pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok şey anlatır... Harcadım ömrümü hep senin için Sevilmek bir hayal sevmemek ziyan Ettiğim duadan ümide kadar Döktüğüm gözyaşım, nefretim ziyan Yaradan doğ demiş ben de doğmuşum Bir gönle gir demiş seni bulmuşum Ne yazık sayende sefil olmuşum İbret-i alemim, girmemek ziyan Ömrümden çaldığın zamana yazık Uğrunda verdiğim son nefes ziyan Bilirim bu dünya sensiz yaşanmaz Sensiz, bir dert ile güne başlanmaz Sende bil kahrına bu can dayanmaz Yaşamak çok güzel seninle ziyan Al beni vur yere parça parça et İstersen sev beni istersen kahret Bu mudur sevene verdiğin kıymet Sevmenin böylesi ölmekten ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-GzAr70m5fk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 arabesk topik açmayın abi. sevmiyolar. forumda 4 kişi filan dinliyo arabesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dubstep'ten daha kotu bir muzik arabesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 arabesk iyi yapıldığında mükemmel bi mözik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 senko said: dubstep'ten daha kotu bir muzik arabesk aslında karışımından ilginç bişi çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Seda Sayan - Bebegim.... Arkadaş dilinden düşürmezdi. Şimdi her sabah 5 ilaç alıyor verem tedavisi için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 said: verem eden müzikler :D said: eden müzikler :D said: müzikler :D said: :D -xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gecenlerde ölsün artık bu diye 'o simdi asker' dinlettirildim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CjhNWAo6DN8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 lütfen bu topikte küfretmek serbest olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 veremem sana acimi. http://www.youtube.com/watch?v=F9Dgh6_H69M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar