Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mekanik klavye

medivh

Öne çıkan mesajlar

6gv2'nin kötü yanı black switch olması. İlk başta iyi tatlı 4-5 oyun sonra parmakların acayip yoruluyor odunu ittiriyorsun sanki. Bu açıdan brown ya da red switch bakın derim. Blue bakmayın çünkü acayip fazla ses çıkartıyor. Başta ne güzel lan ehe ehe diyorsunuz sonra bu ne amk kafam şiştiye dönüyor. Blackwidow'un tüm versiyonları blue bildiğim kadarıyla. Red switch türkiyede bulamazsınız zaten yurt dışında bile az bulunuyor en yumuşak ve sessizlerdendir ve pahalıdır. Geriye brown kalıyor blue ve black arası hem yazmaya hem oyuna uygun ama onlardan da bildiğim kadarıyla logitech'in çıkarttığı yeni bir klavye vardı 250 lira mı ne onun da sol tarafında macro tuşları var ben öyle klavyeyle rahat edemiyorum. ctrlnin sol tarafı tamamen boş olması lazım benim için. O yüzden düzgün bir brown switch klavye gelene kadar türkiyeye beklemedeyim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim asıl istediğim iki klavye var biri bu:
http://www.donanimhaber.com/klavye/haberleri/Cooler-Masterdan-oyuncular-icin-yeni-mekanik-klavye-CM-Storm-Quick-Fire-TK.htm

Diğeri de Ducky Grubby reisin kullandığı süper ötesi bir klavye ama bunların yakın zamanda türkiyeye gelmesi biraz zor gibi gözüküyor.
http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=168

O yüzden bir süre daha 5 liralık klavyelerle devam edin derim, parayı boşuna harcamadan zamanı gelince almak mantıklı. ya da yurtdışına çıkan bir yakınınız varsa hemen bastırın siparişi kendisine.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

valla ben bi quickfire bide filco getirdim gümrükten geçti bi red bi black blacki saticam işte brown alıcam vortex alicam onu beklioprum

Benim bildiğim 100$ ın üstünde olan herşeye ekstra yüzde ödüyorsun free shipping olmadığı sürece. Ayrıca nereden aldın sen onları?
Sosyal ağlarda paylaş

eğer küçük klavyeye alışırım dersen red poker çok iyidir fiyat biraz tuzlu ama zaten genel fiyat aralığı o civarda.

Vortex küçük honk konglu bi üretici el yapımı aletler hep sınırlı sayıda oluo istediğin switchi felan bulamıosun switch buluosun keytcapler istediğin gibi olmuo felan.
Sosyal ağlarda paylaş

Aelfric said:

6gv2'nin kötü yanı black switch olması. İlk başta iyi tatlı 4-5 oyun sonra parmakların acayip yoruluyor odunu ittiriyorsun sanki. Bu açıdan brown ya da red switch bakın derim. Blue bakmayın çünkü acayip fazla ses çıkartıyor. Başta ne güzel lan ehe ehe diyorsunuz sonra bu ne amk kafam şiştiye dönüyor. Blackwidow'un tüm versiyonları blue bildiğim kadarıyla. Red switch türkiyede bulamazsınız zaten yurt dışında bile az bulunuyor en yumuşak ve sessizlerdendir ve pahalıdır. Geriye brown kalıyor blue ve black arası hem yazmaya hem oyuna uygun ama onlardan da bildiğim kadarıyla logitech'in çıkarttığı yeni bir klavye vardı 250 lira mı ne onun da sol tarafında macro tuşları var ben öyle klavyeyle rahat edemiyorum. ctrlnin sol tarafı tamamen boş olması lazım benim için. O yüzden düzgün bir brown switch klavye gelene kadar türkiyeye beklemedeyim ben.

oha blackler bu kadar elini yorucak kadar sert mi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Brown baya rahat, Red kadar yumusak/hafif degil, hem oyun hem genel kullanimda sorun olmuyor, ses olarak digerlerine gore nispeten daha yumusak sesi var. ama gene ses var. benim 2 yili gecti brown filco, tus takimini degistirmem gerekti eskidigi icin onun disinda halen canavar gibi. Black switchden kesinlikle daha yumusak, muhtemelen aradigin Brown MX.

hatta bakalim bir hayvanlik yapip happy hacking pro2'ye gececegim elimdekini satip hehe
Sosyal ağlarda paylaş

hehe yani eldekini satarsam ancak alabilirm, http://whiterabbitexpress.com/ guzel fiyat cekiyor (hhkb hersey dahil 260$ ) o sekilde denerim, ufak %60 ebatli bir klavye kesin alacaktim zaten..hani almisken bari onun tadina bakayim, en olmadi 2ci eli aninda satilir burada hastasi cok.

birde bende ki full size board..numpad kocaman yer kapliyor falan, yani Topre begenmezde geri donersem eldekini gene satip ya tenkeyless yada %60 lik KBT zorlarim..iste bakalim ustune 3-5 ekleyip hhkb olayini bir deneyecegim, gumrukte takilmiyormus yorumlara gore, confirmation bekliyorum whiterabbitten eheh.

700tl ye denk gelse almam kesinlikle, ha birtane ubersuper sessiz S modeli var hhkb pro2'nin, o sanirim o fiyatlara cikiyorda..o kadar vermem cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...