Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Kız arkadasım Ekim 4 te ist ye gelicek üni için ve onunla adam akıllı konuşmam lazım halimiz çok kötüye gidiyor şu an birbirimize karşı soğuguz yani durumlar kötü. Ekim 4 ' te nereye götürsem ne gibi bi aktivite yapsak ?[signature][hline]Kuzu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 istanbul'damı gitmek zorundasınız biryerlere?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 9) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: orc_lord, 24 Eylül 2004 22:58 tarihinde demiş ki: istanbul'damı gitmek zorundasınız biryerlere? Evet çünkü ist'de üni durumu var yani ekim 4 te ist de gitmez durumundayız daha sonrasını bilemem ben bursada uludag da okuyorum bursadada gidebiliriz ama bu daha sonraki günler için geçerli. Onu etkilemem lazım seviyorum ve kopamıyorum durumumuz çok çok kötü adam akıllı konusmamız lazım bi hediye tavsiyesinde bulunursanızda çok iyi olur.[signature][hline]Kuzu
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 cok guzel biyer var oraya gotur[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :)
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bazen onu sevdiğini 'gösterdiğin' zamanlarda farkında olmadan onu sıkabilirsin. Gerçek sevgiyse güven üstüne kurulur zaten, fazla üstüne düşme ikiniz de rahat olun. Biz şu anda şöle mutluyuz gelecekte böyle mutlu olcaz tarzı planlar ilişkiyi yıpratıyor... Ama sana belki de doğru dürüst bi şekilde verilebilecek en iyi tavsiye asla ilişkini 3. kişilere danışmamandır. Onu tanıyan sensin, bizim varsayımlarımız değil.[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Kendercik, 24 Eylül 2004 22:45 tarihinde demiş ki: Konunun tamamını okumadım ama İstiklal'in en müthiş mekanlarından birisi Makarnacı'dır. Taksim tarafından yürürken uzaylıdan sola dönün, İstiklal Caddesi'ne paralel giden sağdaki ilk sokağa girin, biraz yürüyün, cami avlumsu bir yer ve bitişiğinde de ufak sokağın ortasına yayılmış çaycılar falan göreceksiniz. Oralarda bir yerlerde sağ tarafta makarnacı var. Gözünüz sağ tarafta olursa zaten harfleri yukarıdan aşağıya doğru akan MAKARNACI yazısını görürsünüz. Çok güzel bir mekandır. Türkiye'de gördüğüm en ciddi makarnacı :) Fiyatlar öyle çok da uçuk değildir. 10 milyona falan çıkarsınız. Tabağıma az makarna geldi diye dert etmeyin, yemeğin sonunda doyduğunuzu hissediyorsunuz. Mutlaka denenmesi gereken bir yer derim. [signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ah be mavicim hala mı? :-D[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 mavi bırak bu kızın peşini sana yar olmaz =) ayarlııcam ben sana sen gel istanbula hele bi açıcam senin gözlerini sonra tınlamııcaksın bu kızı[signature][hline]tuana...
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bilemiyorum ki yemeğe götür boğazda[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya bütüm pati biliyor hikayemi. şimdi yine aradım 29 dk konustum kol gibi oh neyse feda olsun ben hep yapıcı oldum hiç bi zaman yıkıcı olmadım su an onun tutundugu durum vaziyet bana güç gösterisi yapıyor (yada ben öyle hissediyorum) ya inanmıyorum hep ben arıyorum kol gibi fatura bana giriyor o ise 15 gün içinde toplam 2 kere aradı ben 10 kere aradım ama seviyorum ve bunu ona anlatmaya çalışıyorum oda seviyor ama su an bana güç gösterisi yapıyor. geçsin bunları seven bi insana niye bu kadar direnilir ya niye ? oda beni yıprattı bende onu yıprattım bunlar doğru ama ben bunu düzeltirim diyorum herzamanda derim çünkü içimdeki sevgi bitmedi. her konuşmamızda yapıcı mantıklı konustum su anda bile. telsimlerimiz var beleş hat ceppartner hede'sinden ama hala bana telsimi gönderme su an istemiyorum diyor niye ya niye elimizde beleş hat varken neden ben seni faturalıdan arıyayım tcell faturam oldu 143 milyon. mecburmuyum ? mecburum çünkü seviyorum. allahım bana güç ver kafayı yedirtme bana.[signature][hline]Kuzu
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Benimde çok hatalarım oldu 14 ay boyunca. Mesela ben hep üstünlük cabasında oldum tamam erkeğim biraz lafım sözüm dinlenicek ama ben cok üstüne gittim emir cümleleri kurmaya başladım hata 1. İlerliyen zamanlarda hakaret ve küfür'e başladım.(azına s...rım ' dı tek ettiğim küfür) bunlar yıprattı ama onunda hataları yok değil.[signature][hline]Kuzu
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben konuyu bilmiyorum ama sen de kızın "ağzına s.mışsın" Güzel bir özür gecesi borçlusun bence.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Öylede diyebiliriz kendercik. bakalım planlıyorum bişeyler ama cok soğuk davranıyor buda beni çok sıkıyor.[signature][hline]Kuzu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 İşleri karıştırmamak lazım mku çıkıyor çünkü o zaman.Birşeyler bozuldumu bozulduğu gibi kalmalı bir araya gelip düzeltmeli 10 kere arayıp konuşmakla olmuyor iyice karışıyor olaylar. En iyisi oturup tamamen ama tüm samimiyetinle açılmak."Ben şunu sölemmiyimde şımarmasın" gibi düşünceleri at. Ne hissediyorsan onu söyle. Yeri gelince bağır yeri gelince sev tüm samimiyetinle açıl. bak sana şunu söyliim sen biliyorsun benim olayı. Bende gittim buluştuk.İlk başta pek konuşmak istemedi ama ben aldım boğazda sahilde bi banka oturturdum. ve sus dinle dedim sonra herşeyi söyledim büyük ihtimalle iyice şımarıcaktır diye düşündüm şımardı ama tahmin ettiğimden de daha iyi sonuçlar aldım. lafı bitirdiğimde sarıldım ve barıştım =) sonra aramız mesafelerden dolayı açıldı... sonrada o çok soğudu ve artık bizi sallamaz oldu zor unuttum. o da öyle söylüyor. Şimdi görmek istiyor ama napıcamı bilmiyorum. Gitmek için herşeyimi veririm onu görmek için herşeyi yaparım tekrar dokunmak için ömrümden yıl bile veririm. ama gitsem bi türlü gitmesem bi türlü. çünkü bu ilişkiye tekrar başlamak istemiyorum.Mantıken istemiyorum çünklü yine aynı şeyler olucak... offf ne karışık iş bunlar yaaa. Aşık olmıııcam bidaa ben ne güzel alemci adamdım kim yaptı beni böyle yaa :([signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar