Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilikte yas farki

reyou

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

Birincisi keşke soru en fazla kaç yaş fark olmalıdır değil, en az kaç yaş fark olmalıdır olsaydı.

puah, kizin yasinda yada babanne yasinda birileri ilemi evlenmek dogru olan.

cetintas said:

İkincisi kadın erkekten kesinlikle küçük olmalıdır, mümkünse daha az eğitimli olmalıdır, kesinlikle daha az kazanmalıdır.

hocam senin gibi 50 milyon bi araya gelip devlet kursa, iran yaninda uzay medeniyeti gibi kalir.

cetintas said:

Üçüncüsü erkek en az 9-10 yaş büyük olmalıdır ve erkek mümkün olduğu kadar geç evlenmelidir. En az 30 yaşında evlenmelidir.

40 fln iidir diyosun yani, ii gogsundeki killar agriyip, gobegi salinca, anca paralarini emicek bi hatun bulursun ;)

cetintas said:

Hee,derseniz ki "sen ne yaptın?"...
-Kendi sınıfımdan bir kıza aşık oldum, 6 sene çıktım, 13 senedir evliyim.
-Eşim benden fazla kazanıyor.
-Eşimle aynı yaştayım.

Netice olarak siz siz olun, nasihatlerimi dikkate alın ;)

yukarida yazdiklarimi ciddiye alma saka yaptim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

cetintas said:

İkincisi kadın erkekten kesinlikle küçük olmalıdır, mümkünse daha az eğitimli olmalıdır, kesinlikle daha az kazanmalıdır.

kompleks.

Bu çok saçma açıkçası erkeklerin bu durumdan bir şikayeti yok ki kadının erkekten fazla kazanması ve statü olarak yüksekte olması yine kadınların arıza çıkarmasına sebep olan bir durum. O bakımdan çetin beye katılmadan edemiyorum en azından huzurlu bir ortam için yoksa sorun cıkarmayacak bir eşim olsa negüzel benden çok kazansın isterim yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

@reyou ???

@olorin 84...aynen, benim de bir itirazım yok normal şartlarda eşimin benden fazla kazanmasına, keşke daha da fazla kazansa ve ben hiç çalışmasam, sadece kitap okusam, sinema-tiyatro izlesem, gitarımı çalsam, kızımla oyun oynasam-gezsem-tozsam...

@Ramses II...Eyvallah kardeşim, aynen öyle, derdim kadınları küçümsemek, aşağılamak falan değil. Kendi tecrübelerim ve çevremdeki onlarca evli arkadaşımın, kardeşimin evlilik tecrübeleri doğrultusunda daha genç arkadaşlara nasihat etmek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...