roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Elimdeki workaround'u paylaşayım, şu çözüm internette aynen bu haliyle bulunmadığı gibi, bizzat MS çalışanından alınmıştır, kopirayt roket adam siyatıl maykrosoft: Önce ARR ve WebFarm standalone dosyalarını çekiyoruz (bunlar açıktan yoktu sanıyorum, linkler özel) http://download.microsoft.com/download/3/4/1/3415F3F9-5698-44FE-A072-D4AF09728390/webfarm_amd64_en-US.msi http://download.microsoft.com/download/A/A/E/AAE77C2B-ED2D-4EE1-9AF7-D29E89EA623D/requestRouter_amd64_en-US.msi Servisleri durduruyoruz ilk: %SystemRoot%System32net.exe stop was /y %SystemRoot%System32net.exe stop wmsvc Sonra Registry Key´i olusturuyoruz, HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWebPlatformInstaller3 Ardindan kurulumlari yapiyoruz: msiexec /i webfarm_amd64_en-US.msi msiexec /i requestRouter_amd64_en-US.msi Sonra kapanan direkt ve baglantili servisleri baslatiyoruz tekrardan: %SystemRoot%System32net.exe start was %SystemRoot%System32net.exe start w3svc %SystemRoot%System32net.exe start wmsvc Key'i oluşturmazsan ve servisleri doldurmazsan garip bir biçimde "olmaz ben onna yüklenncem" diye naz yapıyor. Bu şekil yaparsanız çalışıyor. Kenarda bulunsun.
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 balon dediğiniz adam... ya ben lan neyse bi şey demiyorum. her şeyin en doğrusunu siz biliyosunuz evet, aferin böyle devam. B)-
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kendi protokolunu yaz demissin adamlara sanki kek yapin dermis gibi? protokol yazin ne lan? wtf? burdan edirneye nasi gidicez arkadasim diye kisiye araba yapin gidin demek gibi bisiy. ya braaaakkkkkkkk
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 farketmez, iis kurarken internetim yok diye ağlanmaz abi.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 umuyorum hepiniz bir gün forbes 500'ün ilk yüzünde bulunan multinational bir şirkette çalışırsınız da intranet deployment yapmak zorunda kalırsınız lan.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ya penth cevap verse de sahibi geldi kacin yazabilsem. Neyse.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 "roket adam" said: umuyorum hepiniz bir gün forbes 500'ün ilk yüzünde bulunan multinational bir şirkette çalışırsınız da intranet deployment yapmak zorunda kalırsınız lan. düşüncesi bile kötü
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lan soruyu sorani al troll cevap verenlerle tokustur pekmezlerini ekmegin uzerine sur sonra ikisinede iftar actir onlarla. tobe tobe.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 valla ben de çok bekledim bu konuya penth bir el atsın diye, hatta tutorial bölümünde taş bile attım ama o gelmediğine göre demek ki savunulacak hiç bir tarafı yok sdf
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 "roket adam" said: umuyorum hepiniz bir gün forbes 500'ün ilk yüzünde bulunan multinational bir şirkette çalışırsınız da intranet deployment yapmak zorunda kalırsınız lan. AMIN!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 he, zaten öyle bi projeyi tek başına yapacan di mi :D
Öne çıkan mesajlar