vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Kafamda nokia; c6 c6-01 c7 var. tabi başka markalar da olur ama bu güne kadar hep nokia kullandım, fiyat/kalite oranı yüksek denilebilir ama memnun kaldım doğrusu.yine de başka markalardan öneriler değerlendirilir.. bi sorun soruşturun bakalım neler varmış(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yahu ne nokiası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Nokia'dan uzak dur. Arkanı dön kaç. Symbian'a destek vermeyi kestiler, aşırı out-of-date kaldılar. HTC al bir tane derim ben paranın yettiği ölçüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bunca yıl nokianın mağarasındaki gölgeleri, yanılsamaları gerçek sanmışım desenize..:( zincirlerimi kırıp mağaradan çıkartın aydınlatın beni dostlar(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 HTC desire Z'ye bi bak sen, gayet afilli bir cihaza benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 desire z te kronik restart problemi varmış. ben de bi niyetlenmiştim ama vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 iki tane optimus one al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Vargath said: HTC desire Z'ye bi bak sen, gayet afilli bir cihaza benziyor. aynen baya güzel duruyo(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Samsung i9003 Galaxy SL, LG P970 optimus Black bu iki telefonada iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 LG optimus black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Lg optimus black aldım 2. el 725'e . c7 yi satıp yaptım bunu asdsa SAKIN NOKİA SYMBİAN AMAN UZAK DUR bak capsli yazdım :D LG optimus Black veya Samsung galaxy s al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 n8 kullanan bi arkadaşım var çok memnun ne diyosunuz peki n8'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Nokia alma. Wildfire S al bütçen sınırlıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 sony ericsson xperia neo yeni çıktı türkiyede net bunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Samsung i9000 galaxy s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Telefon piyasasini hic bilmiyorum ama sunu biliyorum: NOKIA ALMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tamam nokia almıcam:D nedir bu forumdaki nokia düşmanlığı yaX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Nokia şu anda piyasada olan tüm modellerine arkasına döndü. Symbian'a destek vermeyi bıraktı. Ayrıca son yıllarda çıkardığı kalitesiz ürünler nedeniyle olduğunu düşününce de bunu anlayabilirsin niye Nokia'dan uzak durmanı söylediğimizi. Nokia almak çöpe para atmaktan farksız şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Nokia 2012 ortalarında batar ekstra bişiler yapmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 2 senedir n81 kullaniyodum ve memnundum...sanırım smartphone konseptine uyum sağlayamadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nokianın ölüsü yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 demeyin lan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 optimus black kullanan arkadaşımla konuştum bu gün gayet memnundu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Optimus black alıcaz diye gittik bi arkadaşa Xperia ARc aldık 10 numara alet onu da tavisye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 söylendimi bilmiyorum ama nokia alma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar