Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az kala taşlanıyorduk.

Nomak

Öne çıkan mesajlar

said:
hamd olsun o yüce yaradanaki,senin gibi yolunu kaybetmişlerden veya,ölene kadar bekar kalan hıristiyan papazların dininden,veya bir türlü bu dünyada dikiş tuturamamış bir yahudi değilim

ahahaha haci yok böyle bisi. yahudiler bu dünyanin sahibi. ac bir gözlerini bak etrafina.
Sosyal ağlarda paylaş

pinkporing said:

konuyu okumadan balıklama atlamışsın belli,ben ayıpladım yapanlara da lanet ettim böyle bir terbiyesizliği ama hala anlamak istemiyorsan,veterinere git bence

kınadıgın insanlardan oldugunu farketmedigini söyluyoruz bizde.

Bunun dışında insanlar öyle degil insanlar cübbeli gibi müslüman dedigin iyi olur güzel olur cici olur çok tatlı olur ay yerim ben müslümanı canıms. Demeye devam et ama degil diyoruz bizde islam güzel olmasına ragmen (muhammed alinin neden müslüman oldugunu izleyin bunun için) müslümanlar iyi degil çok çarpıtılmış durumdalar dıyoruz bizde.

Konuya senden önce girdim bu arada direk 2. mesaj benim.
Sosyal ağlarda paylaş

İşteyim ve iş gelmedigi sürece buralardayım. Sayfa başında degil güncelde bekliyorum pusuya yattım.

Hala cevap veremedigini ve ancak kişisel saldırarak çözüm bulmaya çalıştıgını ve bilgi birikiminin bunlara cevap veremeyecek kadar kısıtlı oldugunu belirtmek istiyorum.

Sorun açık soyledıklerımız açık fakat sen bunları cevaplamıyorsun. Üstüne başlıkta tek hakaret eden sensin. Neden islamla degil müslümanlarla sorunumuz var şimdi anlıyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

bilgi birikiminin yetmediği kanısına varabilecek derecede ekran profesörüsün gördüğüm kadarıyla,ayrıca bilmediğim şeyler hakkında ahkam kesmektense susmak daha iyidir.islam konusunda sorun cevaplayayım ama 3*5 tane kendini bilmez başına bir örtü atmış kadınların,arkadaşlara öyle şekilde çemkirmesi değil mesele diyorum,din üzerinden atıp tutmak benim meselem cahillere,fethullahçılara ve dinde bi şeyden haberleri olmadan reform yapmaya çalışan gerizekalılarladır benim sorunum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...