GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 abi senin akvaryum delik değilse akmaz gerçi akvaryumun yanında olucaksan tutarsın bu arada zıplamazlar sana bir tavsiye sen akvaryumun ağzına bir jiletin yap en azından..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hmm anladım olmassa tam koruyuculuk yaparız neyse yanlız akvaryum suyu full yapmam aşağı indirme falan :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 orc senınkı kac m?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 60-80cm sanırım ama büyük bayağı hacmi falan.. ben ucuza yaptırdım gibi istersen söyliim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya bizdede olması lazım eski uzunlugu senınkı gıbı ama baga genıs ve yukleklıgı fazla bıde eskıden bı sey demıslerdı ole camcıcan fılan yaptırırsan ozel macunumu ne olmazsa balıkları zehırlıyomus vs.. vs.. sen nası yaptırdın?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben hazır aldım 35 milyondu 30a bıraktı çokta kalın camı ve sağlam süperde yani..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bu copculer fılan ne ı$ bıraz bılgı versenıze bıde orc fotosu warsa koysana[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hmm fotomu hmm nasıl çekebilirimki uzakta sanırım ama bişiler yapmaya çalışırım olmassa sonra olabilir :) çöpçüler yosun yiyerek besleniyor yada artıkları vatozlar yosun yiyor bazıları ise dışkı iyi işe yararlar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 copcuyle vatozlar aynı ısımı goruyor yane ? ne kadar tanesı bıde mesela senınkınde kac tane war?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya aynı şey diil aslında aynı vatoz çöpçülerin bir türü bende 2 vatoz var sonra 2 tanede dışkı yiyen alıcam çok kirleniyorda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bırakın böle sulu şeyleri gidin bi ördek alın illa su istiyosanız bi leğene koyup yüzdürün denendi onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 valla şimdi bakıyorum yazın hem balık hem ördek alabilirim annemle konuşayım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ya buldum benım akvaryum u ama 1 camı catlak gıdıp yaptırcam boyutları sole 40 * 60*50(yukseklık) hmmz bu genıs mı oluyo sımdı normal olarak yane ?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 dikkat et normal cam silikonu kullandırma zehirlenme olur MazaLLaH!!S[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 tmm nalburlardan bulabılırmıyım o zehırsızını?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bide ben bu akvaryuma max kac balık koyarım yane bu akvaryum normal boyutmu?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yani balığına göre değişir.Bu arada nalbura gerek yok camcıya söyle balıklar için olucak ona göre yapar sen o akvaryumda eğer küçük balık beslersen çok koya bilirsin fakat büyüyen ve gelişen balık alırsan 7-9 faLan normaL[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben gidiyim bi fiyat alıyım sonra gotururum akvaryumu annem gelsın eheh agır baga[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ya camcı bızde yok dedı nalbur a gıttım oda baska yerde bulursun dedı bugun karfur a gıtcez ordan alkıyım bare of[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Eee Kolay Diil :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 belkı50 50 40 dı sımdı 50 40 80 yapıcam uzun olsun bıraz :) 50 ye 50 lık cam kalınlıgıda 0.65 fılan 9m dedı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 güzel benimki 2,5 Metre :D[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yuh ne beslıyosun yunus fılanmı :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Valla benim akvaryumda şuanda:6 tane çöpçü(yetmiyor bile ) , 1 tane vatoz , 6 tane pankansus , 2 tane silver silverler:15-25cm Pankansus:20-30cm Vatoz:10cm Çöpçüler:2,5cm falan daha büyüyorlar tabi :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 oha naptın sen ya sılver dedgın kopekbalıgı demı yuh benım akvaryumun ıcnde donemezler bıle eheh e::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar