KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 iyi haşlanmış olması için yumurtayı kaç dk kaynatmak lazım ?
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 İyi haşlanmış istiyorsan riske atma bırak 1 saat kaynasın.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 googledan hızlı maşallah
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 1 saat kaynarsa içinden dinazor çıkar
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 KenshinHimura said: googledan hızlı maşallah heycanlandın mı
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ufak bi hareketlenme olmadı değil
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kaynamaya basladiktan sonra 5-6 dakka falan.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çelişkili cevaplar. vanille kız olduğuna göre o daha mantıklı 5-6dk
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 rakıma bağlı denize yakınsan 4-4.5 yükseksen 3 falan ya da tam tersi miydi lan ehehe
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 said: Rafadan yumurta : 4 dakika Hafif yumuşak : 7-8 dakika Tam katı : 11-12 dakika
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 KenshinHimura said: çelişkili cevaplar. vanille kız olduğuna göre o daha mantıklı 5-6dk vanilyadan daha sağlam yemek yapıyorum ben
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 genetiği değiştirilmiş almancı yumurtası için diyor o. bizim güzelim köy yımırtasını 6 dk kaynatırsan orta yerinden çatlar direk.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 öğretilere bak llama abinizden yemekler diye pehhh
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kapışın juri ben olurum su kaynadıktan sonra mı o dklar yoksa toptan mı
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yumurta da ufak bi delik aç ve suya biraz sirke koyup kaynat. Ne işe yarıyordu bu ya.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 KenshinHimura said: kapışın juri ben olurum su kaynadıktan sonra mı o dklar yoksa toptan mı kaynadiktan soora.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bu sıcakta yumurta dokunur ama ya dikkat et
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Akhlaur said: Yumurta da ufak bi delik aç ve suya biraz sirke koyup kaynat. small]Ne işe yarıyordu bu ya.small]diş macıunu testi lan bu
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Akhlaur said: Yumurta da ufak bi delik aç ve suya biraz sirke koyup kaynat. small]Ne işe yarıyordu bu ya.small] catlamasin diye galiba dfg emine beder terk.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 delik açıp sirke kısmı çok işçilik salla
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 TD)Pentagram said: bu sıcakta yumurta dokunur ama ya dikkat et o da yumurtaya dokunur - cengiz han
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sadasdas son bir kez dokun bana
Öne çıkan mesajlar