NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nilly said: NeoStyle said: köşelere biraz kahve telvesi serp giderler Evde yiyecek içecek de bırakmamıştım hemen gidip alayım. Normal kuru kahve? Pişmiş kahvenin telvesi mi nasıl yani? İlaç besler diye ürküyorum yanlış ilaç alıp da azdırmayayım haşereyi. haşere34 de çok iyiydi ya bu arada. :) Halıları filan bahçeye attım... Beyaz çarşaf serip üstüne oturdum, huylanıp duruyorum! bu normalde eve dadanan karıncalar için ama pirede de işe yarıyor yaşanılan eşyalı falan yahut canlının üzerinden degil de atıl durumdaki veya boş haldeki yere dadanan pireler için iyidir yapın 2 orta şekerli için kalan telveyi kurutup neminden kurtar sonra saç işte fiske fiske köşelere ya da pirelerin öbeklendiği yer vs varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Çok teşekkür ederim. Hemen kahve almaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 selam naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Attar varsa okaliptüs yağı da al, kedinin ensesine azıcık sür elinle yedir o yağ etkinken daha gelmezler kocakarı gibi olduk ha adjkhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 marksman said: HEMEN YAK O EVİ http://boourns.dynu.net/killitwithfire.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fena napıyo iyimi görüşüyomusunuz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 dayanamadım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Pireler başka bir canlıdan beslenmek zorunda olan parazitler. Evinizdwe pire gördünüzde yapmanız gereken şey besin kaynaklarını kısıtlamak. Sıcakkanlı hayvanlardan yada kozalı bitkilerden besleniyorlar. Komple ilaçlama sizin için uygun değilse şayet, herhangi bir kozalı bitkiyi dip köşeye yalın br yere bırakmak ve bu bitkinin çevresini ilaçlamak çözüm olabilir. Yada direk bitkiye tarım ilacı ugulaabilirsiniz. :D En iyisi elbete işi bilen profesyonel firmalara ilaçlatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar