PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bence çoğunuz kartal vuruşunu daha unutamamışsınızdır...hatta itiraf edin aranızda deneyen oldu mu? :)))[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 123456478945348618346874351864. açılmış topic bu tsubasa hakkında :) ama yenisin :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 nerden bileyim canım...yeniyim tabi...bakınız : patlamamış kırmızı balon[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: theKingpin, 21 Eylül 2004 14:13 tarihinde demiş ki: 123456478945348618346874351864. açılmış topic bu tsubasa hakkında :) ama yenisin :p Forum kuralları olmasa Tsubasa için az bile :-p[signature][hline]be exceptional!
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Forum kurallarına Tusubasa dahil olmuyo..İstedigi kadar topic acabilir..[signature][hline]Game experience may change during online play...
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 arama seçeneğini kullanarak tusubasa yazar ve aratırsan ordaki konuları bulabilir insanların kartal vuruşu deneyip denemediğini öğrenebilirsin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 atari oyunu vardı bunun ondan esinlenip vuruşlar deniyordum bileğimi kırmıştım hue :) havada uçtum ters rovaşeta attım bide kartal vuruşuuuu diye bağırdım cocuklar güldüler auhauha gol girdiydi bileğimede girdi tabi :) kırıldıydı hehe[signature][hline]hö?
sheref Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Wakabayaşi Genzo yu da unutmayın :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell |
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ikiz kardeşleri de unutmamak lazım :):) heyt oyununde defansta ayı biri vardı o ikisini havaya atardı ikisi havada vole vururdu yada paslaşarak vururlardı topa ne günlerdi beaa ozaman takımda lucca (turuncu saçlı) ile aynı siyah saçlı eleman vardı 2. takımdı kaleci dandik bişeydi turuncu saçlının şutları baya sağlamdı da siyah saçlı pek iyi değildi :) ne günlerdi beaa sezar zaten ayrı karizma :) MAGNUM !! :D[signature][hline]hö?
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 :) yep[signature][hline]:))) !!! ........................
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bak yaa gaza geldim oyunu indiriyim ben en iyisi :)[signature][hline]hö?
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 tsubasa foruma dahil değildir onun hakkında istendiği kadar topic açılabilir bu arada oyunu indirecek adres neydi bir verseniz eski günleri yad etsem[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 tsubasa eski cizgifilm mi??!?!?!?!?!!! biizim izlediklerimiz tarihi eser oldu heralde..
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben manyk yapardım kartal vuruşunu azmı cam kırdık o yüzden :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tmm kartal vurusu bir yere kdr ama haankınız kamyon altından top atıp amuda kalkarak gol attınız auyahauayauya bende bi kere( yok bea hala bizim halı saha maclarında yaparım) ucn tekme ve bılımum kareta hareketlerıy top tutamuslugum vardır[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura-----
Öne çıkan mesajlar