Viper_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 medivh said: http://www.sanalmarketim.com/urun/b1266902d9496afd92c5aeb3be0d8230/RAZER-BlackWidow-Expert-Mekanik-Gaming-Klavye-%28Ingilizce%29- Sunu alcam gibi.Yurtdısına cıkamıcagıma gore yiyecez kazıgı mecburen. salla keyboard, ekran kartı al :) sf4 filan kapısırız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Viper_ said: medivh said: http://www.sanalmarketim.com/urun/b1266902d9496afd92c5aeb3be0d8230/RAZER-BlackWidow-Expert-Mekanik-Gaming-Klavye-%28Ingilizce%29- Sunu alcam gibi.Yurtdısına cıkamıcagıma gore yiyecez kazıgı mecburen. salla keyboard, ekran kartı al :) sf4 filan kapısırız ^^ Ekran kartı da geliyor elden ayarlıcam:D SSF4 de acımam tokatlarım ibukiyle^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Seele said: amerikada birini bul das keyboard. amazon yolluyor ama. Amazon elektronik ürün türkiyeye yollamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dasaaa said: DoruK said: numpadsiz klavye ölüm gibi ya. full yazı abi olayıç functionlar ile hallediyorsun zaten. ha bi de evladiyelik denilecek kadar kaliteli. ama çok çok çok çok aşırı pahallı bence. hediye gelmediği sürece babam 400m dolarlık şirket sahibi olsa da patron oğlu mevkisinde bulunsam, arabam mustang olsa da deposunu dolu tutma derdim olmasa, dönerin, etin kralından anlasam bile gidip o parayı saymam. 69$ değil mi ben mi yamuluyorum. logiye razer a 100 küsür saydıktan sonra en iyisi bu diyosan verilir ki o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 pro.su 280$ olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 öeh! hakediyo mu bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 takır tukur yazı yazıp paso layout değiştiriyorsanız güzel. bi sürü review var ama merak ediyorsanız. youtube videoları vs de var. ben bayağı eski bi modelini kullandım arkadaşta. dar bi klavye. numpad genelde kullanıyorum ben. ama kullanmayan da var hani. eskisi bile oldukça iyiydi. ondan diyorum zaten evladiyelik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 69$ olsa bile yurtdısından getirtmesi baya bi masraflı bide gumrukte takılma riski war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Logitech G19 un klavyesi mekanikmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Undisclosed said: Logitech G19 un klavyesi mekanikmi ? Hayır.Logitechin mekanik kkavyesi yok bildigim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Merhaba çok araştırdım bu konuda en sonunda Zowie Celeritas diye şirin ve güzel bir klavye buldum. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=169095 Bunu nereden temin edebilirim bir fikri olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bulursan banada söle fiyat vs benimde hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dat necro neyse sunu soracagim daskeyboard gibi uzerinde yazi olmayan bildiginiz turkiyede satilan klavye var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 su razer dan daha ucuz baska bir mekanik klavye yok mu hic tr de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bildiğim kadarı ile das klavye satan yer yok türkiyede.Razer dışında da ttesports'un meka klavyesi var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 SenariouS said: dat necro neyse sunu soracagim daskeyboard gibi uzerinde yazi olmayan bildiginiz turkiyede satilan klavye var mi? yok ama ebayde veya üreticeden sipartiş verirsin 100'tane blank keycap değiştirisin bütün tusları, cesit cesit rengi de var. http://www.wasdkeyboards.com/index.php/products/individual-blank-keycaps.html klavyen cherrymx switch kullanıyosa bunalr olur senın alete. yinede bi kontrol et tabi sen detaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 http://www.ebay.com/itm/Black-Cherry-MX-Blank-Keycaps-87-Set-Keyboard-Key-Caps-/110907519622?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item19d29a7286 aa bak bu cok daha ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 mekanik klavye ne ya bu kadar mı hipstersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 BASTIN MI SES GELECEK KILAVYEDEN AGAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hemi de kolay yapışmaz tuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 arkadasım hipsterlık apple'la olur, c64'le değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 apple ile hipsterlık eskidendi artık fiyat/performans ürünü oldu apple'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yok artık. stalker daha fiyat performans apple'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 inyourmind said: Bildiğim kadarı ile das klavye satan yer yok türkiyede.Razer dışında da ttesports'un meka klavyesi var o kadar. fiyata gel http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/thermaltake-tts-kb-mgu006tk-tt-esports-meka-g-unit-turkce-oyuncu-klavyesi/productdetails.aspx?I_ID=59861#allImages Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar