Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bu arada özellikle tercih ettiğiniz istasyon var mı benzin alırken? Çok farkediyor mu kaliteleri? Ahmet petrol gibi şeyleri ayrı tutuyorum tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Petrol ofisi! Evin dibinde var diye :) Bunun dışında eskiden kredi kartına kontör verme konusunda aşırı iyilerdi. Yine eskiden son ekstra vergi gelmeden önce katkılı benzini en ucuz olan idi. Yeni durumu bilmiyorum, kıyaslamadım. Onun dışında sürekli promosyonları oluyordu, çatal, bıçak, tabak, bardak vb. şimdi çok azaldı. Ama 100TL'lik alışverişe hala otomatik yıkama makinelerinde de olsa ücretsiz yıkama fişi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bp den alıyorum dizel gerçi benim araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Pasta said: Bu arada özellikle tercih ettiğiniz istasyon var mı benzin alırken? Çok farkediyor mu kaliteleri? Ahmet petrol gibi şeyleri ayrı tutuyorum tabi ki. dizelde opet ve bp iyi dediler bana, ben de hep ikisini kullanıyorum. maximum kampanyası olunca opet, yoksa bp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 lan benim arabanın deposu kaç litre bilmiyorum galiba ben. 50 miydi 55 miydi lan. yetolaştım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 istanbul çilekli shellden alıyorum ben evime ve rotalarıma en makulu o. bayağı ödüllü falan ve çok yoğun trafigi olan bi istasyon. memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Opet 97 kullaniyorum gayet memnunum cok zorda kalmadikca baska istasyon kullanmiyorum. BP den almayin abi yuz binlerce canli oldu o yumusakcalar yuzunden. BP den tasikmatik kartim var inatla kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çok az yaktı çok keyfim yerinde dur kalk fazla yapmama ve 140-150 yapmama rağmen kmde 25kuruş civarı yaktı.Klimada tur attığımın %75inde çalışıyodu.Bi de motor sıfır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Tolga araba ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 istanbulda bp, bodrumda opetten şaşmıyorum. petrol ofii yalan bodrumda, resmen opetten aldığım benzinle motorlar daha iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Vectra ~~48 lt LPG 100+ TL 490-510 KM(şehiriçi) Şehirdışı söylemiyim. Üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 di said: Tolga araba ne ? Opel corsa 1.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 1.2 motorla normal ya. ben de bisey sandim. (arabasizim ya bok atiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 BMW 3.35i xDrive depo 63 litre. 60 dolara dolduruyorum yaklasik 100 lira * 280 mil gidiyor, yaklasik 450km. * http://files.myopera.com/EmirSc/albums/5937202/Troll_Face_kindleDX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 15, 20ye dolduruyorum ben gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 benim araba 60 dolara açılmıyo lan allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 LordVithar said: E250 CGI Depo: 66 LT - 280 TL civarı, gerçi hergün artmakta. Menzil: 570km civarı, gereksiz gazlayıp kullanınca 480-500 km Tüketim: Şehir içi 10-12lt/100km Uzun yol yapmak nasip olmadı daha o yüzden şehir dışını bilemiyorum. bu tüketim bana hiç gerçekçi gelmedi bende mi bi problem var anlamadım. araban kaç km'de ? bide yazdığın değerleri yol bilgisayarına göre mi söylüyorsun yoksa manuel olarak kendin mi hesapladın ? sedan mı coupe mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 di said: 1.2 motorla normal ya. ben de bisey sandim. (arabasizim ya bok atiyorum.) :( napalım abi öğrenciyiz en fazla bu oluyo bu da maximumu zaten şikayet etmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Rotweiler said: Vectra ~~48 lt LPG 100+ TL 490-510 KM(şehiriçi) Şehirdışı söylemiyim. Üzülürsünüz. lpgye de dizele yaptıkları gibi tecavüz etcekler ondan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Geçen gün E-5 Kozyatağı sapağındaki ( Atatürk caddesine dönen ) Shell'deki öküz doldur deyince boruya kadar doldurup taşırdı. Bir anlık boşluğuma geldi durduramadım. Bir kaşık taştı abi bir sorun olmaz diyor pişkin pişkin. İş görüşmesi vardı gitmek zorundaydık ama tam dayaklıktı adam yahu. 238 lira tuttu ayrıca bu öküz yüzünden. Hayatımda ilk defa doldur deyince aç gibi taşırana kadar dolduran adam gördüm böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Pasta said: benim araba 60 dolara açılmıyo lan allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Penthesilea said: BMW 3.35i xDrive depo 63 litre. 60 dolara dolduruyorum yaklasik 100 lira * 280 mil gidiyor, yaklasik 450km. * http://files.myopera.com/EmirSc/albums/5937202/Troll_Face_kindleDX.png Okudukça sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Toyota Auris 55lt depo, 700e yakın gidiyorum şehir içinde. Opel Astra ne siz sorun ne ben söyleyeyim ort 11.5/100 bu nasıl 1.6 bu nasıl bir benzin yakmadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 seat toledo 1.6 benzinli 55 litre depo / 230 civarında doluyor işte 600-650KM arası görüyorum her ay her ay ne ya asdfsd her depoda, eğer çok şehir dışı yaparsam 700 gördüğüm zamanlarda oluyor ama genelde şehir içi trafik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben fulyadaki po, shell veya opetten dolduruorm kafama göre.Fark yok bence aralarında hepsi pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar