cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bella said: cetintas said: İkincisi kadın erkekten kesinlikle küçük olmalıdır, mümkünse daha az eğitimli olmalıdır, kesinlikle daha az kazanmalıdır. kompleks. Bunu cidden yazdıysan senin kompleksini ortaya çıkarır. Dalga geçiyorsan da git başkası ile kafa bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 SeaGle said: Çekme basma, çentik darbe falan bayaa iyiymiş sonuçları norveçin, öyle duydum valla. çekme deneyini size bırakıyorum da basma ile çentik darbe deneyleri ile bizzat ilgileneceğim. görev önce gelir. her şey vatandaşın güvenliği için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yine güzel deneyleri kaptı adam.. HOCAM DASAAA İŞİN KOLAYINA KAÇIYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 isveçli bilimadamı diplomam var olm benim! o değil de yaş farkı önemli değil. gönüller bir olsun yeter dedi isveçli bilim adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 cetintas said: Birincisi keşke soru en fazla kaç yaş fark olmalıdır değil, en az kaç yaş fark olmalıdır olsaydı. puah, kizin yasinda yada babanne yasinda birileri ilemi evlenmek dogru olan. cetintas said: İkincisi kadın erkekten kesinlikle küçük olmalıdır, mümkünse daha az eğitimli olmalıdır, kesinlikle daha az kazanmalıdır. hocam senin gibi 50 milyon bi araya gelip devlet kursa, iran yaninda uzay medeniyeti gibi kalir. cetintas said: Üçüncüsü erkek en az 9-10 yaş büyük olmalıdır ve erkek mümkün olduğu kadar geç evlenmelidir. En az 30 yaşında evlenmelidir. 40 fln iidir diyosun yani, ii gogsundeki killar agriyip, gobegi salinca, anca paralarini emicek bi hatun bulursun ;) cetintas said: Hee,derseniz ki "sen ne yaptın?"... -Kendi sınıfımdan bir kıza aşık oldum, 6 sene çıktım, 13 senedir evliyim. -Eşim benden fazla kazanıyor. -Eşimle aynı yaştayım. Netice olarak siz siz olun, nasihatlerimi dikkate alın ;) yukarida yazdiklarimi ciddiye alma saka yaptim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 lan adami alinti manyagi yaptim umarim hepsine bi mesaj gitmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bella said: cetintas said: İkincisi kadın erkekten kesinlikle küçük olmalıdır, mümkünse daha az eğitimli olmalıdır, kesinlikle daha az kazanmalıdır. kompleks. Bu çok saçma açıkçası erkeklerin bu durumdan bir şikayeti yok ki kadının erkekten fazla kazanması ve statü olarak yüksekte olması yine kadınların arıza çıkarmasına sebep olan bir durum. O bakımdan çetin beye katılmadan edemiyorum en azından huzurlu bir ortam için yoksa sorun cıkarmayacak bir eşim olsa negüzel benden çok kazansın isterim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 çetintaş abi,gerçekten abimsin.Bunları yazmandaki sebepleri sonuçları çok iyi anlıyorum.Amacın kadınları ezmek değil,erkeklere nasihat vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 @reyou ??? @olorin 84...aynen, benim de bir itirazım yok normal şartlarda eşimin benden fazla kazanmasına, keşke daha da fazla kazansa ve ben hiç çalışmasam, sadece kitap okusam, sinema-tiyatro izlesem, gitarımı çalsam, kızımla oyun oynasam-gezsem-tozsam... @Ramses II...Eyvallah kardeşim, aynen öyle, derdim kadınları küçümsemek, aşağılamak falan değil. Kendi tecrübelerim ve çevremdeki onlarca evli arkadaşımın, kardeşimin evlilik tecrübeleri doğrultusunda daha genç arkadaşlara nasihat etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bellaya katılmadan edemicem ilk defa dfs gericiyseq gericiyiz aga temalı mesajı olmuş tamamen çetintaşın mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 muhenedis adamin muhendis karisi olmali bide. olmadi temel bilimlerden olcak mumkunse farkli disiplinden. yazilim-elektronik mesela. makine - fizik veya ohss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 veya endustri muhendisi kari alcan tum gun sen muhendis degilsin ekiekieki diye dalga geccen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 oha lan... şu paticikte faşist olmuştum, anlayışsız olmuştum, andropozlu adam olmuştum, gericide oldum sonunda...rahatladım lan gece gece :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 @cetintas ^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar