throine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Dinleyen var mı? :) Ben de ilk dün gece dinledim. Hugh Laurie reyiz söz konusu olunca beklentim yüksekti ama bu kadar da iyi olacağını tahmin etmemiştim. Bir de hem dizide hem de katıldığı şovlarda piyano ve gitar çalarken hep aklımdan bu adam albüm yapsa da dinselek diye geçirirdim gerçek oldu. hehe :) Kısacası dinleyin dinletin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çok aradım nette ama bulamamıştım bi turlu torrentte. sorada unutmusum gitmiş. bu aksam eve gidince bi dinliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Baya yakından takip ettim, tam bekledigim gibi çıktı. Herşeyi verdi bekledigim. Piyano çalarken pat diye diger eliyle mızıkaya geçen adamın blues'u hakikidir zaten. Hugh <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 gereğinden fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar