Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gürültü yapan komşulara karşı korunma teknikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3) Orgasm (Outstanding)
heh :-)

(bunu buraya yazarak o sayfanın hitini makul oranda arttıracağımı biliyorsunuz değil mi ? :) )[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
LoL

Basit bir fikir ama bunun üzerinden para kazanmayı amaçlamak, işte tam bir girişimcilik. Benzer bir girişimcilik olarak da nokia telefonlarda rahat yılan oynayabilmek için joystick geliştiren Türk'ü söyliyebilirim. :)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Horace siteyi gezmedim daha ama ABİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN! Çünkü yukarıdakiler beni delirtmek üzere bu gece siamonla bi organizasyon planlıyorduk,gecenin 3ünde çocuk odasında hayvan gibi elektro çalıcaz. Bu yöntemleride yanında aperatif olarak kullanalım :D[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Mesaj tarihi:
Ahaha süpermiş alıcam kesinlikle!

Tracks include: 1) Drill; 2) Party (At Least 200 People); 3) Orgasm (Outstanding); 4) Train; 5) Drum (Played by a Child); 6) Inhuman Screams; 7) Walking (High Heels); 8) Domestic Squabble; 9) Doors Banging; 10) Bowling; 11) Unhappy Dog; 12) Practicing Scales (Violin); 13) Traffic Jam; 14) Garbage Truck; 15) Newborn; 16) Phone Ringing; 17) Ball Game; 18) Pigeons; 19) Spring Cleaning; and 20) Cock-a-Doodle-Doo![signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Mesaj tarihi:
hahaha süpermiş[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
  • Yeni Oluştur...