Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 tek gitar metallica warriors of rock toptan 150 a satiyorum. ek olarak, god of war 3 = 40 lira heavy rain = 40 lira diskler cillop gibi tertemiz. haydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Yanlis yere acmisim. pazar alani plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 heavy rain ve gow 35 er lira! tek gitar = 60 oyunları 40 ar lira toptan alırsanız gh setini 130 a bırakıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Guitar heronun da ps3 oldugunu varsayiyorum. Gitar arti oyunların 2sine 100TL veririm. olurda satilmazsa ve ok dersen dürtersin özel msaj ile ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 olur da satılmazsa üstteki de almaktan vazgeçerse ben 90 TL veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Nerdesin sehir ve semt olarka ? Bir de sahibinden gibi bir yere ilan verme sansin var mi kredi karti ile alabilmek adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bursa'dayım. Sahibinden kullanmadım hiç, GG kullanmıstım. Aralarında ne fark var bilmiyorum ama eve gidince Sahibinden'i de bızıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi Bursa dedin bittin benim icin. Alamam su dakkadan sonra. Saka bi yana Solozzo'nun bisikleti alicam. Bundan vazgeciyorum haliyle. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bende bursadayım bi haberleşelim guitar hero seti için iletişim dalgalarını pm atarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 valla şu sadece gitarını istanbulda olsaydın bi arkadaşa aldırtabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Tatil borcumu odeyebilirsem ben alırım bu ay içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kampüse gelirsen heavy rain alırım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 satılmadıysa hala heavy rain alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gow satildi heavy rain kaldi. kargo size ait 35 lira. gh setini kargo size ait 2 oyun + gitar 120 lira. gitar 60 lira oyunlar tek tek 35'er lira. haydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 msjlarına bak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar