medivh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ben mekanik klavye almayı düşünüyorum, tavsiye vermek isteyen arkadaş var mı? Razer blackwidow, steelseries 7g &6vg2 arasında kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 das keyboard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bide türkiyede yok cogu klavye pff.6vg2 ve das bulamadım satan yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sunun sesi süper. youtube'dan bakabilirsin. kesinlikle pisman etmez shipping beles sanirim. http://store.daskeyboard.com/Das-Keyboard-Professional-Model-S/dp/B003M567V6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ben razer black wdow kullaniyorum bi kac kucuk sikinti disinda cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 brown switch olsun ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numenan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Das keyboard'ı yurtdışından getirebiliyorsun ancak baya pahalıya geliyordu en son araştırdığımda, das keyboard'ı öneririm. Onun dışında ben Razor Blackwidow ultimate kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmedim sana da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://www.pfusystems.com/hhkeyboard/hhkeyboard.html happy hacking keyboard en iyi keyboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 napcan mekanik klavye alıp DAN DUN tuslara basıp sesle gaza gelip dahamı iyi oynıcan tuncada bi ise yaramadı ama tuncanın macro keyleri var BOOm en solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 oha dusmana soylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 tuncada bi ise yaramadı derken gaza gelip non-stop oyunu oynamadı anlamadında yoksa nada gibi oldu bi anda elleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Yurtdışından bekleyemem ya gümrüge falan takılır.Arkadasımda blackwidow war baya iyi ama en soldaki macro tusları kafamı karıstırıyor surekli yanlıs basıorum.Blackwidow brown switch mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numenan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ilk birkaç oyununda karsılasırsın bu sorunla alısınca hiçbir tusa basmıyorsun onu kafana takma.Benım gibi klavye kırma ile meşhursan bu kötü alışkanlığından da kurtulmana yardımcı olur zira 250 milyon yaklaşık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi böle bi klavye benim yakınımda kullanıcaklar takataka taka, klavyeyi kaldırmam kafayı direk sürterim o tuşlara bu ne lan... insafsızlar... DAS KEYBOARD BUDUR çıt yok muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 scorch o klavyede tusa basılıp basılmadını hiisedebiliomusun yoksa ekranda görüncemi bastını anlayıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 scorch klavyeye bakarak oynadığı için öle bir sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 mekanik tusun esprisi ne? diger tuslar mekanik degil mi bide klavye dedigin mekanik bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 medivh said: Yurtdışından bekleyemem ya gümrüge falan takılır.Arkadasımda blackwidow war baya iyi ama en soldaki macro tusları kafamı karıstırıyor surekli yanlıs basıorum.Blackwidow brown switch mi acep? değil dandik onlar blue switch tiktik yapıyor sinir eder adamı 6gv2 7g falanda black switch oda odun gibi insanı soğutuyor yazmaktan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bu arada bende apple klavye kullanıyorum tusa basınca gayet duyulabilir bir ses cıkıyor yani anlasılıyor :) ve ince yapısıylada gayet hızlı tepki verebiliyorsun artık ince tuslara alıstıktan sonra digerleriyle oynayamaz oldum bence gayet güzel sc icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bole cok gurultu yapan bisi lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 blackwidow al gitsin o zaman gürültülü istiyosan hem türkiyede de satılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben de o 3'u arasinda kalmistim: razer blackwidow, steelseries 7g ve 6gv2. blackwidow'a karar verdim sonunda. gayet memnunum. hic bi sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bnde oyle yapıcam gibi.Saka gibi ya ulkede 6vg2 bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar