Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ulkede bu kadar omurgasiz varken forumda gormek niye bu kadar hayret ettirdi? omrugasizlar heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Omurgasız ney la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sen değilsin merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çok mu sıcak lan oralar herkes bi dünya olmus gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/Omurgas%C4%B1zlar http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/44/Jelly_cc11.jpg/140px-Jelly_cc11.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3e/Lucanus-cervus-femininum.jpg/140px-Lucanus-cervus-femininum.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/46/Nerr0328.jpg/140px-Nerr0328.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/af/European_brown_snail.jpg/140px-European_brown_snail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hocam önümüz ramazan zaten. şu mübarek ayda birbirimizi kırmanın anlamı yok dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Aman Serhat'ım.Akşam akşam polis molis bir sürü uğraştık.Arabanın anahtarını çaldırdım dedi hatun.Saatlerce sokaklarda mal gibi aradık.Gittik o kadar zabıt mabıt tutturduk kasko için.Sonra anahtar gidip bize misafirliğe gelen kuzenin cepten çıktı.Zaten kaç gündür abuk subuk trilyon şeyle uğraştım.Bir de bu akşam farklı planlarım varken bu saatte saatlerce polis molis muhabbeti...Baydı ve coşturdu beni.Çok içtim şaka maka.Saçmaladıysam falan kusura bakmasın kimse.Pati'yi de kaydetmişim sık kullanılanlara,basıyorum çıkıyor Allah'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cetintas said: Omurgasız ney la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tenekeadam said: abı gerı dusup skora denge mı getırıyorsun? ahahahahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 niye içiyorsun cetintas kardesim. oruç tutmayacakmısın 1 hafta sonra? nasıl kabul olacak o oruçlar. tövbe et biran önce. bak yaşın da gelmiş zaten, namaza başlamanın zamanı geldi de geçiyor bile. o saçları da kestir bi zahmet. müslüman adama hiç yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 "Heeee...." Behzat'tan başladık madem,öyle devam edek. Ulaaaannn!Behzat'ın saati gelmiş çatmış,ben acilen eve gidem(annemlerdeyiz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aa benziyolarmış ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Aluriel said: niye içiyorsun cetintas kardesim. oruç tutmayacakmısın 1 hafta sonra? nasıl kabul olacak o oruçlar. tövbe et biran önce. bak yaşın da gelmiş zaten, namaza başlamanın zamanı geldi de geçiyor bile. o saçları da kestir bi zahmet. müslüman adama hiç yakışmıyor. Saçlarım sünnettendir sanırsam bazı bazı galiba. Değerli Muhammed'te benim gibi uzun saçlı gezermiş. Oruç tutmayacağım,inandığım dönemde az tutmadım 30 gün tam oruçları.Cehenneme falan gidersem bayağı bir bonusum var yani(hiç günahla sevap bir olur mu gibilerinden vardır illa ki bir ayet,sure,hadis). Namazada kılmam arkadaş.Eğilmem ben kimseye. Dur eve gideyim devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hocam çok yanlış yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hayırlara vesile olsun. demokrasi falan... olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 inşallah hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 lul eğilmem kimseye nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gökyüzünde bir efendimiz varken yer yüzünde asla özgür olamayız derler genç herkes anlamayabilir niye eğilsin adam arapların el ilahına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Forex said: lul eğilmem kimseye nedir ya hocam herkesin kendi bileceği iş. biliyorsun bizim dinimiz en güzel din, bizde zorlama olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ben genelde ben kimseye eğilmem kimseye abi çekmem diyen insanların neler yaptığını gördüğümden böyle büyük laflar komik geliyor. Yoksa banane isterse sittir çeksin umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 beğenmiyorsan bile saygı duymalısın hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ben saygımı duyuyorum her daim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dünya din komitesi tarafından mı belirleniyo bu "en güzel din", "en temiz meshep" vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yok pazarlama gibi birşey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EpIrfj1pY4I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar