Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 evet gittim 4 tane daha balık aldım şimdi hep akvaryuma balıklarımı koyarken sorun yaşamışımdır şimdi nasıl koymalıyım cidden garbage falanlık diil yardım :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 torbayla getirdin ya su dolu onlari torbadan cikarmadan once direk suya koy torbyla 1 saat felam dursun su isilari ayni derece olana kadar fln alisana kadar sora koyunca bisi olmuyo deneyimliyim :)[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yahu su derecesi falan önemli diil derecede sorun yokta şimdi ben bu balıkları nasıl koyacam akvaryuma falan?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 abi pirhanami aldin yaw alala :-o ne büyüklükte balik :D[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya 4 tane balık 2 mollay 2de plati şimidi nasıl yapacam cidden :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Balıkları getirdiğin poşet'i azını açarak suyun içine sok fakat tam sokma bir şeyle tuttur poşeti düşmesin suya 4-5 dakkika öyle dursunlar sonra poşeti yavaşca çevir onlar takılsın kafasına göre birde onlar başka bir akvaryuma girdiğinde ölü numarası yapa bilirler sakın öldü diye atma :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 gm in söylediği taktiği düşünmüştüm önceden yaptım yinede saol artık en kolayı böyle :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 al dök ya ne olcak (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 riskli oluyor o biraz ya poşet içinde kalıyor yada yere falan düşüyor neyde gm in taktiğini biliyordum en kolayıymış :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: GM-Newbie, 19 May 2003 18:58 tarihinde demiş ki: Balıkları getirdiğin poşet'i azını açarak suyun içine sok fakat tam sokma bir şeyle tuttur poşeti düşmesin suya 4-5 dakkika öyle dursunlar sonra poşeti yavaşca çevir onlar takılsın kafasına göre birde onlar başka bir akvaryuma girdiğinde ölü numarası yapa bilirler sakın öldü diye atma :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* ahah fake mi atıyor balıklar[hline]eeh eytere be! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eee bizde besliyoruz :) pankaryus ve silver besliyorum ve bayağı bir büyüdüler.. senin akvaryum kaç metrE?[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 60 metre :-p 60-80 lik arası sanırım :) büyük bayağı bir daha yeni başladım şimdi bol bol alıyorum yazın öldürürsem boş kalmasın falan diye neyse balıklar iyi yani bir koydum molly leri manyak oldular ha 2 dişi 1 erkek kudurdular :) neyse şimdilik iyi oldu daha ileride bayagı olacka şu lepistes almasaydım diyorum önceden birsürü yavru yapacak falan akvaryumda yer bırakmaz valla :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 dışardan balık alırken dikkat et. hastalık neyin getirmesin hayvan... aldığın akvaryumda hasta görünen balık varsa hiç alma hatta...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hastalık belirtileri neler :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 balıkların ağızkenarları beyaz olması yada SıÇ dıklarında beyazlıklar olması ters yüzmesi uzun süre kımıldamaması gibi[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 60 metremi ?[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ha okadarda şey diiliz :) tunca attım o kaç metre diyince :) siz hangi balıkları besliyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Valla benim akvaryumda şuanda:6 tane çöpçü(yetmiyor bile :) ) , 1 tane vatoz , 6 tane pankaryus , 2 tane silver[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 silver köpek balığımı? pankansus nasıl bişi pengasus olmasın? :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 pengasus işte ne fark ederki :) evet diyeride silver köpek balığı[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 onlarda güzelde saldırkan falan diilmi? yani atlamıyormu akvaryumdan :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 çıldırdıkları oluyor tabi birde dev gibi oldular.Ama ben akvaryumun üstüne beyaz şeffaf laylonla kapladım.idare ediyoruz işte :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 anladım bende kılıçlar var neden atlıyor onlar birde akvaryumumu seyahat ettirirken nasıl bişiler yapacaz pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 silver'lar ne kadar büyüyo maximum?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben valla 50-60 lık bir akvaryumda görmüştüm o muydu diilmiydi ama köpek balıgıydı sanırım ve ayı gibiydi snrm :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.