Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Starcraft Box u ucuz 20 milyon TL alın mis gibi oynayın bnette 64 kb ile bnet de 56 kb ile slyveria da rahat rahat oynanır[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yahu netten çekiniz. kazaa lite'da sanırım 110 mb civarı bi versiyonu mevcut scbw'nin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: HerenIstiaron, 05 Eylül 2004 21:59 tarihinde demiş ki: Battle.Net Europe ve Sylveria sunucularında oynuyorum Hala mı :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bugün sc cdsine kavuşuyorum ve kuvvetle muhtelem olarak türkiyede bir serverda oynayacağım,sylvara haricinde bir türk server varmı yada en aktif türk server hangisi öğrenmem mümkün mü?[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yoksa sen şu KARAMURAT mısın ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Türkiye'nin en ünlü KARAMURAT'ı benim evet arkansis bahsettiğin kişide benim Efsane geri dönüyor ehey :-p Bu arada aktif server ismi öğrenmem gerekiyor nerde oynuyorsunuz genel anlamda [signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 20 Eylül 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Orjinal Sipariş ettim dayanamayıp bekliyorum 4 gözle gelsin diye :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 eskiden sabah akşam oynardık bundan 2 sene önce hastasıydım hala da öyleyim hala ayrı bi yeri var ama war3 kasıoyruz artık ve wow u bekliyoruz merakla ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... paranoya yapmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 simdi birşey merak ettim mp oyunlar hangi hizda oynaniyor oynamayali o kadar olduki neydi ne oldu hatirlamiyorum bilmiyorum.Ona göre biraz pratik yapmam lazimda hiz açisindan[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 fastest . en hizlida yani[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bende girdim bugün ama hicbirinizi göremedim ya hepinizin nickleri farkli yada ben tam saatinde girdim...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ben ve Dralnu Battle.Net Europe da takılıyoruz arada bi[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar