GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 valla bendekiler boy olarak 20-25 santim şuanda büyüyorlar hala bile micem :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 benim akvaryum 2,5 metre :([hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 oha ayı gibiymiş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 valla bu kılıçlardan kurtulmak istiyorum aslında çok hareketli ve zıplıyor aslında labio(ot çöpçüsü) bunlar zıplıyor özellikle 2 labio zıpladı birini kurtarmıştım diğeri gitti pooff :( bunları yazın ne yapacam yolda falan cidden akvaryumu biryerden başka yere taşıma olayı falan nasıl olucak bilgisi olan varmı :) platilerde şirinşeylermiş ha lepisteslerde çok olacka gibi pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 tatile kaç günlüğüne gidiceksiniz eğer 1 ay kalacaksan tatillik yemler var onlardan ata bilirsin zıplamalarını önlemek için ise korumalık yaptırmalısın yada sende benim gibi yarı korumalık yarıda laylonla kaplatcaksın başka çaresi yok[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hmm anladım tatilde okullar sanırım işte bizimki 13-15haziranda tatil olacak eylül gibide olucam sanırım :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya gaza getırmeyın ınsanı benımde yaptıarsım geldı sımdı akvaryumun malıyetı ortalama kac turkı$ liras?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Benim Toplam Maliyetim 250 milyon Türkiş lirası 2,5 Metre Akvaryum IIIGap motor Isıtıcı [Marka aklımda değil ama iyi bisi] Kum[50 Paket] Özel Taşları diğer ıvır zıvır aksasuarlar neyse bi ara fotorafını çeker gönderirim.. :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ehe yuh bıde ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ama normal fazla birşeyi olmasın diyorsan akvaryumumun 90-70-60'a kadar düşer hatta 50'ye bile alırsın..[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 50'den aza da alırsın da kalite bayaa düşer :-)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 gm inki hayvan gibi ama :) valla benim ucuza mal oldu ya seyahat olayı nasıl olacak birde şu dışardan olan motorlar iyi galiba hiç temizlemene falan gerek kalmıyormuş?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yine temizlemen gerekiyor da diğerlerine göre iç temizliğini daha iyi yapıyor tabi. yalnız onlar sadece suyu süzerler, pek etrafı temizlediklerini söyleyemicem :)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 nasıl yani biraz daha açarmısın?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Motor Temizliği okadarda zor değil işte ne zaman 6 aydan 6 aya süngerini değiştir motoru temizle fırça ile içtarafını tak yerine işlem tamamdır.[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hmm o büyük motorlar ancak daha iyi sağlıklı diye biliyorum? onlardan almayı düşünüyorum ama.. gap motorlar cidden iyidir neyse.. acaba kavonoza koysam balıkları ne olur? yani havasızlık falan nasıl yaparız?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eğer Japonsa balıklar Fanus yada Bir Kavanoza koyabilirsin fakat her gün üstünden biraz su alıp yenilemen gerekiyor gerekiyor.[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eğer akvaryumun küçükse sakın büyük motor almak suda dalga yapıyor ve balıkların rahat hareket etmesini engelliyor..[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 evet onu yaşadım akvaryumum 60-80 arası sanırım yapmaz olmassa cama çarptırarak azaltılıyor.. japon diil bak.. lepister ve birsürü yavru yavrular sorun olmaz ufak birşeyde onları aynen götürürüm.. 3 lepistes 3 molly 1 labio 2 kılıç balığı 2 plati[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bu balıklar kavanozda yaşarmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 valla hepsinin birden bir kavanozda yaşaması zor..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 mesela aynı cinsleri birer kavanoza koysam ha tabiki birde vatozları unuttuk :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 2 vatoz var :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 abicim sen onları en iyisi tanıdığın birine bırak onlar baksın tatilden gelene kadar risk alma ölürler mölürler :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya aslında araba geniş yani yanındada durabilirim ancak kılıçlar zıplar diye korkuyorum onun dışında zıplayamazlar suyunu azaltırım arabaya koyarımda su akıtırmı sallandıkça?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar