Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Evet arkadaşlar aranıza geliyorum bende en sonunda dowload hala sürüyor en yakın zamanda sizlerle olmak için sabırsızlanıyorum . Oyun hakkında pek çok şeyi biliyorum Crayin evinde 3 4 gece sabahladım oynarken . Yanlız ufak bi sorum olucak benim bilgisayarım oyunun minimum requirementsına denk geliyor kalabalık ortamlarda çok zorluk çekermiyim ? Bi de Adsl le ilgili bi sorun çıkmış bazı arkadaşlarda eğer bendede aynı sorun olursa bunu halletmenin yolu ne olabilir ? Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim . Görüşmek üzere ...[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 adsl ile ilgili sorun çıkarsa çok kötü :D ama genelde çıkmıyor. ilk downloadı yaptıktan sonra no updater'ı kullanarak girebilirsin. no updater için sağ tık > yeni > kısayol adres bölümüne oyunun yolunu(adresini) yazman gerekli. örnek adres (tırnaklarla birlikte yazılacak) said: "C:City of HeroesCityOfHeroes.exe" -project "Coh"[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kac mb update var bi parca cekio 116mb o kadarmi?[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ı-ıh. o issue 1 sonra 145 mb issue 2 ve toplam 3-4 mb minor updateler var.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sabaha anca oynariz o zman anca 8kbla cekio zaten[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 o gazla da beklenmez ki :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hos geldin aramiza[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Oyunu yükledim ettim ama hiçbir patchi yapmadım direk devam ettim oyuna shortcut yaparak . Yanlız şöyle bir problem var oyuna giriyorum select a server bölümünde justice veya diğer serverlar yerine sadece UNNAMED diye bir bölüm var onada girilemiyor . Belki update gerektiği için öyle bir sorun çktı dedim 5 dakka kadar önce update ekranını açtım ama hala indirmeye başlamadı ... Adsl le ilgili bi sorun değildir umarım bu[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bi restart falan at belki duzelir bende kablo ile cekiorum rahat rahat ama oda 9 kb ti gecmio[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 işte o adsl ile ilgili bir sorun ve sanırım b.ka bastın :D moeminin router özelliği var di mi?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bilmem =) Nerden bakcez ona =)[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Tamam buldum 4 tane çıkışı var modemin routerlı yani[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 modeminin markası ne? şimdi sen modeme ağdan bağlısın di mi? modemin kesin bir ayar sayfası vardır. 10.0.0.2 falan yazıyorsundur adres çubuğuna, bir web arayüzü geliyordur. oradan ayarlayabilmen gerekli[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 of abi ya cok yavsah geliyo 7.4 le gelio sinir olcam 3 saat daha var of of[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Mum_Chamber, 22 Eylül 2004 23:26 tarihinde demiş ki: modeminin markası ne? şimdi sen modeme ağdan bağlısın di mi? modemin kesin bir ayar sayfası vardır. 10.0.0.2 falan yazıyorsundur adres çubuğuna, bir web arayüzü geliyordur. oradan ayarlayabilmen gerekli Modemin markası ZyXel prestige 660hw - 61 . Modemin ayar sayfası dediğin ağ bağlantılarında özelliklere girince Internet Protocol TCP / Ip den ip ve dns ayarlarını değiştirebiliyorum . Neyi ayarlamam gerekli bide firewallu kapasam bi yararı olur mu[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 o zaman sen ağdan bağlı değilsin, usbden falan bağlısın herhalde. firewallı kaparsan düzelir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Firewallu kapadım düzelmedi ben en iyisi modemi değiştirim neyse shortcut öyle duruyor desktopda deliricem en yakın zamanda =)[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hadi bakalim[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar