Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tek kaleci görkem var onun da parmağı ne durumda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 gençler kadro şöyle. benim ayak biraz sorunlu son anda yerime birini ayarlamam icap edebilir. Hotdog Fizboz Wish Konn Spidee Tora Khelben Tolga e.g Noyan pha Kaspar Holy Dracos Hill Mulgear bunun dışındakilere yer açmak le'impossible görünüyor. bu arada kaleler yine değişmeli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Kale olayı sıkıntı olmaya başladı ya Serhat napıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 default kaleci saymadığınız için teşekkürler vallahi. görkemle karşılıklı takımlarda olalım bence, durasım yok kalede ama değişmeli oynarız en azından edit: görkemin sakatlık geçmediyse geçmesin tabi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 malciyiri öpiym. lan unuttum yine patde olduumu random birine küfretmisim gibi oldu. öpiym öpiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hoppala remzi hoppala pofdhkaopdfhadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Maç saatinde belli olur elimin durumu, bi de hayvanat arkadaşlar yoksa (bkz. emre, baki) geçebilirim belki, eldivenleri getiricem. oyunda da kasap havası olur söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Leş bi sıcak var bu aralar umarım maç rezil olmaz. Emre ile Görkem'i aynı takıma verelim madem. Benim sert şutlarımı tatsın bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bu aralar cok is guc wardı bi de useniyordum.. kalkıp izlemeye gelebilirim hava sıcaklıgına da baglı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Benim dizim döndü akşam, çıkmak durumunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 gecmis olsun la nası yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Markette kalan son sigarayı alan amcanın ayağına kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Sigaraya uçan tekme attım o sırada oldu ya. Cuma maçta sert bir müdahaleye maruz kaldım da. Ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 cok sakat var. o yuzden ilk 16 soyle degisti. Hotdog Wish Konn Spidee Tora Tolga Noyan pha Kaspar Holy Dracos Hill Mulgear Baki Kenshin Vingthor ben yokum ama kadro onerim de soyle: dracos hill kenshin vingthor tora tora pha baki kaspar wishmaster spidee mulgear holy noyan hotdog konn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Pis tokatlarız gibi geldi. Tabi belli olmaz o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bileğimi fena burktum yine ama gelicem, no pain no gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 karşı taraf güçsüz kalmış. belli olmaz tabi ama dengesiz geldi bana. kadro kurmak zor yalnız bu hafta, paso defans ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben defans oynamayim o halde değişiklik olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Wishmaster said: Pis tokatlarız gibi geldi. Tabi belli olmaz o işler. olm o kadrolar olmamış. saygın fıtık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 dracos hill kenshin vingthor tora tolga kaspar baki mulgear wishmaster spidee holy noyan hotdog konn pha kadroları böyle yaptık, saygın fıtık olmadı sanırım ama yenilen tarafta olmaktan kurtulamadı :P eray da maçın adamıydı ama o da yetmedi. formamız yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Abi 7-7 bitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yok yahu 1 fark yenmiş olmamız lazım. zilden sonraki hariç onu saymadık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Ben kaleye geçtiğimde 5-3 yeniliyorduk diye biliyorum, ben kaledeyken 4 gol attık, 2 yedik. Sonra gol oldu mu, olmadı diye aklımda kalmış ama, emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben kazanan tarafta değildim o kesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar