Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bu şarkı dinlenmezde ne yapılır ya yerim bu şarkıyı ben Iced Earth - Solitude Başka var mı dinleme de yanında yat şarkı? [Yani en favori şarkınız nedir olayı :) ][hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Tabii ki System Of A Down-Spiders[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Dream Theater - Home[hline]Can't rain all the time... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Angel Theme Song - Daring Violetta[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 her şarkıdan bayıosun bi süre sora eski tadı wermio mesela ben stairway to heaven ı abartısız bikaçbin kere dinledim 1-2 yıldır ne oldu şimdi baydım eskisi gibi deil.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Sly-One, 20 May 2003 18:44 tarihinde demiş ki: her şarkıdan bayıosun bi süre sora eski tadı wermio aynen katılıyorum o yüzden en sevdiğim şarkı diye bişey yok. bi şarkıya bayılırım aylarca dinlerim ama bi zamandan sonra dinlerken eskisi gibi olmam,sıradan bi şarkı gibi gelir.[hline]get bored.. icq: 67083813 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 O yuzden baymamak icin dinlemicen yaninda yatcan :-P her saniye dinleyince bi ozelligi kalmiyor haftada 1 kere idealdir. loop a alirsaniz bayar Opeth - Black rose immortal[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.