Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ulan ahahah tam darkrider gs maçını izlede gol atalım demeye gelmiştim gol atmışız ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/423962_10150747445922573_67920382572_10998047_1700925877_n.jpg AYIK OLUN, DOUBLE GELECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 cardiff'i bile zar zor yenmişsiniz bu ne heyecan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bu a.madrid bizi yer... adamlar köpek gibi koşuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 şu la liga hakemleri nasıl bizim hakemlerden daha kötü olur anlamıyorum 2. yarı barça tarafındaki yardımcı hakem (a.madrid atağı) 2 tane ofsayt olmadığı bariz olan %100lük gol pozisyonunu ofsayt gereçkesiyle kesti. hep diyorum şu hakemler bizim ligde olsa taraftara tel örgü gerekir sahaya inmesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hakemler sadece real madrid ve barcelona maçlarında böyle saçmalıyorlar ama, kaza falan olmasın diye emir alıyorlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 oha gole bak yalnız harbiden de daha a.madrid baraj kuruyordu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 oooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaaa boşaldım resmen izlerken inanılmaz goldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 olm gol güzel de hakem düdük çaldı mı ki? allala bi tane de şaibesiz olay olmadı maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi resmen şike bu, şu tekrar görüntüsü iyice göz önüne seriyor. Düdük yok, hakem işaret yapıyor düzeltin vs. diye falan Xavi geliyor vur, ben hallettim falan diyor kesin ... ne kalitesiz bir lig şu la liga ya, iskoçya izleyin daha heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi kaleci resmen öbür direkte baraj kuruyordu yaw, baksana abi ağır çekimde izledimde resmen skandal lan bu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 real madrid şampiyonlugu garantilemesin diye puan farkı acılmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ligtv la ligaya da el atmış lan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Türkiye'deki şike davasında bu kadar net delil yok yalnız, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 2 çok net pozisyon ofsayt değil. serbest vuruşta kaleci baraj kurdururken düdüksüz gelen gol. az önce de atletico serbest vuruşunda net elle oynama ceza sahasında penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=csJXpxaYaPw http://www.youtube.com/watch?v=LjSqdMgQm0U atletico akıllanmamış asfdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 valla aziz yıldırım bu maçı savunmaya koysa , aha bak hakem almak budur şike böyle olur diye, direk serbest kalır, o derece net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 vay anasını ya resmen rezillik, yalnız net bir şey diyim, bu a.madrid bizi çiğ çiğ yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ispanya'ya savcı ihraç edelim bi şike davası bi vergarakon davası bak nası ihya oluyor ispanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 şikelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 @darkrider sana gelsin bu hahahah "balotelli twitter" said: Liverpool have finally took home a trophy after 6 years, The Carling cup.Bit like being single for 6 years and bringing home Susan Boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 lan city de anca fa cup götürdü şimdiye kadar :) susan boyle'dan hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 balotelli yardı gene abi dsahudhasudashduhasu balo said: Update on yesterday's Charlie Adam penalty foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 El-Barto said: lan city de anca fa cup götürdü şimdiye kadar :) susan boyle'dan hallice şl kazandı adam interle ya. yoksa demek yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yok city için diyorum ben. sonuçta takım olarak liverpoolla dalga geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar