Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mekanik klavye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sunun sesi süper. youtube'dan bakabilirsin. kesinlikle pisman etmez
shipping beles sanirim.
http://store.daskeyboard.com/Das-Keyboard-Professional-Model-S/dp/B003M567V6
Mesaj tarihi:
Das keyboard'ı yurtdışından getirebiliyorsun ancak baya pahalıya geliyordu en son araştırdığımda, das keyboard'ı öneririm. Onun dışında ben Razor Blackwidow ultimate kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmedim sana da tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Yurtdışından bekleyemem ya gümrüge falan takılır.Arkadasımda blackwidow war baya iyi ama en soldaki macro tusları kafamı karıstırıyor surekli yanlıs basıorum.Blackwidow brown switch mi acep?
Mesaj tarihi:
ilk birkaç oyununda karsılasırsın bu sorunla alısınca hiçbir tusa basmıyorsun onu kafana takma.Benım gibi klavye kırma ile meşhursan bu kötü alışkanlığından da kurtulmana yardımcı olur zira 250 milyon yaklaşık :D
Mesaj tarihi:

abi böle bi klavye benim yakınımda kullanıcaklar takataka taka, klavyeyi kaldırmam kafayı direk sürterim o tuşlara

bu ne lan... insafsızlar...

DAS KEYBOARD BUDUR

çıt yok muhteşem

Mesaj tarihi:
medivh said:

Yurtdışından bekleyemem ya gümrüge falan takılır.Arkadasımda blackwidow war baya iyi ama en soldaki macro tusları kafamı karıstırıyor surekli yanlıs basıorum.Blackwidow brown switch mi acep?

değil dandik onlar blue switch tiktik yapıyor sinir eder adamı
6gv2 7g falanda black switch oda odun gibi insanı soğutuyor yazmaktan falan
Mesaj tarihi:
bu arada bende apple klavye kullanıyorum tusa basınca gayet duyulabilir bir ses cıkıyor yani anlasılıyor :) ve ince yapısıylada gayet hızlı tepki verebiliyorsun artık ince tuslara alıstıktan sonra digerleriyle oynayamaz oldum bence gayet güzel sc icin :)
  • Yeni Oluştur...