Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bu şarkı dinlenmezde ne yapılır ya yerim bu şarkıyı ben Iced Earth - Solitude Başka var mı dinleme de yanında yat şarkı? [Yani en favori şarkınız nedir olayı :) ][hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Tabii ki System Of A Down-Spiders[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Dream Theater - Home[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Angel Theme Song - Daring Violetta[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 her şarkıdan bayıosun bi süre sora eski tadı wermio mesela ben stairway to heaven ı abartısız bikaçbin kere dinledim 1-2 yıldır ne oldu şimdi baydım eskisi gibi deil.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Sly-One, 20 May 2003 18:44 tarihinde demiş ki: her şarkıdan bayıosun bi süre sora eski tadı wermio aynen katılıyorum o yüzden en sevdiğim şarkı diye bişey yok. bi şarkıya bayılırım aylarca dinlerim ama bi zamandan sonra dinlerken eskisi gibi olmam,sıradan bi şarkı gibi gelir.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 O yuzden baymamak icin dinlemicen yaninda yatcan :-P her saniye dinleyince bi ozelligi kalmiyor haftada 1 kere idealdir. loop a alirsaniz bayar Opeth - Black rose immortal[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar