cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kara Kitap'ı da okudum.Beyaz Kale'yi de.Sessiz Ev'ide. 3'ünü okurken de "bu adamı yere göğe sığdıramayan adamlar acaba ne görüyorlar" diye okudum. Her seferinde de hayal kırıklığı oldu. Netice olarak Orhan Pamuk'un yazarlığını beğenmiyorum. Zevk meselesi. Nobel Ödülü'nü de Masonlarla olan dirsek teması ile aldığını söyleyen çok kişi var.Kitaplarını okuduktan sonra buna ciddi olarak inanıyorum da. Bu ülkeden çıkan çok büyük edebiyatçılar olduğuna da inanıyorum ve eğer Orhan Pamuk Nobel aldıysa ve eğer o Nobel gerçekten edebi başarıya,yeteneğe veriliyorsa tüm bu edebiyatçılarımızın hepsinin Nobel edebiyat ödülü almış olması gerekirdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Viktor said: http://www.aktuelpsikoloji.com/images/haber/5828.jpg hep harakiri dergisi yüzünden bu maceraperestlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 GERGE said: Orhan Pamuk neden bu kadar sevilmiyor anlamıyorum. Zaten kötü diyenler ya okumamış, siyaset gibi kel alaka bir nedenden kötü diyorlar, pek de iyi halt ediyorlar böylece ya da post-modern kitap okuyup romantik veyahut toplumcu gerçekçi eser görmeyi bekliyorlar. Aynen bu hehe. Kötü diyen bir çok insan okumamış çıkıyor bizzat denenebilir. Ben mesela okumadım o yüzden bilmiyorum. Ama durup durup yaptığı bazı çıkışlar biraz reklam kokmuyor değil. Onun ötesini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 okudum diyorsunuz da okumaya önyargıyla başladığınız için yine kötü geliyor. önce önyargılardan sıyrılın (zordur, herkes başaramaz) sonra okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 en sevdiğim 3 yazardan biridir ihsan oktay anar. kitab-ül hiyeli kesinlikle tavsiye ederim. adamın hayal dünyası ve yazım dili epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi başlığı görünce öldü sandım bi hasxtir nidasıyla başlığa girdim. ohh iyi bare. :D İhsan Hoca'nın romanları insanı alıp götüren cinsten. Ama Amat dolayısıyla kendisine biraz kızgınım. Bir kitap böyle bitmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 e bi sürü fotoğrafı var işte sdf http://www.google.com.tr/search?q=ihsan%20oktay%20anar&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=tr&tab=wi&biw=1294&bih=707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bu adam aynı zamanda bir tarih hocası ,onuda belirtmek isterim. ayrıca. ya spoiler mı değil mi bilmiyorum ama henüz okumayan arkadaşlara gelsin bu çok güçlü bir iksir yardımıyla derin uykulara dalıp astral seyahatlerle dünyayı gezip bir dünya haritasi oluşturmaya calısan bir adam var bu adamın kitaplarında. öylesine bir iksirki içtiği,dibine dökülen agacın verdiği meyveleri yiyen cocuklar miskinleşip hayata karşı olan ilgilerini kaybediyor,bütün gün uyuyor,keyif çatıyor,kılıç kalkanla,oyunla ilgilenmeyi bırakıyordu. bu durumun tehlikesini gören padişah,bir fermanla yeni osmanlı nesillerini cengaverlik ocağından uzaklaştırmamak için bu ağacı kestiriyor. böyle hikayeler ver bu adamın kitaplarında,hemde nicesi. inanılmaz bir zihni ,güzel bir hayal gücü var,lütfen okuyun,okutturun. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar