Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 3.2 not ortalamasi derslere gidip ustune bir de odevleri yapmakla olcak bir sey. Bolumun ne bilmiyorum ama cok zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 istanbul ü. 2 senelik diplomam var benim. lanet olası bi kıza takıldım dgs yi geçip 4 yıllık yapamadım. iktisat okucam ben kardeşim acköğretim. calışınca yapıyorum.. yani beni tutacak engelleyecek bişi olmıcak cko cabuk kafam dagılıyo. işte orda 3.2yi tutturup (murat acıköğretim dersanesi sponsorlugunda) 4 yıllık örgüne bi kendimi atıyım.. başka bişi istemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bildiğinz gibi 2 yıllık dplomayla bi bok olmuyo arkadaşlar. şimdi diceksinz sen 4 yıllıga atıcan kendini ama sonrası daha kolay olacakmı zannediyosn, ama eğer o çalışma temposunu ve şeklini tutturusam ben örgünde de başarırım yani. ne ki hacut gerizekalı değiliz hiçbirimiz. sadece tek yapacagımz şey çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kendimi int konusunda falan kontrol edemiyorum diyosan. internetini elinden alsalarda yapamazsın zaten. başka bşi çıkar bu sefer bilmem kaç yaşına gelmişsin artık öğren kendini kontrol etmeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/09/umut-sarikaya-baska-bolume-gecis-yapmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sdeceokuyangenç said: kendimi int konusunda falan kontrol edemiyorum diyosan. internetini elinden alsalarda yapamazsın zaten. başka bşi çıkar bu sefer bilmem kaç yaşına gelmişsin artık öğren kendini kontrol etmeyi :D ya kardeşim ayıp bişimi bu napıyım. tek cocugum şımarık büyüdüm ve dengesizliğim de var, dolayısıyla zor oluyo biraz. insanın kendini bilmesi iyi bişi değiklmi? e bende biliyorm kendimi senin ddiğin gibi desem bile, "lan facebook twitter acaba ne oldu bakıym sunlara bi. foruma giriym 2 3 makara yapyım" vs dedikten sonra oldu sana pc bşında 4 5 saat.. Forex said: http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/09/umut-sarikaya-baska-bolume-gecis-yapmak.jpg ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Pasta said: kesirleri öğrenmeden üniverste bitirmiş lan adam helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yanlış .jpeg hiç uymadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hic mi girmeyeceksin nete o zaman? bence bi anlasma yapin haftada bilmemkac saat limiti olsun. daha efektif calisirsin hem. kolay gelsin, bolsanslar kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yok giricem nete haftasonları cumartesi pazar topla 8 saat falan. 4+4 teşekkr ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yaş kaç aga 18-19? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 allah uzun ömürler versin de iki gün sonra internetini sınırlandırcak(yardım etcek) kimse olmassa napıcan o yüzden söyledim ayıplamak diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 throine said: yaş kaç aga 18-19? ya allah aşkına 2 yıllık diplomam var diyorum nasıl 18 19 olsun. daşak yapıcaksanızda bari mantıklı konşun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sdeceokuyangenç said: allah uzun ömürler versin de iki gün sonra internetini sınırlandırcak(yardım etcek) kimse olmassa napıcan o yüzden söyledim ayıplamak diil ya tabiki haklısın her anımda yanımda birileri olcak değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.yok.gov.tr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=573 Buradan bakın, yök artık bunu kriter alıyor. 100'lük sistem değil de 4'lük sistemden çeviriyor notları. Misal benim ortalamam 80 şu an ama bizde geçme notu 65 olduğundan 65-75 arası CC. Öyle olunca da 80/100 olan ortalamam 2.67/4 görünüyor transkriptte. Daha sonra da YÖK öküzü 2.67 üzerinden çevirip senin ortalaman 69 diyor. Nasıl hesap? http://www.taktikoyuncu.com/wp-content/uploads/2011/04/trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 escape said: throine said: yaş kaç aga 18-19? ya allah aşkına 2 yıllık diplomam var diyorum nasıl 18 19 olsun. daşak yapıcaksanızda bari mantıklı konşun ya yoo neresi testis geçme bunun? merak ettik adam gibi sorduk. 20 diyip geçebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 tamma özür dilerim. ya kardeş kafamı daha fazla karıştırmayın o ne ya adamlar yazmış işte 82 bilmem kaç 3.2 ye geliyo falan diye dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Komik bir soru olacak ama internette nasıl kendinden geçiyyorsun? o kadar site kapatıldı hala nasıl geçebiliyorsun anlamadım :S NOT : Proxy varsa kabloyu kes o zaman yoksa durmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 o kavga burada çıktı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 deadwoll un dediği muhabbet mükemmel yalnız,benim okulda cc 70-75 arası,şimdi böyle yüksek olunca ortalama haliyle düşük geliyor,e düşük gelincede bu salak yökün hesabına göre komedi oluyor ortalamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 E abi bağıl sistemde okuyanlar sıçıyor zaten bu sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Deacon said: Yok artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bu arada dgs kas 4 yıllığa geç yok 3.2 fln tatava bunlar ztn 2 sene daha okucaksın açıktan.Son sınıfta örgüne geçsen ne farkedicek.Yok ben zaman kazanıyım dersen oke bişey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 escape yardımına ihtiyacım var. http://binary-services.sciencedirect.com/content/image/1-s2.0-S0045794906003257-si16.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 power function: kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar