Sleeep Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?27,6795452 dursun şurda 6gv2'mi satıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 6gv2'nin kötü yanı black switch olması. İlk başta iyi tatlı 4-5 oyun sonra parmakların acayip yoruluyor odunu ittiriyorsun sanki. Bu açıdan brown ya da red switch bakın derim. Blue bakmayın çünkü acayip fazla ses çıkartıyor. Başta ne güzel lan ehe ehe diyorsunuz sonra bu ne amk kafam şiştiye dönüyor. Blackwidow'un tüm versiyonları blue bildiğim kadarıyla. Red switch türkiyede bulamazsınız zaten yurt dışında bile az bulunuyor en yumuşak ve sessizlerdendir ve pahalıdır. Geriye brown kalıyor blue ve black arası hem yazmaya hem oyuna uygun ama onlardan da bildiğim kadarıyla logitech'in çıkarttığı yeni bir klavye vardı 250 lira mı ne onun da sol tarafında macro tuşları var ben öyle klavyeyle rahat edemiyorum. ctrlnin sol tarafı tamamen boş olması lazım benim için. O yüzden düzgün bir brown switch klavye gelene kadar türkiyeye beklemedeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Benim asıl istediğim iki klavye var biri bu: http://www.donanimhaber.com/klavye/haberleri/Cooler-Masterdan-oyuncular-icin-yeni-mekanik-klavye-CM-Storm-Quick-Fire-TK.htm Diğeri de Ducky Grubby reisin kullandığı süper ötesi bir klavye ama bunların yakın zamanda türkiyeye gelmesi biraz zor gibi gözüküyor. http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=168 O yüzden bir süre daha 5 liralık klavyelerle devam edin derim, parayı boşuna harcamadan zamanı gelince almak mantıklı. ya da yurtdışına çıkan bir yakınınız varsa hemen bastırın siparişi kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 duckyleri linklediğin site gönderio türkiyeye ama maille bildirmen lazım sana paypal veriolar. tabi bide kargo koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 reampage said: duckyleri linklediğin site gönderio türkiyeye ama maille bildirmen lazım sana paypal veriolar. tabi bide kargo koyarlar. Sorun da o zaten gümrük hede hödö hayvan gibi girecek olması yoksa orada yazan fiyata alınacak olsa neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 valla ben bi quickfire bide filco getirdim gümrükten geçti bi red bi black blacki saticam işte brown alıcam vortex alicam onu beklioprum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 reampage said: valla ben bi quickfire bide filco getirdim gümrükten geçti bi red bi black blacki saticam işte brown alıcam vortex alicam onu beklioprum Benim bildiğim 100$ ın üstünde olan herşeye ekstra yüzde ödüyorsun free shipping olmadığı sürece. Ayrıca nereden aldın sen onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ikiside amazondan ama amerikadaniste.com üzerinden aldım. http://kbtpure.com/kbtpure/ şimdi ya poker yada pure pro alıcam brown alıcam ama işte çok pahalı şu aletler, gümrüktende geçmeyebilir bakalım mail atmam lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 eğer küçük klavyeye alışırım dersen red poker çok iyidir fiyat biraz tuzlu ama zaten genel fiyat aralığı o civarda. Vortex küçük honk konglu bi üretici el yapımı aletler hep sınırlı sayıda oluo istediğin switchi felan bulamıosun switch buluosun keytcapler istediğin gibi olmuo felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Tuzluya kaçıyor ya duckylerde gözüm var da 15 $ kayıt ücreti + 28 $ da üstüne koyuyormuş o site yanlış anlamadıysam. Neyse biraz daha bekleyelim de bu tür klavyelere talep artıyor duruma göre bazı firmaların gözü kesecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 valla illa mekanik isterim dersen en iyi tavsiyem şu olur http://www.amazon.com/Storm-QuickFire-Rapid-Mechanical-SGK-4000-GKCL1-US/dp/B0068INSUM türkiyeye yolluolar total 203e gelior max 16 günde sana geliyor gümrükten takılma ihtimali yok gibi bişi sınırın altında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 blue cekilcek cile değil oyun için. brownda bile benım elim restte iken tuslara basıyo, arada blackte bile oluyo, red zaten yımsık bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Aelfric said: 6gv2'nin kötü yanı black switch olması. İlk başta iyi tatlı 4-5 oyun sonra parmakların acayip yoruluyor odunu ittiriyorsun sanki. Bu açıdan brown ya da red switch bakın derim. Blue bakmayın çünkü acayip fazla ses çıkartıyor. Başta ne güzel lan ehe ehe diyorsunuz sonra bu ne amk kafam şiştiye dönüyor. Blackwidow'un tüm versiyonları blue bildiğim kadarıyla. Red switch türkiyede bulamazsınız zaten yurt dışında bile az bulunuyor en yumuşak ve sessizlerdendir ve pahalıdır. Geriye brown kalıyor blue ve black arası hem yazmaya hem oyuna uygun ama onlardan da bildiğim kadarıyla logitech'in çıkarttığı yeni bir klavye vardı 250 lira mı ne onun da sol tarafında macro tuşları var ben öyle klavyeyle rahat edemiyorum. ctrlnin sol tarafı tamamen boş olması lazım benim için. O yüzden düzgün bir brown switch klavye gelene kadar türkiyeye beklemedeyim ben. oha blackler bu kadar elini yorucak kadar sert mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Alıştıktan sonra çok yormuyor ama maviden falan siyaha geçiyorsanız ilk başlarda biraz zorluk çekebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ben ilk mekanik deneyimi 6gv2 le denedim, diğerleriyle oyunlar atmadığım için normal karşılamıştım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 brown switchli mi alsam blak switch li mi alsam kararsızım gene. öyle sert tuşlar istemiyorum ama elim üstündeyken elimin ağırlıylada tuşlara basmasın istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Brown'da öyle bir sorun olacağını sanmam. Hiç kullanmadım gerçi, kullanan biri yorum yaparsa daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 al abi hangisi alsan alışırsın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 spartacus kardes ben seni koruyorum, insanlar fan pagini trolluo sen OOWW muhattap olmuyorumm coool takılyıroeem tribindesin peki soruyorum sana yarın o burgun bu insanlar bacımızı trollese napıcaz? sok elini taşın altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Brown baya rahat, Red kadar yumusak/hafif degil, hem oyun hem genel kullanimda sorun olmuyor, ses olarak digerlerine gore nispeten daha yumusak sesi var. ama gene ses var. benim 2 yili gecti brown filco, tus takimini degistirmem gerekti eskidigi icin onun disinda halen canavar gibi. Black switchden kesinlikle daha yumusak, muhtemelen aradigin Brown MX. hatta bakalim bir hayvanlik yapip happy hacking pro2'ye gececegim elimdekini satip hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi topreler beklediğin gibi değil yanlız sölemedi deme :D, hemen ben ne yaptım diyip brownlara dönebilirisin. Ama tabi benimde aklımın bi koseinde var bi realforce 35 cn lik redden sonra daha ne kadar hafif olabilir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bide 700 lira bi klavyeye verilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hehe yani eldekini satarsam ancak alabilirm, http://whiterabbitexpress.com/ guzel fiyat cekiyor (hhkb hersey dahil 260$ ) o sekilde denerim, ufak %60 ebatli bir klavye kesin alacaktim zaten..hani almisken bari onun tadina bakayim, en olmadi 2ci eli aninda satilir burada hastasi cok. birde bende ki full size board..numpad kocaman yer kapliyor falan, yani Topre begenmezde geri donersem eldekini gene satip ya tenkeyless yada %60 lik KBT zorlarim..iste bakalim ustune 3-5 ekleyip hhkb olayini bir deneyecegim, gumrukte takilmiyormus yorumlara gore, confirmation bekliyorum whiterabbitten eheh. 700tl ye denk gelse almam kesinlikle, ha birtane ubersuper sessiz S modeli var hhkb pro2'nin, o sanirim o fiyatlara cikiyorda..o kadar vermem cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben elitekeyboardsdan bakıordum orta retail 400 dollar, hhkb pro 2 için realforce 240 dolar. Bende filco red var şirkette black var blacki satıp numpadli bir filco brown istiodum aslında sende satıosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar