Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Özlem Tekin'in ikinci klibi Hep Yek için olcak diyordum hep, dediğim çıktı. Eski Özlem Tekin (Yol)'den eser kalmadı. Sert müzikler gelişçek Özlem Tekin ve Şebnem Ferah derken, iyice kendilerini Pop'a verdiler. "süper rockçı, alemlerin kralı" Teoman zaten tümden Popçu. Ancak yine de Hep Yek çok güzel şarkı, beğendim. Klibinin daha hareketli olmasını beklerdim. Hep Yek klibinde Özlem Tekin, sade ve sert görünüşüyle etkiledi beni. Ayrıca sonlara doğru o dans muhteşemdi. Ancak Özlem Tekin - Yol, Şebnem Ferah - Bugün, Demir Demirkan - Göçmen gibi şarkılar ve klipler bekliyor insan. Ama olmuyor...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 izlemiş olan yok mu[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Turk rockındaki popa kayısa hayır:rock:[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 17 May 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 teoman'a rock şebnem ferah'a alternative müzik yapıyorlar diyorlar da kafam karıştı. Dün özlem tekin - yol klibini sonra özlem tekin - hep yek klibini izledim kafam daha da karıştı[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yalnız şebnem Ferah yaptıgı yeni albümle en azından tarzını biraz daha sertleştirdi[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 :rock:[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Llama, 20 May 2003 21:39 tarihinde demiş ki: :rock:[hline]
Öne çıkan mesajlar