var kafayı yicem ya o kadarda booster vardı kazandığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Magic oynamaya Duels of the Planeswalker ile başladım Steam'den. Dün akşam buna geçtim. Güzelmiş. İlk destemi kuracağım şimdi, tabii fail olacak ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 İyi bir tuto bilen varsa, ya da Ankara'da olup da al bilgisayarını gel, ben öğretirim diyen varsa çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Gerge mailini pm at ben yardmcı olıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Atacaktım şimdi ama, gitmişsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecegezen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 /addbuddy bashibazouk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecegezen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 GERGE said: İyi bir tuto bilen varsa, ya da Ankara'da olup da al bilgisayarını gel, ben öğretirim diyen varsa çok memnun olurum. Buluşalım bi pazar günü anlatırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bende aldım oyunu ama deck oluştururken zorlanıyorum baya trade falan yapmak gerek anlamadım fazla :D Nickim thylight varsa oynayan yardımlaşırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar