Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çocukken görülen hayalet tarzı şeyler

Joker

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

PrudenT said:

lan ben tvde görmüştüm tuvaletten çıkıp milletin götünü falan kapıyomuş yaratık (şok isimli güzide programdaydı diye hatırlıyorum). tabi ben nerden biliyim gerçek olmadığını. bi sene falan rahat korkmuşumdur klozetten.

bunu anlatmaya gelmiştim.

pasamed diye bi yaratıktı adı bile aklımda. her sahnesini hatırlıyorum lan klozete oyuncak koymuşlar görüntüsünü yakaladık diye gösteriolardı. sonra bi tane adamın götünü sarmışlar hastanede noldu işte tam sıçarken geldi ısırdı falan diye anlatıyordu adamda. ulan bana gerçek olmadığını hiç sölemediler ya da sölediler ben inanmadım.

çok uzun bi süre çok korktum sıçarken. bi ses duyuyodum hemen ayağa kalkıyodum falan böle aniden. ahah çok kötüydü lan travma resmen.

o program süper uyduruktu ondan korkmamıştım ama şöle söyleyim o zamanlar 50yaşında olan adamlar bile ciddiye almıştı abi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk ilk korktuğumu hatırladığım şey chewbacca'ydı abi. sonrasında sw'nin kasetlerini almıştı babam da evde izlerken acaip sevmiştim ama.

sonrasında korktuğum da bi korku filminde kırmızı gözlü yaratıklar vardı. nası korktuysam tek hatırladığım gözlerinin kırmızı olduğu. başka hiçbişi hatırlamıyorum ama

bi de palyaço var işte.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Black-ice said:

pasamed diye bi yaratıktı adı bile aklımda. her sahnesini hatırlıyorum lan klozete oyuncak koymuşlar görüntüsünü yakaladık diye gösteriolardı. sonra bi tane adamın götünü sarmışlar hastanede noldu işte tam sıçarken geldi ısırdı falan diye anlatıyordu adamda. ulan bana gerçek olmadığını hiç sölemediler ya da sölediler ben inanmadım.

çok uzun bi süre çok korktum sıçarken. bi ses duyuyodum hemen ayağa kalkıyodum falan böle aniden. ahah çok kötüydü lan travma resmen.

o program süper uyduruktu ondan korkmamıştım ama şöle söyleyim o zamanlar 50yaşında olan adamlar bile ciddiye almıştı abi.

valla ben 7-8 yaşındaydım ürkmüştüm haliyle:)

ama sen diyince hatırladım efsane bir anımı bunla ilgili hemen anlatayım: bi programda aynaya saç spreyi sıkarak oradan cine5'i izleyebildiğini anlatan bi adam haberi vardı, çözüomuş şifresini saç spreyi:) ve malesef babamın bi arkadaşını bunu denemişti. gitmiş koca ayna almış salona fln. oy oy oy.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

PrudenT said:

lan ben tvde görmüştüm tuvaletten çıkıp milletin götünü falan kapıyomuş yaratık (şok isimli güzide programdaydı diye hatırlıyorum). tabi ben nerden biliyim gerçek olmadığını. bi sene falan rahat korkmuşumdur klozetten.

abiii ahaha aynısı ya. hatta tuvalete tavuk tutuyorlardı bişey kapıp gidiyordu falan. acayip tırsmıştım bi dönem
Sosyal ağlarda paylaş

herkes film izleyip tırsmış, ben stephen king'in yaratık kitabını okuyup tırsmıştım
kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama ortaokuldaydım galiba, sanki başka okuyacak kitap yokmuş gibi almış bunu okumuştum çok güzel tırsmıştım lan
seneler sonra bi daha okudum aynı etki olmadı ama nostalji oldu güzeldi
hatta bikaç sene sırtımı duvara verip uyudum ortaokuldayken (götü sağlama aldım tıtıtıt), sanırım o da bu kitap yüzündendi

gerçi konu bişeyler görmeyle ilgili, ben pek öyle acayip şeyler görmedim küçükken. ama baya küçükken, böyle 5-7 yaş arası bişeyken gece uyumak üzereydim odamın tavanında köşede parlayan bişey görmüştüm meheh, böyle kımıl kımıl bişeydi deniz canlısı gibi
ha bi kere de yatağımın karşısındaki duvardan (yani şöyle kafamı kaldırıp dümdüz önüme baktığımda gördüğüm duvardan) aslan çıkmıştı atlayarak, sanki bişeyin üzerinden atlıyomuş gibi

ama bunlardan pek korkmadım en büyük korkum gayet kanlı canlı olan sivrisinekler oldu her zaman, hala da öyledir. hatta daha iyi sivrisinek avlayabilmek için çok yavaş da olsa evrimleştiğimi söyleyebilirim

çok uzun oldu okumayın işinize gücünüze bakın tbh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...