dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gerçek dediğin tek taraflı bakış açısının düşünceyi işlemesi ise haklısın. matematik problemi, deney sonucu vs olmadığı için tek gerçek yok çünkü. mesela başı kapalıların çoğunun acımasız olduğu da bir gerçek, hoşgörüden aşırı uzak olduğu da bir gerçek, dinimi yaşıyorum diye tesettür kuşanmışların neredeyse tamamının otobüs gelince sizi ezdiği, sırada kaynak yaptığı vs gibi en küçük tahammül gerektiren kul haklarını dahi hiiiiç sıkılmadan ezip geçtiği de ayrı bi gerçek.. şu ülkede dindarım diyenden daha çok korkuyorum inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kitaba ne gerek var, aklım fikrim yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ünlü yazar demiş ya , dine karşı bir derdim yok sadece fan kılabına dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Aluriel said: kitaba ne gerek var, aklım fikrim yetiyor ya abi şu da ayrı bi lame yaklaşım. agent smithsin de tüm dünya senden oluşuyor he? common sense bile millette yeni yeni yer ediyor gelişmiş toplumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 baran 14 yaşında, arkadaşları ona einstein diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mithat said: Ünlü yazar demiş ya , dine karşı bir derdim yok sadece fan kılabına dayanamıyorum. Xunn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi konu başlığından hareketle gidiyoruz ,benim anlatmaya çalıştığım şey şudur arkadaşlar,gidip cami bahçesinde içki içme salaklığına kadar getirirseniz konuyu elbette tepki veren çıkacaktır,bu ülkede 500 yıl önce içki içilmiyormuydu? içiliyordu tabii ama gizli kapaklı köşelerde,şu ayrımı yapmak bence huzurlu yaşamakla eşanlamlıdır bu ülkede,müslüman bir toplumda dinin emrettiği kurallar her zaman laik olsun,totaliter rejim olsun bunların hepsinden üstün geliyor,sokakta çevirdiğiniz 50 adama şunu sorun arkadaşım,bu ülke müslümanmı,yoksa ateistmi diye hepsinin cevabı müslüman olur,fakat devlet dini kabul etmediği halde diyanet işleri diye bir kurumu kitleleri kontrol altında tutmak amacıyla işletmeyi biliyor,benim saygım var dinsizim diyene de,müslümanım diyene de,elhamdülillah ben müslümanım,ama iki arada bir derede kalmış heriflerin ne olduğu belli olmayan bir kafa yapısıyla her yere saldırmaları bana dokunuyor asıl mesele bu yani münafıklık sadece islamda değil bütün dinlerde en büyük hatadır,içki üzerinden 2 tane baldırı çıplak herif yüzünden 1.5 milyar mensubu olan bir dine hakaret etme özgürlüğünü bu ülkede bulamazsın arkadaşım,isveçe norveçe v.s gitmelisin,islami rejim yok diye beğenmeyen bu ülkeyi irana gitsin,avrupalı değiliz yahu bak görüyormusun diyende zittirsin avrupaya amerikaya gitsin,en azından temizlenir ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mithat said: Ünlü yazar demiş ya , dine karşı bir derdim yok sadece fan kılabına dayanamıyorum. benim kimse ile alıp veremedim yok da adamların bizimle alıp veremediği olmasını kaldıramıyorum. ben sana karışmıyorsam sen kimsin ki bana baskı uygulamaya çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 deadwoll said: Mithat said: Ünlü yazar demiş ya , dine karşı bir derdim yok sadece fan kılabına dayanamıyorum. Xunn? Xunndan çoooook daha önce söylenmiştir onu diyorsan. Xunn ben degilim bu arada eger o anlamdaysa. Artık hangisiyse sen seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Verdure Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 olayı dinde zorlama varmıdır yokmudura getirdiniz ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dasaaa said: Aluriel said: kitaba ne gerek var, aklım fikrim yetiyor ya abi şu da ayrı bi lame yaklaşım. agent smithsin de tüm dünya senden oluşuyor he? common sense bile millette yeni yeni yer ediyor gelişmiş toplumlarda. yok yine başka bi tarafından anlamışsınız olayı. kutsal kitaba ihtiyacım yok benim. kendim için doğruyu yanlışı oradan okumaya ihtiyacım yok. neyi yiyip içeceğime, nasıl giyineceğime ona göre karar vermeye ihtiyacım yok. hala anlamadıysan söylemek istediğimi eyvallah, çok lame bi yaklaşım. elli kere söylemişimdir ell bir olsun bu da; başkası istediğine inansın yeterki bana bulaşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pinkporing said: abi konu başlığından hareketle gidiyoruz ,benim anlatmaya çalıştığım şey şudur arkadaşlar,gidip cami bahçesinde içki içme salaklığına kadar getirirseniz konuyu elbette tepki veren çıkacaktır,bu ülkede 500 yıl önce içki içilmiyormuydu? içiliyordu tabii ama gizli kapaklı köşelerde,şu ayrımı yapmak bence huzurlu yaşamakla eşanlamlıdır bu ülkede,müslüman bir toplumda dinin emrettiği kurallar her zaman laik olsun,totaliter rejim olsun bunların hepsinden üstün geliyor,sokakta çevirdiğiniz 50 adama şunu sorun arkadaşım,bu ülke müslümanmı,yoksa ateistmi diye hepsinin cevabı müslüman olur,fakat devlet dini kabul etmediği halde diyanet işleri diye bir kurumu kitleleri kontrol altında tutmak amacıyla işletmeyi biliyor,benim saygım var dinsizim diyene de,müslümanım diyene de,elhamdülillah ben müslümanım,ama iki arada bir derede kalmış heriflerin ne olduğu belli olmayan bir kafa yapısıyla her yere saldırmaları bana dokunuyor asıl mesele bu yani münafıklık sadece islamda değil bütün dinlerde en büyük hatadır,içki üzerinden 2 tane baldırı çıplak herif yüzünden 1.5 milyar mensubu olan bir dine hakaret etme özgürlüğünü bu ülkede bulamazsın arkadaşım,isveçe norveçe v.s gitmelisin,islami rejim yok diye beğenmeyen bu ülkeyi irana gitsin,avrupalı değiliz yahu bak görüyormusun diyende zittirsin avrupaya amerikaya gitsin,en azından temizlenir ortalık minyon deyince kızıyorsun bi de. az sakin. kimi nerden kovuyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 said: ama iki arada bir derede kalmış heriflerin ne olduğu belli olmayan bir kafa yapısıyla her yere saldırmaları bana dokunuyor asıl mesele bu hah zaten bizim sıkıntımız da bu. sadece kafa kapatıp millete saldırmayı din bellemişler artık nası iki arada bi derede kalmışlarsa eğreti duruyor. ama dilersen sokakta 50kişiye sor bu adamlar ateist mi yoksa nedir diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pinkporing said: olayı dinde zorlama varmıdır yokmudura getirdiniz ya helal olsun Sen kendin kaşındın müslümanlar çok masum ayagına yatarak. Dinde zorlama vardır her dinde vardır deli gibi vardır hemde. Müslüman olmam için baskı kesinlikle yoktur müslüman degilsem 'kafir' derler zaten hakaret gibi halbuki iltifat bana onlar gibilerin kafir demesi. İçkime karışırlar sevişmeme öpüşmeme bile karışırlar sanki benim hayatım onların kurallarına göre devam etmek zorunda gibi kontrol etmeye çalışırlar ve eger edemezlerse de aynı bu başlıkta anlatılan hikaye gibi çirkefleşirler. Bu müslüman hristiyan diye ayrılmaz bütün dindarlar aynen böyle eksiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ulan bi de 2 mesaj sonra benim söylediğimin aynını söylemişsin. çok acayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 aluriel bak yine yanlış anlıyorsun,ben bu ülkeyi beğenmeyen varsa çıksın gitsin diyorum,yıllarca bu herifler yüzünden çekti bu memleket,20 yılımız sol sağ muhabbetiyle geçti,20 yıl pkk ekseninde,geri kalanıda islamofaşist ideolojiyle veya karşıt devrimci güç muhabbetiyle geçirmek istemiyorum,müslümanım,saygılıyım, o kadar ama dinde zorlama yoktur muhabbetine götürmeyin işi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bilmem okudun mu ilk mesajı ama ice tea içen adamlara durduk yere "iftira"atılmış, "kul hakkı" yenmiş. hem de başörtülü tipler tarafından. ee hani nerde müslümanlık. bu mu müslümanlık? bizden olmayanı aşağı edelim de her yol mübahtır, he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kavga var gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ee ben neyi anlatmaya çalışıyorum? müslüman eliyle diliyle beliyle kimseyi incitmeyendir,noldu 1500 yıllık kültür,o maganda bozması islamofaşistler bilmiyorsa benim sorunummu? yada islama mal etmek ne kadar doğru,hacı bektaş,yunus emreler böylemi yapardı? benim referansım bunlar arkadaş o bu beni ilgilendirmez.ha bide cübbeliyide severim orası ayrı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çoğunluğun yaptığı geçerlidir bro. sokaktan 1000 adama sor istersen o adamları "bunlar necidir?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 etrafta müslüman diye gezinen tiplerin çoğunu onlar oluşturuyorsa benim sorunum mu peki? kaç yüzyıl önce yaşamış adamları örnek verip benim referansım bu arkadaş deyip çıkılmıyor işin içinden malesef. sadece kendini kandırmak o. klasik ama gerçek islam bu değil savunması işte bu. diğer posttaki son soruma da cevap ver mümkünse bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dasaaa said: çoğunluğun yaptığı geçerlidir bro. şunu bi kenara koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 koy tabii. "biz iyice kirlettik, böyle yaşıyoruz" diye bir olay mı var. çoğunluk olması gerektiği gibi yaşamıyorsa, saldırganlık had safhadaysa, ice tea içene bile dalacak kadar gözü dönmüşse gelip de "adamlar böyle" denildiğinde cellaleniliyorsa koy abi kenara. ha sizin tayfanın her şeyi çarpıtması da alıştığımız bir şey. normal yani. adamların toplumda çizdiği imaj bu şekilde ne yazık ki. şikayeti olan önce kendini düzeltmeye kassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bizim tayfa ? kimiz biz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar