diablotg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Arkadaşlar ben bu depresyondan bi ihtmial kurtulurum düşüncesiyle yola çıktım.Bir şeyler uraşmam gereiodu düşündüm düşündüm 2 sene önce gidip bırakyığım Body e tekrar başladım hem kilo alırım hem vücut yaparım hem vakit geçer die.Ama ben protein tozu alıcam sizin tavsiyeniz nelerdir ben 1.80 boyunda 55 kiloyum aşırı zayıfım kızlar çok cılız olduğum içinde bakmıyor bi an önce kilo almam lasım alıcam tozu siz ne dersiniz?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Tam olarak yan etkilerini bilmiyorum ama bana kalırsa alma,doğal yollarla almaya bak.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 doğal yollarla denedim 8 ay hiçbir şey fark etmedi 8 ay[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Nası kızlar zayıfsın diyemi bakmıyolar? Bakmak nedir ya peh. Garibim kaç yaşındasın ya bu yaşta body e başlıycan? Bide iki sene öncede varmış falan ne yapmışın sen yaa?[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 17 yaşındayım sen benim hayat hikayemi bilmion galba :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 www.gym-center.com/urunler.htm yalnız bu ek besinleri bu işten anlayan bir hocanın tavsıyelrıne uyarak kullan. yani dikkat et. ne yıyorsunda kılo alamıyorsun onuda anlatırmısn. urunlerı almadan onceden bılen bır hocaya danış. senı gorup ona gore birşeyler soylemelı. [signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 24 Eylül 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Deli333 tarafından 24 Eylül 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tabi hoca yla birlikte alcaz ayrıca ne yemiorum ki ya aşırı yemek yiyen biriyim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 peki bir gün içinde balık tavuk ve kırmızı et uclusunden kacını yıyorsun. ayrıca karbonhidrat olarak aldıgın besınler neler.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 kreatın kılo aldırmaz yalnız. yedıgı besınlerden gunde 120 gr proteın cıkarmalı su an ıcın. karbonhidratıda sağlam alırsa iyi kilo alır.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Yaş kaçtı bu arada? Kilo alamamanın ergenlik çağında olup hızlı gelişmen ile alakası olabilir. O dönemlerde vücut zaten hep orantısız oluyo. Sadece sabır. Tabiki de herzaman doğal yollar. Toz moz alma.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 e ben 15 yaşında 1.60 boyunda yeşil gozlu (bu kısım sallamasyon) biriyim ama 55 kiloyum dışardan gozukmese de şişmanım yani ergenlikte de cok guzel kilo alnıyor.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bir seferde 30-40 gr arası proteın alır vucut. gerısını atar. fazla proteının yaşlandırma olayını ılk kez duyuyorum.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 aynı durumdayım diablo pazartesi günü bende body'ye başlıyorum. 1.77 boy 53 kilo hemen hemen 14-15 kilo eksiğim var. umarım bi şeyler olur :=) ben daha çok doğal şeyler kullanmayı düşünüyodum ama orada ne olucağı bilinmez tabii. birde zararlı olduklarını falan duydum.[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 birde yağ oranı az olanların vitamin almasının işe yaramadıgını duydum. belirli bi yağ oranı olmayınca vitamini eritecek yağ olmadıgı için vitamin aynı şekilde dışarı atılıyormuş. önce bir diyetisyene gitmek gerek aslında.[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yağ da gerekli biraz. ama aşırı değil. a, d, e ve k vitaminleri yağda çözülür diye biliyorum[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 24 Eylül 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 arkadaşlar kavgalarını başka yerde yapsalarda postlar okunsa. said: Black1ce, 24 Eylül 2004 21:07 tarihinde demiş ki: birde yağ oranı az olanların vitamin almasının işe yaramadıgını duydum. belirli bi yağ oranı olmayınca vitamini eritecek yağ olmadıgı için vitamin aynı şekilde dışarı atılıyormuş. önce bir diyetisyene gitmek gerek aslında. [signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 black yazdım birşeyler fakat yağ konusunda bılgım o kadar. bu arada bu tartışma cıkaran kişilerin direk ve süresiz banlanmasını talep edıyorum.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 eeeh yeter be biraz daha olgun davranmayı ögrendiginizde kullanın lütfen bu forumu yeni account almayın onlarda yörünge dışına gidecek çünkü [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 24 Eylül 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 neyse gereksiz mesajlar temizlendi (dynanın yüzünden :P )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Daha önce de buna benzer bir konuda tartışılmıştı ancak kilo alacaksan amino asit ya da protein tozu gibi maddeleri küt diye en baştan almak yerine 1 ay kadar düzenli spora gidip iyi bir diete başlayıp, karar verdikten sonra alın. Ve en önemlisi kafanıza göre yüklemeyin.. Kilo almak istiyorsan kütle arttırıcılar var, protein yağ ve benzeri maddeleri bazrındırıyorlar.. Protein tozları lazım, her ne kadar kas dokusunun temel amino asidi glutamin olsa da başka amino asitler de vücut için gerekli ve tek tek almak yerine protein halinde alınmaları iyi olur. Toz almak istemiyorum dersen yumurta yemen ve bol miktarda süt içmen lazım. (whey protein denen süt proteini genelde kullanılan protein tozlarındandır ayrıca 1 litre sütte 32g protein ve 48g kadar da karbonhidrat bulunmakta) antrenman öncesi ve sonrası için ideal besinlerden biri süt.. kreatin monohidrat, fosfat taşıyıcı bir molekül, atp parçalanıp adp yapıldıktan sonra bu kreatin ile çok kısa sürede tekrar atp yapılıyor.. Kısaca başlıca ekstra enerji kaynağımız.. sonracığıma bir de glutamin var, o da demin söylediğim gibi kasların temel amino asidi oluyor.. Başka tür amino asitler besinler de var ancak bunlar temel destekleyiciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Toz diyince insan yanlış anlıyo hehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 evet toz falan istemiyorsanız. en kral besin süttür[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar