Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC'ci patiler..

bLaQ

Öne çıkan mesajlar

Pff Cdsini bulamıom :(
Ya bide bişi sorcam ben çoğunlukla LAN oynadm İnternet üzerinden battle.net medicte sayılı oynamışmdır ama 56kda oynarmıyım :)[Cafede oynadıım için][signature][hline]Hoax®

"İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d
Sosyal ağlarda paylaş

Bence =o= diye clan kurup Sylveria'yı basalım.

Hatta ben giriyorum şimdi.
Eskiden ortalama biir oyuncuydum ama şimdi 1v1 falan yapsam direk dayak yerim heralde.
O yüzden ums yaparım ;)

Of sylveria'nın reg dosyası çekilmiyor. Biri koysa da...[signature][hline]Hayat sövünce güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 07 Eylül 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'da satan yer bilmiyorum da internetten getirtip kapıda ödeyebiliyorsunuz - www.weblebi.com , ben geçen gün aldım SC:BW + NWN aldım ,
Sylveria reg dosyasında sorun olabilir bilmiyorum , www.scuniverse.com dan BNETconfig i download edin orada yazan ip lerden istediğiniz serverı ekleyin ..
ben dün ums leri falan kaçırdım ; 2v2 ler falan fıs en güzel oyun 2v4 dü hehe[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski)
ZeBeLLaH(yeni)
Paticik StarCraft Forumları
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 07 Eylül 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sylveria sunucusunda beni bulabilirsiniz "Asya" uzun süredir oradayım.Uzun bi tatilden sonra geri döndüm.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...