Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

corp, office, rent hakkında

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

corp için kiraladığımız ofisler, factory slotlar falan ne kadar süreliğine kiralanmış oluyor? süre varsa bu süre sonunda nasıl iptal oluyorlar? mail vs gelmeden cart diye siliniyolar mı nedir?

şurda 2 gram ofisimiz hangarımız vardı, corp ekranına girip bakıyorum ne ofis kalmış ne başka bişe[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

tamam o zaman para ödemedik ondan gitti ne varsa
hangar da gidiyo tabi ofis gidince...

iyi de bunu bir mail ile bildirseler? ayıp yani ben onun kaydını mı tutacam? ya da corpun liderine mi gidiyo sadece? bu durumda da bize gelmemiş olması normal çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

corpun ceosu gorebiliyor corp screeninden giderleri. ayrica ilk ofisi rent ederken ofisin aylik kirasi sudur artabilir odemediginiz taktirde kapanir gibi bir seye accept diyorsun..ofisin parasi direk corpun parasindan cekiliyo corpda para kalmayinca ceodan otomatik almiyo bildigim kadari ile.
[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"

[Bu mesaj under_the_runes tarafından 24 Eylül 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi ama ben bir üye olarak da bilmeliyim ofisin ödemesinin geldiğini, çünkü corp lideri yoksa mesela kısa bir süreliğine, bütün corp dağılır yaw bu şekilde

ben lider değilim, birkaç yöneticinin takip edip etmemesine neden bağlı olayım ki? en azından corpta aktif olan üyelere bir mail gider, gidip lideri dürtüklersin mesela sen de

hiç olmamış bu iş...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

valla belkide genel olarak liderlerin yardimcilar atadigini düsündükleri icin bu tarz bi şeye memberlara gitse ne olur gibisinden düsünebilir..
ha sey olur ofisiniz kapancak itemlerini güvene alin die bisi gelebilir..[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...