MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.hormonsuzfikirler.org/wp-content/uploads/2010/11/gulyabani.jpg http://mugene.net/wp-content/uploads/2011/04/gul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MAqQU5A0HAs ahahahah ne salakmışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Black-ice said: PrudenT said: lan ben tvde görmüştüm tuvaletten çıkıp milletin götünü falan kapıyomuş yaratık (şok isimli güzide programdaydı diye hatırlıyorum). tabi ben nerden biliyim gerçek olmadığını. bi sene falan rahat korkmuşumdur klozetten. bunu anlatmaya gelmiştim. pasamed diye bi yaratıktı adı bile aklımda. her sahnesini hatırlıyorum lan klozete oyuncak koymuşlar görüntüsünü yakaladık diye gösteriolardı. sonra bi tane adamın götünü sarmışlar hastanede noldu işte tam sıçarken geldi ısırdı falan diye anlatıyordu adamda. ulan bana gerçek olmadığını hiç sölemediler ya da sölediler ben inanmadım. çok uzun bi süre çok korktum sıçarken. bi ses duyuyodum hemen ayağa kalkıyodum falan böle aniden. ahah çok kötüydü lan travma resmen. o program süper uyduruktu ondan korkmamıştım ama şöle söyleyim o zamanlar 50yaşında olan adamlar bile ciddiye almıştı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Spice Girls'teki Geri'nin posteri vardı yatağımın karşısında. Işıklar kapanınca onun gözleri oynuyomuş gibi geliyodu bana. Çok tırsıyodum sdfg. Ama çıkarmıyodum da posteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Çocukken tam bir korku filmi bağımsılıydım , hiçbiri etkilemezdi ama ne alakaysa kemal sunal'ın gülyabanisi beni acaip korkutmuştu.O zamanki evde uzun bir koridor vardı tam ortasında tek ışıklı , geceleri tırsardım geçmeye gülyabani gelicek diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çocukken gremlin filmlerini izler sonra gece tuvalete falan giderken tırsardım, çok fenaydı ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.hormonsuzfikirler.org/wp-content/uploads/2010/11/gulyabani.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 gulyabani diye birsey yoktur.. olamaz ama olabilir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 pisst said: http://www.hormonsuzfikirler.org/wp-content/uploads/2010/11/gulyabani.jpg lan ben bundan hala korkuyorum bi de müziği var bunun gitarda boş telleri yukardan aşşağı iniyosun sırayla sdjfsdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ilk ilk korktuğumu hatırladığım şey chewbacca'ydı abi. sonrasında sw'nin kasetlerini almıştı babam da evde izlerken acaip sevmiştim ama. sonrasında korktuğum da bi korku filminde kırmızı gözlü yaratıklar vardı. nası korktuysam tek hatırladığım gözlerinin kırmızı olduğu. başka hiçbişi hatırlamıyorum ama bi de palyaço var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Şu filmi ik izlediğim gece baya sıkıntı çekmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.seyvet.com/resim/61d0779675.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bir de şimdi geldi aklıma. The Entity isimli çoook eski bir film vardı. Şok geçirmiştim ilk izlediğimde... Babam da bir garip, hep korku filmi isterdim, gelirdi VHSler... :D sdfsdf En çok bundan etkilenmiştim. İzleyen neden olduğunu bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: Black-ice said: bunu anlatmaya gelmiştim. pasamed diye bi yaratıktı adı bile aklımda. her sahnesini hatırlıyorum lan klozete oyuncak koymuşlar görüntüsünü yakaladık diye gösteriolardı. sonra bi tane adamın götünü sarmışlar hastanede noldu işte tam sıçarken geldi ısırdı falan diye anlatıyordu adamda. ulan bana gerçek olmadığını hiç sölemediler ya da sölediler ben inanmadım. çok uzun bi süre çok korktum sıçarken. bi ses duyuyodum hemen ayağa kalkıyodum falan böle aniden. ahah çok kötüydü lan travma resmen. o program süper uyduruktu ondan korkmamıştım ama şöle söyleyim o zamanlar 50yaşında olan adamlar bile ciddiye almıştı abi. valla ben 7-8 yaşındaydım ürkmüştüm haliyle:) ama sen diyince hatırladım efsane bir anımı bunla ilgili hemen anlatayım: bi programda aynaya saç spreyi sıkarak oradan cine5'i izleyebildiğini anlatan bi adam haberi vardı, çözüomuş şifresini saç spreyi:) ve malesef babamın bi arkadaşını bunu denemişti. gitmiş koca ayna almış salona fln. oy oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Black-ice said: PrudenT said: lan ben tvde görmüştüm tuvaletten çıkıp milletin götünü falan kapıyomuş yaratık (şok isimli güzide programdaydı diye hatırlıyorum). tabi ben nerden biliyim gerçek olmadığını. bi sene falan rahat korkmuşumdur klozetten. bunu anlatmaya gelmiştim. pasamed diye bi yaratıktı adı bile aklımda. her sahnesini hatırlıyorum lan klozete oyuncak koymuşlar görüntüsünü yakaladık diye gösteriolardı. sonra bi tane adamın götünü sarmışlar hastanede noldu işte tam sıçarken geldi ısırdı falan diye anlatıyordu adamda. ulan bana gerçek olmadığını hiç sölemediler ya da sölediler ben inanmadım. çok uzun bi süre çok korktum sıçarken. bi ses duyuyodum hemen ayağa kalkıyodum falan böle aniden. ahah çok kötüydü lan travma resmen. abiii ahaha aynısı ya. hatta tuvalete tavuk tutuyorlardı bişey kapıp gidiyordu falan. acayip tırsmıştım bi dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 aynı programda 1milyonun son 3 rakamı şu olursa 1 trilyon değerinde falan oluyordu da diyordu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 cocukken buyuk babannemi ciplak gordum o yetti bana. gulyabani zombi fis gelir tiris gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 şimdi bile çok kötü oldum http://www.terragame.com/downloadable/shooting/resident_evil_3_cd/screen_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abov nemesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 noldu korktun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 herkes film izleyip tırsmış, ben stephen king'in yaratık kitabını okuyup tırsmıştım kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama ortaokuldaydım galiba, sanki başka okuyacak kitap yokmuş gibi almış bunu okumuştum çok güzel tırsmıştım lan seneler sonra bi daha okudum aynı etki olmadı ama nostalji oldu güzeldi hatta bikaç sene sırtımı duvara verip uyudum ortaokuldayken (götü sağlama aldım tıtıtıt), sanırım o da bu kitap yüzündendi gerçi konu bişeyler görmeyle ilgili, ben pek öyle acayip şeyler görmedim küçükken. ama baya küçükken, böyle 5-7 yaş arası bişeyken gece uyumak üzereydim odamın tavanında köşede parlayan bişey görmüştüm meheh, böyle kımıl kımıl bişeydi deniz canlısı gibi ha bi kere de yatağımın karşısındaki duvardan (yani şöyle kafamı kaldırıp dümdüz önüme baktığımda gördüğüm duvardan) aslan çıkmıştı atlayarak, sanki bişeyin üzerinden atlıyomuş gibi ama bunlardan pek korkmadım en büyük korkum gayet kanlı canlı olan sivrisinekler oldu her zaman, hala da öyledir. hatta daha iyi sivrisinek avlayabilmek için çok yavaş da olsa evrimleştiğimi söyleyebilirim çok uzun oldu okumayın işinize gücünüze bakın tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 korkunc hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 12-13 yaşlarındayken rüyamda tren yolunun üstünde yürüyen ve çevreye zarar veren bi dev görmüştüm.Çok korkmuştum ve hala etkisi sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar