Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 çekim açısından o yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ardeth inekçiler anlamıyor işte patates surat falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ardeth said: Kusura bakmayın da kızın suratı patates ötesi çirkin çıkmış. Siz memelere odaklandığınız için surat beyninizde smooth out oluyor o düz çizgi-eğri çizgi ilüzyonları gibi. Üzgünüm ama bunu siz istediniz http://i7.photobucket.com/albums/y269/odedfehr/Adsz-3.png ne yapsan olmuyor, olmuyor olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 baska fotosunu gormemis olsak inanicaz, yoo gene inanmayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ardeth said: Kusura bakmayın da kızın suratı patates ötesi çirkin çıkmış. Siz memelere odaklandığınız için surat beyninizde smooth out oluyor o düz çizgi-eğri çizgi ilüzyonları gibi. Üzgünüm ama bunu siz istediniz http://i7.photobucket.com/albums/y269/odedfehr/Adsz-3.png ben böylede kayarım. sende öyle olsan sana da kayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ardeth said: Kusura bakmayın da kızın suratı patates ötesi çirkin çıkmış. Siz memelere odaklandığınız için surat beyninizde smooth out oluyor o düz çizgi-eğri çizgi ilüzyonları gibi. Üzgünüm ama bunu siz istediniz http://i7.photobucket.com/albums/y269/odedfehr/Adsz-3.png Abi patates ağır olmamış mı.ben o yüzü,bakışı gördüğümde "patates tarlası gibi sür beni yiğidim" mesajı alıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ardeth said: Kusura bakmayın da kızın suratı patates ötesi çirkin çıkmış. Siz memelere odaklandığınız için surat beyninizde smooth out oluyor o düz çizgi-eğri çizgi ilüzyonları gibi. Üzgünüm ama bunu siz istediniz http://i7.photobucket.com/albums/y269/odedfehr/Adsz-3.png Abi sen nereye odaklaniyorsun ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ardeth said: http://i7.photobucket.com/albums/y269/odedfehr/Adsz-3.png oha memesiz kate upton kabus gibiymiş gözümü açtığın için teşekkürler ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 klonlanıyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 lan manyak mısınız kız 1 fotosunda suratı değişik çıktı diye itin götüne sokuldu...hayret bişey anasını satayım,millet sanki hugh hefner hergün bir playboy güzeliyle uyanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ardeth said: patates şuan da klonlayabiliyorlardır bence bi sor sen onu Saygımdan laf yetiştiremiyorum sana ama Allah taş eder adamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Herşeyi geçtimde şu "klonlanıyordu zaten" lafları beni benden aldı. Görende beraber klonladılar sanar. Deniyorlardı/baya yaklaştılar demek daha mantıklı. Bence eciş bücüş şeyler üretiyorlar(dır). Diyelim ki bu zamana kadar insan kopyaladılar. Onu deney faresi gibi kafeslerde falan mı bekletiyorlar? Ya da klonlayıp klonlayıp öldürüyorlar mı? Her iki durumda da İnsanlık suçu olur resmen, her ne kadar klon olsalarda. Altından kalkamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 insan vücudunda kullanılabilecek organ klonluyolar. insan klonlamaktan kasıt o. hemen island filmi gelmesin akıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 the womb'daki gibi anasını babasını klonlayanlarla dolar dünya sonra tüm insanlar aynı olur yeni yapılarda cocuk dogmaz . parca parca cogalma daha yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 coming soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 onlar gelse bile bir gemiyi yapmaya dünyadaki metaller yetmez be abi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar