Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Abi böyle ilüzyonlarla mutlu oluyosanız ne güzel. Ama alkollü gezmekten farkı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi yine mutlu olacaksa olsun da etrafa saçmaya çalışmasın onu. yada başkasına karışmasın. biz diyoruz ki sokakta müslüman diye kabul edilen başörtülü kadınlar yüzünden adam parkta ice tea içememiş, adam bize yunus emre anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 70 e kadar beklemeye gerek yok sparkcaster mesela allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı ama lanet okurken gene abv diyor ekmeki stalklamak lazım esas kesin vardır böyle kirli çamaşırları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Haftada 2 kere cumaya gidiyorum. Ben de çok kullanıyorum inşallah maşallah abv özellikle beddua etmek çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 said: hamd olsun o yüce yaradanaki,senin gibi yolunu kaybetmişlerden veya,ölene kadar bekar kalan hıristiyan papazların dininden,veya bir türlü bu dünyada dikiş tuturamamış bir yahudi değilim lol hangi dünyada yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Adamın cevab veremeyişini zevkle izliyorum. Kişisele girip bin kere tekrarladıgım soruya cevap verebilecek bilgi birikime sahip olamamış bir mümin kendisi. Eğer soyledıklerımızı okuyup anlayıp cevap verebilecek kapasitede olsaydı 3-4 sayfa sürmezdi bu tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 konuyu okumadan balıklama atlamışsın belli,ben ayıpladım yapanlara da lanet ettim böyle bir terbiyesizliği ama hala anlamak istemiyorsan,veterinere git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 uuu manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 said: hamd olsun o yüce yaradanaki,senin gibi yolunu kaybetmişlerden veya,ölene kadar bekar kalan hıristiyan papazların dininden,veya bir türlü bu dünyada dikiş tuturamamış bir yahudi değilim ahahaha haci yok böyle bisi. yahudiler bu dünyanin sahibi. ac bir gözlerini bak etrafina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 olm adamın mesajını benden mi alıntılıyorsunuzbilmiyorum ama paso bana mesaj geliyor evladım.. :[ -bana evladım diyemezsin!!! +pardon baba.. -bana baba diyemezsin!!! +özür diliyorum kardeşim -bana kardeşim diyemezsin!!! +ne diyim? şakiiir! şakire çay yook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ahaha dasaaa da isyan etti yeni özelliğe asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 2011 müslümanları genelde yobaz olduğunda oluyor bu sorunlar.o yüzden yaptığınız genellemeler hep doğru çıkıyor.başı örtülü olanlar genelde evet yobaz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Aluriel said: ahaha dasaaa da isyan etti yeni özelliğe asdfasf abi bana mı denmiş diye bakıyorum.. yazı benim değil! benim olsa dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 güzel formatlamissin diye alintiladim. hazira kondum bir nevi. bide bana karsi cok agresif davraniyorsun cok üzülüyorum. ha git baskasindan al dersin olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yok yahu. birisi daha aynısını altıntılamıştı 2etti!!!! dedim millet ben yazdım sanıp ya benden alıntılıyor ya da bi srun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pinkporing said: konuyu okumadan balıklama atlamışsın belli,ben ayıpladım yapanlara da lanet ettim böyle bir terbiyesizliği ama hala anlamak istemiyorsan,veterinere git bence kınadıgın insanlardan oldugunu farketmedigini söyluyoruz bizde. Bunun dışında insanlar öyle degil insanlar cübbeli gibi müslüman dedigin iyi olur güzel olur cici olur çok tatlı olur ay yerim ben müslümanı canıms. Demeye devam et ama degil diyoruz bizde islam güzel olmasına ragmen (muhammed alinin neden müslüman oldugunu izleyin bunun için) müslümanlar iyi degil çok çarpıtılmış durumdalar dıyoruz bizde. Konuya senden önce girdim bu arada direk 2. mesaj benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 conanda kendini tanrı zanneden bossu kesioduk nerden geldim bu konuya anlamadımki zati:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Madem cevap yazamayacaksın, atıp tutmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 mithat galiba sayfayı saniye başı yenileyip,aa bu adam cevap yazdı hemen vereyim dersini triplerine girmesen hayat senin için daha yaşanılır bir hal alır kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sen öyle diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 İşteyim ve iş gelmedigi sürece buralardayım. Sayfa başında degil güncelde bekliyorum pusuya yattım. Hala cevap veremedigini ve ancak kişisel saldırarak çözüm bulmaya çalıştıgını ve bilgi birikiminin bunlara cevap veremeyecek kadar kısıtlı oldugunu belirtmek istiyorum. Sorun açık soyledıklerımız açık fakat sen bunları cevaplamıyorsun. Üstüne başlıkta tek hakaret eden sensin. Neden islamla degil müslümanlarla sorunumuz var şimdi anlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bilgi birikiminin yetmediği kanısına varabilecek derecede ekran profesörüsün gördüğüm kadarıyla,ayrıca bilmediğim şeyler hakkında ahkam kesmektense susmak daha iyidir.islam konusunda sorun cevaplayayım ama 3*5 tane kendini bilmez başına bir örtü atmış kadınların,arkadaşlara öyle şekilde çemkirmesi değil mesele diyorum,din üzerinden atıp tutmak benim meselem cahillere,fethullahçılara ve dinde bi şeyden haberleri olmadan reform yapmaya çalışan gerizekalılarladır benim sorunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yazılanları hiç okumadım ama mithat her zama ki gibi haksızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 küçük bi sorun var anlattıklarında. 3-5 tane değil onlar. baya bi fazlalar 3-5 ten. hatta büyük kısmı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 arkadaşım anadolu görgüsüzlüğünü dinle bağdaştırdığınızda asıl mesele orada başlar,dine göre müslüman müslümanı katletmez,fakat herifler namus meselesinden tavuk doğrar gibi adam doğruyorlar,nese boşverin konu başka yerlere gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar