Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 evet gittim 4 tane daha balık aldım şimdi hep akvaryuma balıklarımı koyarken sorun yaşamışımdır şimdi nasıl koymalıyım cidden garbage falanlık diil yardım :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 torbayla getirdin ya su dolu onlari torbadan cikarmadan once direk suya koy torbyla 1 saat felam dursun su isilari ayni derece olana kadar fln alisana kadar sora koyunca bisi olmuyo deneyimliyim :)[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yahu su derecesi falan önemli diil derecede sorun yokta şimdi ben bu balıkları nasıl koyacam akvaryuma falan?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 abi pirhanami aldin yaw alala :-o ne büyüklükte balik :D[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya 4 tane balık 2 mollay 2de plati şimidi nasıl yapacam cidden :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Balıkları getirdiğin poşet'i azını açarak suyun içine sok fakat tam sokma bir şeyle tuttur poşeti düşmesin suya 4-5 dakkika öyle dursunlar sonra poşeti yavaşca çevir onlar takılsın kafasına göre birde onlar başka bir akvaryuma girdiğinde ölü numarası yapa bilirler sakın öldü diye atma :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 gm in söylediği taktiği düşünmüştüm önceden yaptım yinede saol artık en kolayı böyle :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 al dök ya ne olcak (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 riskli oluyor o biraz ya poşet içinde kalıyor yada yere falan düşüyor neyde gm in taktiğini biliyordum en kolayıymış :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: GM-Newbie, 19 May 2003 18:58 tarihinde demiş ki: Balıkları getirdiğin poşet'i azını açarak suyun içine sok fakat tam sokma bir şeyle tuttur poşeti düşmesin suya 4-5 dakkika öyle dursunlar sonra poşeti yavaşca çevir onlar takılsın kafasına göre birde onlar başka bir akvaryuma girdiğinde ölü numarası yapa bilirler sakın öldü diye atma :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* ahah fake mi atıyor balıklar[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eee bizde besliyoruz :) pankaryus ve silver besliyorum ve bayağı bir büyüdüler.. senin akvaryum kaç metrE?[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 60 metre :-p 60-80 lik arası sanırım :) büyük bayağı bir daha yeni başladım şimdi bol bol alıyorum yazın öldürürsem boş kalmasın falan diye neyse balıklar iyi yani bir koydum molly leri manyak oldular ha 2 dişi 1 erkek kudurdular :) neyse şimdilik iyi oldu daha ileride bayagı olacka şu lepistes almasaydım diyorum önceden birsürü yavru yapacak falan akvaryumda yer bırakmaz valla :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 dışardan balık alırken dikkat et. hastalık neyin getirmesin hayvan... aldığın akvaryumda hasta görünen balık varsa hiç alma hatta...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hastalık belirtileri neler :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 balıkların ağızkenarları beyaz olması yada SıÇ dıklarında beyazlıklar olması ters yüzmesi uzun süre kımıldamaması gibi[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 60 metremi ?[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ha okadarda şey diiliz :) tunca attım o kaç metre diyince :) siz hangi balıkları besliyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Valla benim akvaryumda şuanda:6 tane çöpçü(yetmiyor bile :) ) , 1 tane vatoz , 6 tane pankaryus , 2 tane silver[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 silver köpek balığımı? pankansus nasıl bişi pengasus olmasın? :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 pengasus işte ne fark ederki :) evet diyeride silver köpek balığı[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 onlarda güzelde saldırkan falan diilmi? yani atlamıyormu akvaryumdan :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 çıldırdıkları oluyor tabi birde dev gibi oldular.Ama ben akvaryumun üstüne beyaz şeffaf laylonla kapladım.idare ediyoruz işte :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 anladım bende kılıçlar var neden atlıyor onlar birde akvaryumumu seyahat ettirirken nasıl bişiler yapacaz pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 silver'lar ne kadar büyüyo maximum?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben valla 50-60 lık bir akvaryumda görmüştüm o muydu diilmiydi ama köpek balıgıydı sanırım ve ayı gibiydi snrm :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar